Foto: LaMangaBooking.com

Derfor må du til La Manga i sommer

La Manga har i mange generasjoner vært spanjolenes hemmelige ferieparadis. Her er fem gode grunner til hvorfor du bør reise hit i sommer.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

 

La Manga er et tynt stykke land som ligger på den spanske fastlandskysten Costa Cálida – ofte omtalt som Europas Key West. Selve navnet La Manga betyr erme på spansk og beskriver den lange stripen mellom to hav. Saltvannslagunen Mar Menor befinner seg på innsiden, mens Middelhavet ligger på utsiden av La Manga.

Det er mange grunner til hvorfor du bør reise til den spanske halvøya i sommer. Vi har funnet fem gode grunner.

 

Det er rekordstor pågang for leie av feriebolig på La Manga til sommeren. For de mest populære ukene i sommerferien så bør du reservere ditt opphold nå!

Bestill ferien din på www.lamangabooking.com.

 

Saltvannslagunen Mar Menor

Mar Menor er kjent som ”verdens største svømmebasseng”, og byr på flotte strender som passer perfekt for barnefamilier. Mange barn har tatt sine første svømmetur her, nettopp fordi strendene er langgrunne uten store bølger. Lagunen har en maksimum dybde på syv meter, noe som gir Middelhavets beste badetemperaturer med opptil 30 grader i sommerhalvåret.

 

Reis til La Manga i sommer! Bestill ferien din på www.lamangabooking.com

 

Det salte og mineralrike vannet er også kjent i Spania som naturens eget spa. Vannet og den spesielle leiren virker positivt på en rekke hudplager, i tillegg til en generell helseeffekt. Leiren fra bunnen av Mar Menor smører du på hele kroppen, lar den tørke i solen og vasker den av deg i havet igjen! Mar Menor hjelper deg med å lade opp batteriene, samtidig som du får en mykere og glødende hud.

Aktiv sommerferie for hele familien

Mange tror at ferien på La Manga bare består blått hav, fantastiske strender og god mat og drikke. Men om du har du lyst på en mer aktiv ferie, så har La Manga et fantastisk utvalg av aktiviteter. Mar Menor ble i 2015 og igjen i 2016 kåret til en av Spanias beste vannsport-destinasjoner. Murcia-regionen har totalt 30 sentre for vannsport, hvor de fleste ligger ved Mar Menor og på La Manga.

Her finner du et variert utvalg av kurs og utleietilbud for alle aldre og ferdigheter innen dykking, snorkling, kano, kajakk, seiling, windsurfing, padling, katamaran, vannscooter og vannski. Det er særlig SUP(stående padling) du bør prøve. Dette har blitt en veldig populær aktivitet for hele familien i de siste årene. Halvøya kan skryte av naturparken Calblanque, som ligger ved innkjøringen til La Manga. Her er det mange urørte strender med en rekke turstier som er perfekt for den eventyrlystne.

 

Reserver sommerferien i dag på www.lamangabooking.com

 

Spennende shoppingmuligheter

For deg som vil ha et avbrekk fra sol og strand, er det mange gode shoppingmuligheter på La Manga og i byene i Murcia-regionen. Fra La Manga er det kort vei til gamlebyen i Cartagena, som er et glimrende utgangspunkt for spennende shopping og sightseeing. På havnen er det flott friluftsområde med en rekke barer og restauranter.
Du finner de fleste kjente spanske motebutikker i gågaten i Cartagena, som for eksempel Zara, Desigual og Bershka.

Ved gamlebyen ligger det romerske teatret som vi anbefaler deg å besøke dersom du ønsker noe mer enn bare shopping. Om du vil besøke et stort kjøpesenter, kan du finne det like utenfor Cartagena. Espacio Mediterraneo byr på over 50 butikker og har alt du trenger av klær, sko, elektronikk og mye mer.

 

Reserver drømmeferien på www.lamangabooking.com

 

Spania er kjent for sine store markeder og La Manga er intet unntak. Det mest kjente markedet er søndagsmarkedet i Cabo de Palos. Her ligger markedsbodene på rekke og rad med ett stort utvalg av frukt, grønnsaker, klær og sko. Det er også et litt mindre marked på lørdager ved yachthavnen Tomas Maestre. Her kan vi spesielt anbefale frukt-og grønnsaksbodene. Foruten markedene, kan vi også anbefale et av skoutsalgene til Salvador Artesano; det største fabrikkutsalget for sko i Europa.

La Mangas pulserende uteliv

Selv om La Manga er kjent som et flott familiested, tilbyr halvøya et godt utvalg av barer og utesteder. I motsetning til andre kjente partysteder i Syden, finner du ingen bargater som forstyrrer nattesøvnen på La Manga.

Her ligger uteplassene og diskotekene i egne områder og langt utenfor boområdene. Og selvfølgelig; de starter sent på natten og avslutter tidlig på morgenen.

Opplev en av Spanias største sommerklubber som åpnet dører i 2015; Trips Summer Club.  Deler av nattklubben ligger under åpen himmel og har en spesiell atmosfære og fantastiske fasiliteter. Her kan du vrikke på dansefoten til både spanske og internasjonale DJ-er som Taoo Kross.
For mer informasjon: http://www.tripslamanga.com/portada.asp

 

Reserver sommerferien nå på www.lamangabooking.com

 

Om du heller vil oppleve nattlivet i roligere tempo, byr La Manga også på mange chill out-barer. Slik som eksklusive The Lounge i yachthavnen Tomas Maestre, og Collados Beach, kjent for sin idylliske panormautsikt over stranden. For å besøke denne, må du til det eksklusive Veneziola-området helt nord på La Manga.

Rimeligere enn tradisjonell charterferie

Rimeligere enn tradisjonell charterferie Leie av privat feriebolig blir mer og mer populært blant nordmenn på sydenferie, blant annet fordi det kan være mye rimeligere enn tradisjonell charterferie. I tillegg har du fordelene av å få en fullt utstyrt leilighet med god plass til hele familien.

Du får en helt annen ferieopplevelse med privat leilighet fremfor hotell – særlig når du har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken.

Hva med en terrassekveld med spansk mat og drikke som tema? Dra på det lokale markedet og kjøp inn lokale grønnsaker, spansk skinke, og lokale oster du bare kan drømme om. Nyt dette sammen med god spansk vin!

 

Bestill ferien din til La Manga på LaMangaBooking.com.

 

Velg seriøse utleieformidlere

Det er mange aktører som formidler utleie av ferieboliger i Spania. LaMangaBooking.com har formidlet utleie på La Manga i mer enn tiår, og er din garanti for et problemfritt leieforhold.

Det er strenge krav til både private utleieformidlere og selskap som formidler utleie, og ved ulovlig utleie kan både leietaker og utleier bli ilagt store bøter. LaMangaBooking.com formidler kun utleie av registrerte boliger i henhold til lokale og nasjonale regler – i samarbeid med deres lokale turistkontor.

 

Slik reiser du til La Manga

Alicante airport(ALC)

Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Alicante-flyplassen ligger vel en time fra La Manga.

 

Alicante/Murcia airport(MJV)

Direktefly med Norwegian i sommersesongen fra Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo. Flyplassen ligger vel 20 minutter fra La Manga. Fra flyplassen til La Manga reiser du enkleste med leiebil, taxi eller forhåndsbestilt transport.

 

Bestill ferien din til La Manga på LaMangaBooking.com her!