San Diego

Denne byen har best vær i hele USA

Velkommen til San Diego!

San Diego er ikke bare byen med mest fint vær i hele USA, legger du turen til den spennende byen kan du også dra en snartur til Mexico, møte favorittregissøren din og nyte livet på ikoniske Mission Beach.

Mission beach – California på sitt beste

2530522220_522088a66d_b

Foto: Kevin Harber/Flickr

Når en by er kjent for sitt fine vær sier det seg selv at du må legge inn tid til å virkelig nyte nettopp det. Dra til den populære stranda Mission Beach, hvor du virkelig får følelsen av å være i California. Husk å teste berg-og dalbanen som ligger rett ved!

Sjekk ut disse hotellene med perfekt strandbeliggenhet:

3731_114_z 858_86_y

Paradise Point Resort & SpaHyatt Regency Mission Bay Spa and Marina

Dagstur til Mexico

Tijuana

Foto: photographerglen/Flickr

San Diego er den åttende største byen i California, og befinner seg tett på den meksikanske grensen. Dette gjør at en tur til San Diego er den perfekte muligheten til å ta en snartur innom nettopp Tijuana i Mexico – bare husk å dra med et reisebyrå så du er sikker på at alt går trygt for seg.

Det er mye turister i Tijuana, men besøker du gamlebyen vil du kunne få en mer autentisk meksikansk opplevelse med meksikansk mat og musikk, historiske hus og små butikker.

Lev ut din indre nerd på Comic Con

Comic con

Foto: heath_bar/Flickr

Om du er en tegneserie-fan, ser mye tv-serier eller bare elsker alt som er litt geeky, er definitvt Comic Con stedet for deg. Her kan du møte de største produsentene, skribentene, serieskaperne og tegnerne – og du kan være publikum under pressekonferanser og møte dine favorittskuespillere.

Visste du for eksempel at Matt Smith fra Doctor Who gikk «under cover» som Bart Simpson under Comic Con 2013? Comic Con avholdes en gang i året i San Diego, og har du planer om å dra hit må du holde av datoene 24.-26. juli.

For overnatting rett ved San Diego Convention Center hvor Comic Con går av stabelen, bør du sjekke ut dette hotellet.  For deg med et litt lavere budsjett kan dette være et godt alternativ.

Californication

yay-9475330-digital

Når du først er i California, er du også helt nødt til å ta turen innom Los Angeles og San Fransisco. Hva med en liten roadtrip? Bil til roadtrip’en din kan du leie fra for eksempel HolidaycarsAutoEurope eller HolidayAutos. I Los Angeles må du selvfølgelig sole deg på Santa Monica beach, studere stjernene walk of fame og leve deg inn i en filmscene hos Universal Studios. Finn ditt drømmehotell i L.A. her!

San Fransisco er også en by som bare må oppleves når du er i California, og drar du hit kommer du garantert til å ville dra tilbake igjen og igjen. Les mer i vår guide til den spennende byen. 

Når bør du dra?

Mange hevder at september er den perfekte måneden for en tur til San Diego – det er mindre folksomt på strendene, og temperaturene er fortsatt akkurat slik de skal være. Det er ikke dumt å dra i sommerferien heller, men da må du regne med litt mer mennesker rundt omkring i byen. Er du klar til å pakke kofferten, men mangler det perfekte hotellet? Sjekk ut dette – du vil ikke angre.