De beste nye hotellene i verden

Hvis du vil oppleve noen virkelige hotellperler har vi sjekket verdens nye hoteller for deg.

Det åpnes svært mange nye hoteller hvert eneste år, og vi har plukket ut de aller beste av de beste nye. Her kan du virkelig drømme deg bort, eller bare bestille en virkelig god ferie.

Conservatorium, Amsterdam 

Det svenske luksusmagasinet Lifestyle har plukket ut dette som nummer 1 blant de nye hotellene i verden, og det er lett å skjønne hvorfor. Hotellet befinner seg i det som var Amsterdams fremste musikkkonservatorium, og er et virkelig lukshotell. Totalt er det 129 rom og suiter på hotellet.

Et tusen kvadratmeter stort Akasha-spa kan hotellet også lokke med utover sin svært gode beliggenhet og gjennomførte design. Restauranten på hotellet, Tunes, har allerede fått svært gode omtaler.

Designdetaljer fra Living Divani, Kartell og Cassina befinner seg over hele hotellet som virkelig har en gjennomført opplevelse.

Strålende omtaler fra alt fra reisemagasiner til designmagasiner har hyllet designet til Piero Lissoni.

Se flere bilder her

25 Hours Hotel, Wien 

Dette hotellet er tidligere studentboliger som er omgjort til et funky designhotell. Plassert midt i det kuleste området av Wien, i hvert fall for øyeblikket, med en loftsterassebar som har fått svært mye omtale.

Conde Nast Traveler hadde dette på sin hot list over beste luksushotell du hadde råd til som var nye (ja, et relativt langt kategorinavn). Det som uansett er sikkert er at hotellet er fullt av små designperler, og er ganske så unikt.

Uansett er dette hotellet en virkelig opplevelse, til en pris som ikke vil skremme noen. Vi gjør bare oppmerksom på at loftsbaren stenges fra mars-august for oppussing (samtidig åpnes en ny stor restaurant i mars).

Se flere bilder her

Hotel Americano, New York 

Travel+Leisure la dette nye hotellet i Chelsea i New York øverst på sin liste over beste nye hoteller i 2012. Hotellet ligger midt i galleridistriktet og tapasbaren på hotellet brukes ofte som mottagelse for utstillinger – eller bare for spising blant områdets besøkende eller beboende.

Hele fire barer/restauranter finnes på hotellet, fra på gatenivå til på toppen av bygningen.Strålende bespisning eller drikking.

Et veldig unikt design gjennomsyrer hotellet, og mange moderne løsninger (slik som at du kan styre en god del av rommet ditt fra din iPad).

Nevnte vi at hotellet har badekåper i denim? Eller at du nesten garantert aldri har opplevd slike løsninger som hoteller har for sine senger og bad?

Se flere bilder her

The Singular Patagonia, Patagonia, Chile

Luxpresso kåret dette til det beste nyåpnede designhotellet i 2012, og det er det all grunn til å skjønne bakgrunnen for. Egentlig er det et nedlagt kjølelager som ble bygget i 1915, men nå er det kanskje ett av verdens mest unike hotell.

Beskyttet av bevaringsmyndighetene i Chile, men likevel et arkitektonisk mesterverk innenfor rammene.

Med et utrolig spa, svært spennende spisemuligheter og svært mange naturopplevelser kort tid unna er dette en opplevelse garantert litt utenom det vanlige.

Se flere bilder her