Foto: Getty Images

De beste hotellene i årets farge 2019

Nå er det korallfargede hoteller som gjelder.

Årets farge 2019 ble nylig annonsert, og fargetemaet i det nye året er living coral, en livlig, varm og rik nyanse som ligger mellom rosa og oransje.

Reiseekspertene hos Hotels.com har laget en kort liste over hoteller med koralltema for alle trendbevisste reisende som vil ha noen reisetips for det nye året!

Les også: Årets motefarge 2019 er Living Coral


The Royal at Atlantis, Autograph Collection, Paradise Island, Bahamas

Hvis du virkelig vil slå på stortromma i 2019, kan du oppleve den overdådige tolkningen av den forsvunne byen Atlantis på The Royal at Atlantis, Autograph Collection, en berømt luksusresort på Bahamas. Dette hotellet med 1200 rom tiltrekker seg både kjendiser og vanlige feriegjester. Det er det samme om du er interessert i badeland, kunstgallerier, kasinoer eller vern av dyrelivet i havet – her finnes noe for enhver smak.

Se flere bilder og bestill hotellet her.

Bilderesultat for the royal at atlantis


The Bloomsbury, London

Opplev det spektakulære Coral Room på The Bloomsbury. Den korallfargede baren ble nylig pusset opp og er innredet i 1920-tallsstil med spesiallagde lysekroner i Murano-glass. The Bloomsbury og The Coral Room ligger sentralt ved utkanten av SoHo og er et utmerket valg for en avslappende og fasjonabel storbyferie.

Bestill et opphold her.

Gallery image of this property


Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha

Bo på dette korallfargede Midtøsten-palasset i hjertet av den qatarske hovedstaden. Det luksuriøse Marsa Malaz Kempinski, The Pearl – Doha åpnet for noen år siden og kan skilte med over 280 rom, 7 restauranter, 2 barer, en privat og skjermet strand og et spa med full service. Marsa Malaz Kempinski er det perfekte valget for en fargerik ferie i 2019.

Les mer om hotellet og bestill ett rom her.

HOTEL GROUNDS


Belmond Mount Nelson Hotel, Cape Town, Sør-Afrika

Du kan se frem til et uforglemmelig opphold på Belmond Mount Nelson Hotel, som ligger ved foten av det kjente Table Mountain. Noen av berømthetene som har bodd på dette hotellet er dronning Elizabeth 2 (som feiret 21-årsdagen sin her), John Lennon, Nelson Mandela og Dalai Lama.

Bestill hotellet her.

Incentives

 


Les også:

Hit bør du reise på helgetur nå

Topp 10 hoteller i Miami