Det er ikke for sent med sydenferie

Det begynner å bli ganske fullt hos charterselskapene, men fortvil ikke: Vi har løsningen!

Har du lyst på en familieferie, voksenferie eller opplevelsesferie denne sommeren begynner det å bli alt for sent å sjekke charterselskapene. I hvert fall om du har lyst på gode nok rom, priser du ikke får hjerteinfarkt av og har noen bestemte datoer det er mulig å dra på.

Løsningen finnes likevel.

Se også vårt restplass-søk her

Gjennom tjenesten som har blitt en gigantisk suksess i hele Europa – lowcostholidays – kan du selv sy sammen en ferie hvor du velger de billigste dagene å fly, bestemmer hotell selv og kan få transfer på flyplass og svært så gode resorts med alt du måtte ønske. Sammenlignet med priser og muligheter fra charterselskapene med faste reisedager og begrenset antall rom kan du spare opp til 40 000 for en familie på 4.

Sjekk selv her – og lag din drømmeferie – med mange restplass-tilbud!

Vi sjekket for eksempel 14 dager til Mallorca i fellesferien med fly, hotellopphold på leilighetshotell rett ved stranden med basseng og inkludert frokost og privat transfer til hotellet for totalt 20 196 kroner for fire personer (to voksne, og to barn på 6 og 8 år). Søk selv her

Du kan også følge med på supertilbudene på siden. Blant annet kan du nå finne sommertilbud til Costa Blanca i en uke for 952 kroner per person – fly og hotell inkludert. Eller hva med Mallorca i syv dager til 846 kroner per person?

Her kan du selv sjekke