De beste rooftop-barene i New York

Dette er en av de mange grunnene til at du bør dra til New York.

New York, byen som har alt. Byen mange drømmer om og nordmenn besøker opptil flere ganger i året. Byen som har inspirert artister som Alicia Keys til å synge :

Even if it ain’t all it seems, I got a pocketful of dreams – Baby, I’m from New York, concrete jungle where dreams are made of there’s nothing you can’t do now you’re in New York – These streets will make you feel brand new, big lights will inspire you – Hear it for New York, New York, New York

New York er byen du bare må elske. En by som har absolutt alt. New York byr på uendelige muligheter når det kommer til shopping, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Drømmer du om å ta turen i løpet av 2017 og vil få en ekte New York-opplevelse må du komme deg opp i høyden.

Glem køer og lange ventetider for å komme opp på Empire State Building. The Big Apple er fylt med fantastiske rooftop- restauranter og barer som byr på himmelske drinker, spennende mennesker og en utrolig utsikt.


The Knickerbocker Hotel

St. Cloud Social

 

 

Det finnes egentlig ikke bedre måte å nyte en varm sommerkveld i New York på enn med en drink i hånden og en utsikt som denne.

Dette er den ultimate møteplassen og en godt sted å starte en vellykket kveld på. Book en natt eller to på dette 5-stjerners hotellet og få en ekte New York- opplevelse.

Klikk her for flere bilder av hotellet.

 

Kimpton Ink48 Hotel

The Press Lounge

 

Et bilder sier mer enn tusen ord, eller hva?

Denne utsikten kan nytes fra takterrassen, restauranten og noen av rommene på dette fantastiske hotellet. Bassenget ute gjør takterrassen et ideelt sted til både soling og bading på dagtid.Her vil til med de stressede new yorkere senke skuldrene og nte tiden.

Dette miljøvennlige hotellet ligger i underkant av 2 km fra Central Park South og utsikten over Manhattan er slående!

Du er nødt om å se flere bilder her.

Reisefeber? Søk og sammenlign flypriser her!


The Peninsula New York

Salon de Ning

Du får en følelse av å være med i en film eller serien Sex and The City når du setter deg på østsiden av takterrassen. Herfra har du utsikt over alle butikkene på Fifth Avenue og du kan planlegge hvordan du skal bruke pengene dagen etter.

Først bør du bestille deg en pasjonsfrukt Mohjito toppet med lychee! Nam!

Klikk her for flere bilder.

Her finner du oversikt over flere New York- hoteller.

 


Dream Midtown

PHD Terrace

Vi skjønner godt at denne takterrassen er veldig populær blant lokale. Inspirert til interiøret er hentet fra luksuriøse penthouse og du kan sitte både ute og inne mens du nyter en deilig drink og utsikt over Midtown Manhattan og Times Square.

Den populære takterrassen har gjennomgått et aldri så liten oppgradering og debuterer med dobbelt så stort areal i 2017. De store sofaene, de fargerike putene er forsatt tilstede – de har bare doblet i antall.

Usikker på hva du bør se og gjøre i New York? Her er 37 ting du bør oppleve!

Book en natt eller to på dette hotellet.


Park South Hotel

Roof at Park South

 

Med en utsikt over Chrystler Building kan du nyte en avslappet og upretensiøs kveld med gode venner på taket av Park South hotellet.

I følge CBS News er dette et av de beste takterrassene i New York City!

På menyen kan du velge mellom eventyrlige drinker som Loose Seal, Zombie, Miami Vice og Bee Sting bare for å nevne noen. For at du skal klare å danse hele natten lang bør du også spise en matbit fra kjøkkenet til prisvinnende kjøkkensjefen Tim Cushman.

Klikk her for å se flere bilder av dette hotellet.

Stor by, liten lommebok. New York kan være ganske dyr storby å feriere i, men vi har gjort det enklere for deg og funnet 5 budsjettvennlige hoteller. Disse hotellene er altså ikke for den kresne, men de er ikke så verst heller! Felles for dem alle er perfekt beliggenhet, i nærheten av New Yorks beste severdigheter. Les om hotellene her.


The Standard High Line

Top of the Standard , Le Bain

Le Bain er utestedet på toppen av The Standard Hotel midt i det superpopulære Meatpacking District. Utsikten er slående og du ser både Hudson River og skyline. Hotellets restaurant er veldig populær blant kjendiser, så du kan gjerne starte kvelden med en fransk-inspirert rett på Standard Grill før du fortsetter kvelden på Top of the Standard der du har full oversikt over New Yorks vakre stjernehimmel.

Klikk her for å se flere bilder av dette hotellet.

Reisefeber? Søk og sammenlign flypriser her!

New Yorks mange bydeler

Denne magiske storbyen er alltid fullt av energi og en herlig atmosfære som er lett å forelske seg i. Og her finner du i tillegg opplevelser for alle aldre, uansett om du er her med familien, kjæresten  eller med vennegjengen.

Det er bare å sette seg ned på en buss og oppdage byens mange nabolag. Alt fra Manhattan, Little Italy, Chinatown, Greenwich Village, Harlem, Chelsea – alle har sin spesielle særtrekk og hver sin spesielle historie. Vi kan grovt dele inn New York i 5 bydeler, der hver bydel igjen har sine egne nabolag. Snakker vi nordmenn om New York er det som oftest Manhattan vi refererer til, men i denne guiden har vi også tatt med Brooklyn, Queens, Bronx og Staten Island – the five boroughs.

Her kan du lese om New Yorks 5 spennende bydeler.

LES OGSÅ:

Quiz. Kan du hovedstadene?

De 4 beste designerhotellene i verden

19 steder du bør bo på i Thailand