Kanskje blir det sommerferie på dette idylliske feriehuset i Kroatia? Foto: Interhome.no

De råeste feriehusene du kan leie

Sjekk de beste feriehusene i de mest populære reisemålene i Europa.

Skal du på ferie med barna? Da er feriehus det optimale feriestedet. Å leie feriehus gir også dere muligheten til fleksibilitet til å legge opp ferien akkurat slik dere vil.

Se oversikten over de aller beste feriehusene i de hotteste reisemålene. Dette er kun et lite utvalg – klikk deg inn på Interhome  for å se flere alternativer.

Få stor oversikt over feriehus hos Interhome!


Feriehus i Danmark

Et stort antall nordmenn velger å leie feriehus i Danmark år etter år. Danmark er jo nordmenns favoritt når det gjelder å leie feriehus i sommerferien.

En badeferie i Danmark er et godt alternativ til en skikkelig sommerferie. Det er flust av flotte sandstrender rundt omkring i Danmark. Samtidig er det perfekt hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt.

Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre opplevelser for både store og små. Å leie feriehus i nærheten av Legoland eller i Nord Jylland er ganske populært. Legoland ligger i Billund, som ligger sydvest på Jylland.

Feriehus Binderup Strand, Bjert, Sommer

Feriehus Binderup Strand – Sørøst Jylland

Se flere feriehus i Sørøst Jylland her.

Marielyst – Falster

Se flere feriehus i Falster her.

Feriehus Hasle – Bornholm

Se flere feriehus i Bornholm her.

Feriehus Nr.Lyngvig

Se flere feriehus i Hvide Sande her.

Få stor oversikt over feriehus i Danmark her!


Feriehus i Norge

Mulighetene for å leie feriehus i Norge er mange. Enten du skal ha feriehus med basseng, ved sjøen eller på fjellet. Oppdag Norge på en hel annen måte! Norges vakre naturlandskap tilbyr vakre strender, vakre fjorder og fjell. Fra hele verden kommer det turister for å oppleve Norges vakre og ikoniske reisemål. Opplev flotte Vestlandet, hvor du finner vakreste fjordene som Hardangerfjorden, Sognefjorden, Nærøyfjorden og Geirangerfjorden. Eller hva med en tur til dyreparken i Kristiansand med hele familien?

Mer opptatt av å bo i nærheten av Norges vakreste kyst? Det får du dersom du bor i Nordland – med populære Vega, Lofoten og Kjerringøy som turistmagnet.

Leiligheter Måndalen, Måndalen, Sommer

Leiligheter Måndalen – Hedemark

Se flere feriehus i Hedemark her.

Feriehus Dalen- Hordaland

Se flere feriehus i Hordaland her.

Feriehus Lofoten – Ballstad

Se flere feriehus i Ballstad her.

Få stor oversikt over feriehus i Norge her.


Feriehus i Kroatia

Mange har oppdaget det vakre landet som ligger øst for Adriaterhavet. Mange velger å heller booke feriehus fremfor hotell, da man vil leve som de «lokale». Lokal gjestfrihet, krystallklart vann, deilig klima og spennende severdigheter lokker flere og flere til dette vakre landet.

Å feriere i Kroatia er i tillegg mye billigere enn de fleste andre landene i Europa, så hit kan du ta med hele familien uten å bruke opp hele feriebudsjettet. Hvis du ikke har lagt planer for sommerferien, vil vi anbefale deg å virkelig vurdere Kroatia.

Feriehus Ivanino, Dubrovnik Lozica, Sommer

Feriehus Ivanino – Dubrovnik

Se flere feriehus i Dubrovnik her.

Leiligheter Mare, Trogir

Se flere feriehus i Trogir her.

Leiligheter Pavik, Split

Se flere feriehus i Split her.

Feriehus Angelica – Istria

Se flere feriehus i Istria her.

Sjekk stor oversikt over feriehus i Kroatia her.


Feriehus i Spania

Spania er nok best kjent for sol, strandliv og tapas, men landet byr på opplevelser for alle sanser. Få land tilbyr et så variert ferietilbud som Spania: himmelsk klima, flotte strender, kulinariske opplevelser blandet med kultur, natur og storby. Det er stort tilbud av feriehus i Spania. De fleste eiendommene tilbyr privat eller offentlig utendørsbasseng, med plass for hele familien. I tillegg kan du bo i nærheten av stranda.

Av byer er det Marbella og Mallorca som skiller seg ut – det er her solhungrige nordmenn reiser til om sommeren! Mens Marbella er kjent for å være «rikmanns» by som passer mer for vennegjengen eller par, er Mallorca mer familievennlig med tilgang til badeland og flere barnevennlige aktiviteter.

Feriehus Milano, Sencelles, Sommer

Leiligheter Dona Lola, Marbella

Se flere leiligheter i Marbella her.

Feriehus Cortijo Huerta Lagarin, Andalucia

Se flere  leiligheter i Andalucia her.

Feriehus Milano, Mallorca

Se flere feriehus i Mallorca her.

Få stor oversikt over feriehus i Spania her.


Feriehus i Italia

Når det gjelder feriehus i Italia er det agriturismo som slår an blant de fleste. Agriturisimo kan minne om et feriehus, men med tilgang til hotellfasiliteter som frokost, wi-fi, middag og reisepakker med aktiviteter, samt eierne som ofte bor i samme bygning, eller i nærheten.

Med agriturismo opplever du en pittoresk og familievennlig ferie i et flott grønt landskap midt i noe av det vakreste landskapet som Italia tilbyr. Det er særlig Toscana som nordmenn sverger til. Her slapper du av og nyter ferien i en hjemlig atmosfære. Du bor i direkte kontakt med ledelsen som alltid er tilgjengelig for å gi kunden all informasjon man skulle trenge. Som en familiebedrift, selger og produserer eierne typiske lokale produkter som olivenolje, vin, syltetøy og pasta med råvarer fra egen gård. Vinen blir videre eksportert til andre land som Kina og USA, men kan også smakes og kjøpes når du er husets gjester.

Feriehus Bulleri, San Casciano Val di Pesa, Sommer

Feriehus Bulleri – Chianti Toscana

Se flere feriehus i Toscana her.

Feriehus La Rosa – Firenze

Se flere feriehus i Firenze her.

Feriehus Barchessa Palladio – Veneto

Se flere feriehus i Veneto her.

Sjekk flere feriehus i Italia her.


Feriehus i Sverige

Et feriehus i Sverge er alltid en god idé – enten det er for å leie hytte om vinteren eller i en svensk sommerby. Sverige er utrolig fascinerende og det er mange morsomme aktiviteter for hele familien. Det finnes mange fornøyelsesparker rundt om i Sverige – Skansen, Liseberg, Skara Sommarland Tomteland, Astrid Lindgrens verden. Feriehus langs vestkysten i Sverge er gange populært – særlig i Fjällbacka, Hamburgsund og Grebbestad. På øyer som Öddö, Rossö, Tjärnö og Resö.

Les også: Her er Sveriges vakreste sommersteder

Feriehus Strömstad, Strömstad, Sommer

Feriehus Strömstad – Västra Gotland

Se flere feriehus i Strömstad her.

Feriehus Väjern – Västra Gotland

Feriehus Aneby – Jönköping

Se flere feriehus i Jönköping her.

Se flere feriehus i Sverige her!


Feriehus i Frankrike

Å leie feriehus i Frankrike topper listen over verdens mest populære reisemål. Det er en knall sommerferie å leie feriehus i Frankrike på mange måter. Det er romantisk, spennende og kjempevakkert. Enten du skal med familien, vennegjengen eller kjæresten. Det finnes selvfølgelig noe for alle smaker og lommebøker. Velg mellom feriehus med basseng, sjøutsikt eller leiligheter midt i en fransk smågate. Feriehus sør i Frankrike er gange populært grunnet de vakre strendene og det herlige klimaet.

Feriehus Les Cades, Sainte Maxime, Sommer

Feriehus Les Cades – Cote d’Azur

Se flere populæe feriehus i Cote d’Azur her.

Leiligheter Golf Valescure – Cote d’Azur

Se flere feriehus i Frankrike her!


Se flere feriehus hos Interhome!