Den unge designeren åpner dørene i London

Har du sansen for enkel, edgy og kult design? Da bør du bestille weekendtur hit

Endelig kan vi i Europa også skryte på oss en hel butikk dedikert kun Alexander Wang.

Når den prisbelønte designeren skulle velge sin perle i Europa er det ikke overraskende at valget falt på London! Denne byen blir bare bedre og bedre. Kun et par uker siden åpnet Burberry sin aller første kafè, nettopp i London. 

Etter at den unge designeren ( Wang er kun 31 år gammel og har allerede oppnådd mer enn mange i motebransjen) sa opp jobben som sjefdesigneren hos Balenciaga har han gitt klart uttrykk for at tiden fremover kunne fokuseres på hans eget merke.

Wang er kjent for sin kule stil og lager klær som er elsket av kvinner og menn verden over. Til tross for sin enorme suksess åpnet han ikke sin egen butikk før 2011, og nå kan han skryte på seg 24 butikker med kun sitt eget merke. Ikke verst på 4 år.

Det nyeste tilskuddet i Wang familien befinner seg i Albemerle Street og er på hele 625 m2! Enda en god grunn til å besøke London.

Se listen over hoteller du kan velge om du unner deg en tur til en av våre favorittbyer i Europa.

Gaten er i det fasjonable strøket Mayfair. Søk etter billige flybilletter til fasjonable London her og ta med deg venninner på shoppingtur!

Slik finner du frem

Rett øst for Hyde Park ligger området mellom Oxford Street og Piccadilly (veien som ender opp på Piccadilly Circus) i nord og sør, og norske Regent Street i øst med Hyde Park vest for området. Det er kanskje det mest sentrale området i hele London.

Mayfair er et luksusområdet med svært fine hoteller, luksusbutikker og virkelig gode spisesteder. Abercrombie & Fitch ligger i dette området, det samme gjør skreddergaten Saville Row, luksusgaten New Bond Street og alle designerne du kan tenke deg (Louis Vitton, Hermes, Stella McCartney osv.). Her finner du også Victoria’s Secret.  Dermed er det ikke rart at Alexander Wang valgte å åpne butikk med disse naboene.

Søk etter flybilletter og finn de billigste og beste her

Hvor kan du spise?

Skal du spise i dette området etter en shoppingtur er det veldig mange gode valg, men vårt beste tips er nok kule – og smakfulle – Hakkasan. Den meget gode kinesiske restauranten Princess Gardens er også et meget godt valg. Hvis du er ute etter en lunsj bør du prøve å få plass på La Petite Maison eller på Alain Ducasse at the Dorchester (også strålende for middag).

Britisk mat får du på Corrigan’s Mayfair – av klasse. Den kinesiske restauranten Kay Mayfair har også stjerne i Michelinguiden. De fleste restaurantene koster en god del her, men er virkelig verdt det.

Lyst å unne deg litt luksus på shoppingtur i London? På Laurel Nights finner du listen over de aller beste og mest luksuriøse hotellene i storbyen. Se listen her

Hvor kan du drikke?

The Guinea Grill er puben/litt mer avslappet spisested (30 Bruton Place), og hvis du vil på bar så gå til The Connaught på Carlos Place. De to barene der: Coburg og Connaught er to av de aller beste i London. Marlborough Head er en fin pub som ligger i en sidegate ned fra Oxford Street, og er et supert hvilested om man går der på handletur.
Sammen med den belgiske arkitekten Vincent van Duysen ble det bestemt at hele flagship butikken skulle holdes i minimalistisk design. Det skulle spares på farger i tillegg, i den typiske Alexander Wang stilen hvor hvitt, sort og grått dominerer fargepaletten.

Se etter de beste og billigste flybillettene til London her og book din neste langhelg

Designeren har tydelig bestemt at hans sporty, estetiske klær skal gå hånd i hånd med interiøret i den nye butikken.

Er du en fan av Alexander Wang og får kanskje aldri nok av basis t-skjortene hans, vet du hvor du bør reise for å kunne unne deg en reel shopping opplevelse!
Veskene hans er å se på armen til de største moteikoner, motebloggere og fashionistaer.

Den nøyaktige adressen til shoppingmekkaen er:

43/44 Albemarle Street
Mayfair, London W1S 4JJ
United Kingdom

Typical London Red Telephone Boxes in London

Her får du oversikten over de kuleste og mest spennende gater i London.

Les også: Dette er de beste og kuleste barene i verden

Søk etter de billigste flybillettene til London her

Hvor bør du bo?

856595_223_z

Det er svært mange veldig gode hoteller i Mayfair. Mange av dem koster svært mye også (du trodde vel ikke The Ritz var gratis?).

Ett av Londons aller beste hoteller ligger i Mayfair –The Connaught – men prisen for det hotellet er virkelig høy.

Vår anbefaling?

Sjekk ut The Athanaeum. Strålende hotell med spa-avdeling og virkelig fin beliggenhet, kun 9 minutters gange fra Buckingham Palace. Helt fantastiske rom med flott utsikt og Nespresso-maskin. I tillegg til utsøkt mat, en kafé som serverer ettermiddagste og en whisky bar med 300 varianter.

Claridge’s og The Dorchester er også to meget gode hotellvalg. Rimelige hoteller må du lete etter et annet sted.

Ute etter flere luksushoteller?

Her finner du hotellisten med de aller beste i London.

En liste over alle hoteller kan du finne her

Les også:

Verdens beste 25 restauranter

Spa-hotellet du bør besøke

Dette er Premier Leagues beste by