Denne hotellkjeden gir superpris på storbyopphold

Her bor du råbillig i Skandinavia.

Du trenger ikke å bo dårlig selv om du reiser på budsjett. Hotellkjeden Comfort Hotels tilbyr nå super deal på opphold på 30 sine hoteller.

For 695 kroner per natt får du bo to personer i dobbeltrom dersom du booker to netter. Du får gode hoteller, på gode steder til gode priser. For å benytte deg av tilbudet må du booke før 27. desember og bo før 31. desember 2014.

Comfort Hotels har hoteller i Skandinavia og Litauen, hotellene er kule og har god beliggenhet. Her er våre favoritter:

Comfort Hotel Grand Central – Oslo

 

grand

 

På designhotellet bor du sentralt på Oslo S. Du er et stenkast fra flytog, Karl Johan, Bjørvika, Operaen, Oslo City og alt det andre smørøyet av Oslo har å by på. Du har tilgang til døgnåpent treningsrom og den italienske restauranten Bella Bambina, og du får gratis kaffe og te hele døgnet.

I dobbeltrom bor dere billigst, men ønsker du det lille ekstra kan hotellet også tilby superior rom og suite.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Park – Trondheim

Dette storbyhotellet i Trondheim ligger strategisk til for de som ønsker å bo i nærheten av severdigheter, kultur- og shoppingtilbud som Nidarosdomen, Trøndelag Teater og Trondheim Torg. I tillegg finnes det et bredt spekter av spisesteder like utenfor døren – perfekt for deg som bare vil nyte en storbyweekend eller for deg som er forretningsreisende i Trondheim.

Med på kjøpet får du både gratis frokost, kaffe til alle døgnets tider og trådløst internett. Og noe av det beste; ble lørdagen sen, kan du beholde rommet helt til klokken 18 på søndag – uten ekstra kostnad.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Kristiansand

Dette hotellet ligger i en rolig gate, men likevel i umiddelbar nærhet til shoppinggaten Markens, uteliv og restauranter, flybuss, tog og ferjer. Det er også kort vei til den populære bystranda og Fiskebrygga.

Hotellet er med sine møte- og konferansefasiliteter perfekt for forretningsreisende, og her tilbys moderne hotellrom med kapasitet på én til fem personer.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Square – Stavanger

ch_square_lobby_01

 

Råkult hotell midt i byen som hevder å ha et «hotelldesign som kan slå deg i bakken». Hotellet kan skilte med takterrasse, moderne treningsrom og den populære restauranten Food Story.

Hotellrommene har et lekkert interiør og finnes i fire kategorier som er henholdsvis 21, 30 og 48 kvadratmeter. Og så dette hotellet tilbyr sen utsjekk fram til kl 18 på søndager, helt uten ekstra kostnad.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Holberg – Bergen

Selvsagt må vi innom vakre Bergen også. Og her er det Comfort Hotel Holberg du skal bo på, hotellet som ligger i enden av gågaten, Strandgaten. I gaten finner du selvsagt en rekke caféer og butikker, og det er kort vei til den UNESCO-listede Bryggen.

Hotellet har både konferansefasiliteter og tapasrestaurant, og på toppen kan du nyte synet av en av Norges vakreste byer fra hotellets takterrasse.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Stockholm

Rett rundt hjørnet for Stockholms sentralstasjon finner du dette hotellet som også har gangavstand til et fantastisk utvalg av restauranter, shopping, museer og utesteder.

Alle rommene er nyrenoverte. De er kompakte, men smarte og har akkurat det du trenger. Ønsker du noe som er litt romsligere kan du oppgradere til et mer romslig superior rom.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Malmö

rum-127

 

Trendy hotell med rockefølelse i nærhet av både strand, uteliv og shopping. Hotellet låner deg gjerne en sykkel helt gratis slik at du kan oppleve den vakre slottsparken eller sjarmerende Lilla Torg bak styret.

Hotellet kan skilte med et av Skånes lekreste treningsrom med både maskiner, frie vekter og boksering. I hotellets lobby kan du ta en drink eller matbit i godt lag, før du nyter det beste Malmø kan by på – rett utenfor hotelldøren.

Book hotellet her.

Comfort Hotel Vesterbro

På andre siden av broen har Comfort Hotel et mer nøytralt hotell, men med beliggenhet i Købehavns hippeste bydel, Vesterbro. Bydelen blir kalt for Københavns svar på New Yorks Meat Packing District. Her har gamle slakterlokaler blitt fylt med gallerier, cafeer og klubber.

Hotellet ligger med ovennevnte attraksjoner rett utenfor døren, og kan tilby overnatting i standard, superior eller deluxe rom.

Book hotellet her.

Se alle Comforts hoteller her.