Det kuleste hotellet du kan bo på i New York

I en storby som New York er det lett å se seg vill etter hoteller, eller bestemme seg for hvilket område man ønsker å bo i.

Skal man bo blant sosieteten på Upper East Side, blant de fasjonable i Soho, eller kanskje man skal ta seg turen over broen til det hippeste stedet, Brooklyn? Etter å ha oppdaget 1 Hotel Brooklyn Bridge vil vi desidert anbefale sistnevnte destinasjon. Med en utsikt over Manhattan som tar pusten fra deg, og med et design som vekker alle inspirasjon-celler i kroppen, vil hotellet gi deg en helt unik følelse av The City of Dreams!  

1 Hotel Brooklyn Bridge har en fantastisk utsikt over broene som binder Manhattan og Brooklyn. Foto: Hotels.com

Så, hvorfor velge Brooklyn?

For mange besøkende til New York er Manhattan det naturlige valget, hvor høye skyskrapere og lukten av kringler på hvert hjørne omfavner deg. Men sammen med storbyens atmosfære kommer også følelsen av fullstendig kaos, kø og klaus – og da kommer Brooklyn inn som en magisk storbyengel. Her får du skyggen av skyskraperne på avstand, og du kan nyte kulinariske opplevelser i ekte New York-stil. Brooklyn bugner av gode restauranter, cafeer og barer, og du trenger ikke å gå langt før du finner en lokal perle. Sett deg ned blant byens beryktede hipstere, og du vil få en kulturell opplevelse uten like, men det aller første du bør ha på to-do-listen er å sjekke inn på 1 Hotel Brooklyn Bridge.

Dersom man er sliten etter reisen over Atlanteren, finnes det vel ikke noe bedre enn å legge seg i en hengekøye mens man speider ut mot Frihetsgudinnen? Foto: Hotels.com

Fremdeles ikke overbevist? Sjekk punktene under for hvorfor 1 Hotel Brooklyn Bridge bør være din drømmedestinasjon:

1. Bærekraftig luksusdesign

1 Hotel Brooklyn Bridge åpnet dørene  i februar i år, og ble utviklet på ideen om at «de som reiser verden rundt, bryr seg også om den». Under hotellet finnes for eksempel en tank som samler på regnvann, som vil hjelpe til å vanne Brooklyn Bridge Park gjennom de varme og tørre sommermånedene. Mesteparten av hotellets møbler og interiør er laget av lokale og resirkulerte materialer, som valnøttre fra Brooklyn Botanical Gardens. I tillegg er hotellets områder, både innvendig og offentlig, godt beplantet. Dermed blir hotellet ett av få områder i nærheten av Manhattan, hvor man virkelig kan trekke pusten og slappe av i friske omgivelser.

I hotellets resepsjon kan man lene seg godt tilbake å finne roen. Foto: Hotels.com

2. Drømmende hotellrom

Den gjennomførte stilen går inn i hvert rom, hvor du kan drømme deg bort i lekre naturdetaljer, resirkulert tre, industrielt stål og økologisk bomull. Sist, men ikke minst, kan utsikten over Manhattans skyline virke nærmest hypnotiserende, spesielt når solen går ned og du kan følge med på byens yrende liv gjennom lyset i skyskraperne. 1 Hotel Brooklyn Bridge gir deg også muligheten til å velge mellom flere ulike rom, enten du ønsker to senger, eller en king size bed på en av hotellets fantastiske suiter. Kanskje du har et spesielt ønske om utsikt? Frihetsgudinnen, Manhattan eller mot Brooklyn Bridge? Ikke noe problem – hotellet fikser dette for deg også!

1 Hotel Brooklyn Bridge har hotellrom med utsikt mot broen som gav dem navnet. Foto: Hotels.com

3. Luksuriøse bad som gir deg spa-følelsen

Se for deg at du har tilbragt hele dagen i New Yorks hektiske gater. Du har båret på shopping-poser og gått, og gått, og gått enda litt til. Hva er vel bedre enn å hive av seg alt og vandre inn på et bad med en «triple-filtered rain shower», mahogni, glass og marmor? Sleng deg på sengen etter en god dusj i en superdeilig morgenkåpe i bomull, og vi kan garantere en følelse av euforia. Lykkefølelsen kan eventuelt ha kommet av alt det fine du har funnet i Brooklyns mange vintage-butikker, men uansett vil dette hotellet bygge videre på den gode følelsen.

1 Hotel Brooklyn Bridge har lagt mange kule detaljer i badene. Foto: Hotels.com

4. Nyt livet i parken

1 Hotel Brooklyn Bridge er kanskje det eneste hotellet i hele New York som gir gjestene en egen privat park å boltre seg i. Er du ekstra lur bør du kjøpe med deg en ferskpresset juice fra hotellets café, Neighbors, eller ta med take-away fra hotellets favorittrestauranter i nærområdet. Concierge-teamet vil alltid hjelpe deg med å få mest ut av opplevelsen på hotellet, og selv om at servicen på Manhattan også kan være upåklagelig, er det ikke like beroligende å ha piknik midt på Times Square – her vinner Brooklyn et stort poeng!

Hotellet gir deg det beste av begge verdener: rolig park og yrende byliv i bakgrunnen. Foto: Hotels.com

5. New Yorks beste rooftop

Oh holy Jesus! Et uttrykk du mest sannsynlig vil bruke på toppen av 1 Hotel Brooklyn Bridge. Hvis du ikke sier det selv, vil du i hvert fall høre det av noen andre, for selv amerikanerne blir lamslåtte av denne utsikten. Fra takterrassen ser du hele veien ut til Long Island og Frihetsgudinnen, downtown Manhattan, Brooklyn Bridge, for ikke å nevne utsikten over hele Brooklyn Heights mot Williamsburg. Den er helt spektakulær! På terrassen finner du en full-service bar og kule sitteområder. Wow-effekten kommer når du runder hjørnet og finner et nydelig basseng, med samme utsikt som nevnt over. Her er det lett å sippe til eksklusive cocktails og ta inn New York-atmosfæren, mens digg housemusikk runger ut av høyttalerne. «Concrete jungle where dreams are made of» har aldri hatt en bedre betydning!  

1 Hotel Brooklyn Bridge gjør det enkelt å være en livsnyter. Foto: Hotels.com
Man trenger ikke å bekymre seg for sultfølelse på takterrassen til 1 Hotel Brooklyn Bridge. Foto: Johan-Fredrik J.Thaulow.
Man kan ta en hyggelig skål med gode drinker på takterrassen. Foto: Johan-Fredrik J. Thaulow