Det er fortsatt ledige hoteller til høstferien

Det er ikke for sent å få gode opplevelser i høstferien. Det er mange ledige rom og reiser både i Norge samt i våre nærmeste ferieland.

Da skal du vite at du fremdeles har gode muligheter for å komme avsted for en billig penge, til tross for skolens høstferie.

Det er høstferie på forskjellige tidspunkt i Norge. Troms tyvstarter med noen dager i uke 39 før det er høstferie i Akershus, Aust-Agder, Buskerud, Oslo, Oppland, Vest-Agder og Østfold i uke 40. Uken etter er det høstferie i Hedmark, Hordaland, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Rogaland, Sogn og Fjordane, Sør-Trøndelag og Telemark. Finnmark og Nordland har noen dager fri i forbindelse med helg.

I vårt reisesøk finner du priser fra forskjellige charterselskaper, så du kan sammenligne dem på ett og samme sted og få oversikten. På listen under finner du de billigste charterreisene i oktober. Du kan også søke etter sydenferier med dine egne kriterier i vår søkemotor for restplasser.

Nå er det forresten supersalg hos Norwegian! Bestill flybilletter her.

yeyyey

Apollo har mange «Hoppe-på-tur»-reiser til storbyer. Finn mange restplasser her.

 trht

Sjekk høstsalget her med opptil 40% på hotell i hele verden hos Hotels.com:

uuu

 

 

Har du planer om å reise i Norden? Sjekk hotellsalg under Nordlyset her.

tgrttrt

Hotellene det er verdt å bo på i Norgesferie:

1.Quality Hotel & Resort Hafjell

6376967

Familiehotellet som ikke ligger langt fra fjellet eller Hunderfossen familiepark. Lilleputthammer familiepark er også åpen i høstferien. I tillegg er det mulig å ta gondolbanen opp til Mosetertoppen og vandre innover i flott fjellterreng.

Her har du oversikt over leie av hytte eller leilighet

2. Radisson Blu Resort Trysil

49828027

Et hotell som virkelig anbefales ligger her i vakre Trysil. Radisson Blu Resort, som både passer for unge og voksne. Trysil som destinasjon satser nå på å bli en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner, for både sti- og tursykling. Her handler det om å samle hele familien til en aktiv høstferie. Andre ting Trysil kan by på denne sesongen er 18-hulls golfbane, elveaktiviteter og fiske. Etter en lang dag ute i naturen, kan forøvrig Radisson Blu Resort Trysil by på svømmebasseng i flotte omgivelser.

Er ikke hotellivet noe for deg, kan du leie hytter eller leiligheter her.

3. Quality Resort and Spa, Norefjell

26706638

Fjellterrenget på Norefjell er flott til fotturer og sykling, og det er mulighet for rideturer med og uten instruktør. Ellers er det 18-hulls golfbane i nærheten. Kjører du også cirka 15 minutter fra Norefjell, kan du kjøre gokart eller crosscart hos Sigdal Motorsenter.

Et forholdsvis nytt og flott hotell beliggende cirka 1,5 timers kjøretur fra Oslo. Det er kåret til Norges ledende spa-hotell to år på rad, og absolutt verdt et besøk. Vil du ha litt ro og nyte omgivelsene, anbefales det å reise før vintersesongen begynner for fullt. De kan blant annet tilby en innendørs 16 meters klatrevegg i lobbyen.

Er ikke hotell noe for deg, kan du leie hytte eller leilighet her. 

Les også: Norgesferie på sitt beste

Hva med en rimelig bytur? First Hotels har høstkampanje med hotellrom fra 599 ,- per natt!

Reis bort en langhelg i høst fra utrolige 599 kroner per natt! Frem til 15. november kjører hotellkjeden First Hotels en høstkampanje med utrolige priser på sine hoteller. Tilbudet gjelder torsdag til søndag hele høsten, noe som er perfekt for deg som trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag.

Velg mellom flere førsteklasses hoteller i Norden eller Spania. Hva venter du på? Forresten, så er frokost inkludert i bestillingen!**

Oslo:

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka ligger i urbane omgivelser i Kvadraturen, rett bak Akershus Festning i Oslo sentrum. Hotellet er et flott design-hotell i Oslo, og har innbydende og fargeavstemt dekor i 65 rom inkludert 10 luksuriøse suiter – hvor flere er over 70 kvadratmeter. Opplev atmosfæren, stemningen og skandinavisk design på sitt beste midt i Oslo sentrum.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Millenium

First Hotel Millennium er et byhotell midt i Oslo sentrum. Hotellet tilbyr deg som gjest komfortable rom med innredning av tre. Alle rom har god standard, og du kan få rom på toppen av hotellet med balkong og fantastisk utsikt over byen. I 2010 ble Millennium kåret til Norges fremste foretningshotell av World Travel Awards. Hotellets restaurant, Bocca, serverer ekte italiensk mat, og har fantastisk pizza bakt i steinovn.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Stockholm

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger sentralt i Stockholm, like ved populære Vasastaden – en bydel som bugner av koselige barer, kafeer, butikker og restauranter. I den historiske bygningen som huser hotellet finner du 129 lyse og moderne rom, restaurant, samt en konferanse- og selskapsetasje.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Reisen

First Hotel Reisen ligger komfortabelt beliggende i hjertet av Gamla Stan. Hotellet ligger i nærheten av Det kongelige slottet og bare fem minutters gange fra Stockholm beste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sitt høye servicenivå og lekre kombinasjon av klassisk innredning og moderne design. Hotellet tilbyr 144 sjarmerende rom og suiter, flere med vakker utsikt over Stockholm Ström og Skeppsholmen.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Gøteborg

First Hotel G

First Hotel G har en svært sentral beliggenhet rett over Gøteborg´s togstasjon. Hotellet er et av byens største og mest moderne med 300 behagelige rom og suiter. Hotellet tilbyr velværesenter med det siste innen trening og trivsel – her finner du også en sauna med flott utsikt over Gøteborgs sentralstasjon.  Det er tilgang til gratis WIFI på hele hotellet.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

København

First Hotel Kong Fredrik

First Hotel Kong Frederik er et av Københavns klassiske og historiske hotell. Hotellet ligger sentralt med nærhet til Rådhusplassen, Tivoli og shopping med Strøget rett rundt hjørnet. Kong Frederik har gjennom årene vært et førstevalg for kunstnere og legendariske danske poeter.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Copenhagen

På First Hotel Copenhagen bor du behagelig i København. Her får du stilrene rom, og med bylivet i umiddelbar nærhet er dette et perfekt valg for deg som ønsker det lille ekstra.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

 

Rimelig luksushotell?

Å bo på et luksushotell er en opplevelse i seg selv og er med på å gjøre hele reisen flere hakk bedre. Men, om du syns det kan bli noe dyrt og er ute etter luksushoteller på salg, ja da bør du få med deg salget på Hotels.com. De har nemlig opptil 30 % rabatt på luksushoteller i hele verden!

Har du tenkt deg på en weekendtur eller vil overraske kjæresten med et kjempefint opphold? Her er vårt beste hotelltips:

Bestill her.

London

Rosewood London

Rosewood London er et ikonisk hotell som vil rett og slett ta pusten fra deg. Her får du alt du trenger til punkt og prikke. Rosewood ligger sentralt i Bloomsbury i Camden og i nærheten av British Museum, Russel Square og Royal Operahuset. Det er ikke bare hotellets utvendige fasader som er i helt wow-faktor. Inne kan du forvente overdådig interiør i cubansk mahogny, og 7 typer marmor som inkluderer svært sjeldne typer som grønn marmor fra Sverige. En av hotellets mest spektakulære funksjoner er derimot selve 7-etasjers trappen i ren marmor og renessansestil.

Ellers på  Rosewood kan du kose deg på flotte Sense Spa etter en hektisk dag. Her er det 7 behandlingsrom, inkludert en suite for par. Eller, hva med å nyte herlig måltid på hotellets 3 restauranter? Velg mellom britiske eller indiske retter – eller bare bestill noen forfriskende drinker i baren.

Andre fasiliteter er blant annet døgnåpne treningssenter og sykkelutleie i nærheten.

Les mer om hotellet her.

Les også: Dette er Londons hotteste områder

Les også: Doble bonuspoeng på høstferien

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: