Derfor er er Polen et bra reisemål

Er du på utkikk etter en avslappende ferie som gir deg både storby og badeferie i ett, er Polen noe for deg!

Enten du velger å ta fergen eller å reise med fly, er Gdynia, Gdansk eller Sopot en kort tur unna og absolutt verdt et besøk.

Trippelbyene

iStock

De tre nabobyene Gdansk, Gdynia og Sopot går under navnet Trojmiasto, på norsk kalt Trippelbyen. Denne regionen med over en million innbyggere deler havskysten og betraktes som de største havnbyene i Polen. Sveriges svar på Chartertur! 1000 år gamle Gdansk hadde virkelig storhetstid under middelalderen og renessansen og kan kalles for hovedstaden av område med sin gamle arkitektur og kultur. Sopot regnes som rekreasjonsstedet nummer en, og grenser til den den moderne byen Gdynia. Sistnevnte er er en levende havneby med luksus til hverdagspriser . Du kan for eksempel booke et opphold på dette 5 stjerners-hotellet til en rimelig pris.

  Alle tre byene i Trojmiasto tilbyr unike turistopplevelser og en enestående ferie for deg og resten av familien. Våre naboer i øst har forstått hvor lettvint og nærme det er med billig hotell, shopping og matopplevelser. Ja, rett og slett en flott ferie til en billig penge. Avstanden mellom de tre byene en minimal og alle tre har noe annet å tilby. På en ferie i trippelbyene vil du ikke kjede deg og mulighetene er enorme.

 Quiz: Kan du alle hovedstedene i Europa? Test deg her!

gdansk
iStock

Dette må du få med deg

Orlowo Bryggen er et  must om du besøker Trojmiasto, eller rettere sagt Gdynia. En tur langs strandpromenaden kan avsluttes med en romantisk middag i solnedgangen. Det samme gjelder den lange bryggen som gi deg muligheten til å gå langt utpå have i byen Sopot. En av de mest populære og kjente i Polen. Flere filmer og serier har utspilt seg nettopp her . Utallige konserter og festivaler tar sted nettopp her og på sommeren er det alltid masse aktiviteter og attraksjoner. Mange hoteller og spa- fasiliteter finnes langs denne stranden.Her finner du oversikten over hotellene i Gdynia.

Shoppingsentre: Galeria Baltycka, Madison, Centrum RivieraDlugi Targ er en lang handlegate som blander shopping med restauranter og kafeer. Idylliske gamle bygg, trange gater og sjarmerende små kafeer forfører turistene hele året. Du må så klart gå langs stranda og besøke Gamlebyen. Rusler du i gatene i byen Sopot burde du ta en kaffe utenfor bygningen Krzywy Domek. Med sin karakteristiske utseende er dette et flott sted for en liten lunch og en bildeserie. Sopot er byen som aldri sover. Den kalles Polens svar på Nice. Den 511 meter lange piren er Sopots stolthet. Den lengste sitt slag i Europa så en tur over denne er en herlig spasertur men også en sjanse til å knipse unike sommerbilder.

iStock

Havet har en stor betydning for Sopot og dette er byen for badegjester, solfrelste og vannsportsentusiater. Er du lei av de overfylte strendene i Spania, Italia og Hellas bør du virkelig oppleve Polen. Du kommer ikke til å bli skuffet. Sjekk hoteller i Sopot HER!

Du kan søke billige flybilletter her

Gdynia: Lang maritim historie som blander seg med det moderne. Her får du både storby og badeferie i ett. Gdansk: Byen tilbyr stemningsfulle gater fulle av historie og sjel. Små butikker men også store sentre. Sopot: Her står sjø, badeliv, spa, kafeer ved fortauet og sjarmerende uteliv og shopping på topp.


Her bor du

Sheraton Sopot Hotel

 Se mer bilder av hotellet her

Hilton Gdansk

Se flere bilder og mer informasjon om hotellet her

Radisson Blue Hotel Gdansk

Se flere bilder av hotellet her

Quadrille Conference & Spa, Gdynia 

Her kan du se flere bilder og sjekke prisen på dette hotellet.

Her finner du flere hoteller i Gdynia.