Derfor elsker vi Kypros

 Afrodites øy, som Kypros ofte kalles, er en av de vakreste i Middelhavet.

Turkist hav og kritthvite strender er assosiasjonene til Kypros. Ifølge EUs årlige rapport har Kypros Europas beste badevann og det gleder både store og små. Det er få aktiviteter nordmenn liker bedre enn å plaske i vannet ( etter ski, så klart). På Kypros finner du i tillegg både sand- og steinstrender.

kypros

Mye mer enn sol og strand

Denne nydelige øya har så mye mer å tilby enn sol og strand. Båtutflukter, dykking, kulturhistorie, terrengsykling, fotturer, fornøyelsesliv, vingårdsbesøk og hundrevis av flotte kulinariske oppleveleser venter på deg på Kypros. Gjestefriheten til kypriotene, øyas historie og spennende tradisjoner gjør at folk fra alle verdensdeler reiser tilbake til Kypros og stadig opplever nye sider av dette vakre stedet. Det er mange kulturelle begivenheter som foregår på Kypros.Med tanke på temperatur og nedbørsmengde er naturlig nok sommermånedene juni til august den beste og varmeste perioden å besøke den vakre øya. Samtidig er det også da du deler plassen med mange andre turister. Les også: Her storkoser du deg med hele familien Har du derimot tenkt å reise før fellesferien er det ikke dermed sagt at du kommer til å kjede deg. Siden øya har en så rik historie og forbindes med gresk mytologi er dette et viktig stoppested for korsfarerne. Du finner fantastiske ruiner etter både romere, persere og egyptere, og bymurene rundt hovedstaden Nicosia er bygget av venetianere. Dette betyr at dagene kan fylles med utflukter og guidebøker.

kypros2

  Ønsker du å lære mer om den greske kulturen kan du få med deg musikk, dans og kunst festivalen som utspiller seg i et gammelt slott i Pafos. På Kypros nyter de livet og Vin- festivalen er populær både blant beboere og turister.      

Her kan du bo

Adams Beach Hotel – Ayia Napa

PicMonkey Collage1

Dette 5 stjerners hotellet har alt som skal skjemme deg bort under oppholdet ditt. Du kan nyte late soldager og plaske i en av de fem svømmebassengene på hotellområdet. Ettermiddagen kan tilbringes på spaet med alle fasiliteter.  Du har i tillegg 5-restauranter, gratis frokost, barer, strandbar gratis barneklubb, barnebasseng og et sesongbasert utendørs basseng.  Adams Beach Hotel ligger ved en privat strand i Ayia Napa-området, med kort avstand til Nissi-stranden, Landa Beach og Water World Ayia Napa. Ikke langt unna ligger også Agia Napa-klosteret og Ayia Tekla strand.  

Alion Beach Hotel

PicMonkey Collage2

Dette hotellet vil møte dine behov for en perfekt, avslappende opphold. Alion Beach Hotel ligger nær stranden i Ayia Napa-området, med kort avstand til Limanaki-stranden, Stranden i Den greske bukta og Ayia Napa kloster. Ikke langt unna ligger også Thalassa Museum og Agia Napa-klosteret. Her kan gjestene nyte ferien og alle fasilitetene på dette 4-stjerners hotellet som inkluderer et sesongbasert utendørs basseng og et innendørs basseng, spa, tennisbane, lekeområde for barn, bar/lounge og minimarked.For et minneverdig opphold arrangerer hotellet en rekke aktiviteter. Start dagen med en økt på treningsrommet, eller ta en tennis-time eller ligg og jobb med brunfargen mens du sipper på en rosa cocktail.  

Four Seasons Hotel

PicMonkey Collage3

ligger nær stranden i Limassol-området, med kort avstand til Amathus-stranden, Amathus-ruinene og Dasoudi-stranden. Andre severdigheter i området er Limassol slott og Agios Athanasios rådhus. Hotellet har alt du vil trenge for å kunne senke skuldrene og nyte ferien. Spa, svømmebasseng og strandbar er kun noen av fasilitetene på området. Reiser du med hele familien har du tilgang til barneklubb og et barnebasseng. Ettermiddagen kan tilbringes på et helsestudio etterfulgt av en god middag på en av de 6 restaurantene på Four Seasons.  

Almyra

PicMonkey Collage4

Dette 5-stjerners hotellet har en flott og luksuriøs stil. Du finner både et spa med full service, 2 utendørs svømmebasseng, en utendørs tennisbane og et innendørs basseng. Dette hotellet tilbyr 4 restauranter samt en bassengbar og en bar/lounge. Gratis frokost serveres hver morgen. Andre fasiliteter er et helsestudio, et barnebasseng og et boblebad. Almyra ligger nær stranden i Pafos (Kato Pafos), i nærheten av Tidlig kristen basilika, Pafos havn og Pafos arkeologiske park. Ikke langt unna ligger også Pafos fyrtårn og Kongenes graver.  

The King Jason

PicMonkey Collage5

The King Jason ligger nær stranden i Pafos (Kato Pafos), i nærheten av Agioi Anargyroi kirke, Pafos havn og Pafos fyrtårn. Ikke langt unna ligger også Pafos arkeologiske park og Kongenes graver. The King Jason har et utendørs basseng, et innendørs basseng og et helsestudio. Dette leilighetshotellet i Pafos tilbyr en restaurant, en kaffebar/kafé og en bar/lounge. Andre fasiliteter er et barnebasseng, en terrasse og bibliotek. Hoteller er totalrenovert i januar 2014 så gjestene kan være sikre på at alt er fresht og nytt.

Følg oss på Instagram og Facebook !

Les mer:

Tyrkias beste badebyer

Her er Tyrkias 25 beste hoteller

Her kan du ønske deg evig kjærlighet