Det perfekte hotellet for Paris-turen

Du har kanskje tenkt deg en tur til Paris?

Enten for å oppleve Disneyland Paris (tidligere Eurodisney), se på alle severdighetene eller rett og slett ha noen romantiske dager?

Det å velge hotell i en by med mange tusen hoteller hvor kvaliteten varierer stort er ikke bare lett, men vi har et forslag til ett hotell som kan være virkelig bra.

triumfIkke bare er dette hotellet glitrende plassert i forhold til severdigheter, Champs-Elysses, hurtigtog til Disneyland Paris og flyplassen – men det er også av veldig god kvalitet.

Komme seg derfra og rundt

Lander du på Charles de Gaulle-flyplassen så tar du bare RER B-toget til verdens største t-banestasjon: Gare de Châtelet, der skifter du en gang direkte til RER A til Charles De Gaulle-Etoille (som kan oversettes til Charles De Gaulle-rundkjøringen, men for oss nordmenn kanskje bedre kjent som Triumfbuen). Synes du det virker litt slitsomt kan du vite at start (og stoppestedet) for flybussen til Air France er rundt 100 meter fra hotellet. En transfer med Resorthoppa koster rundt 800 kroner. Sjekk her. 

Den samme metrostasjonen (Charles de Gaulle-Etoille) tar deg direkte til Disneyland Paris med hurtigtog (ca 40 minutter), eller rett til Montmartre eller de andre severdighetene. Metroen i Paris ser på overflaten forvirrende ut siden man laget en til å passe veiene, men er det slettes ikke. Spesielt sidene man i Paris faktisk har merket stoppet med Disneyland med Mikke-ører, skriver Sacre Cæur på stoppet hvor du finner kirken, eller Eiffeltårnet på det nærmeste stoppet der. Gå ned på metroen, finn en luke og hold opp fingrer for hvor mange billetter om du ikke fulgte med i fransktimene.

Gå rett til bildene av hotellet her

Rundt hotellet

balmoralGår du rundt hotellet finner du alle mulige spisesteder, fra hamburgerkjeden Quality Burger til mer sjarmerende brasserier. Skal du på det sistnevnte bør du ta turen ned til Brassiere Le Franc-Tireur. Et relativt ekte fransk alternativ. Liker du ikke å gå langt finner du veldig god italiensk mat ved siden av på Bistro Sormani, og rett over gaten finner du La Cave Lanrezac. God vin og god mat.

Det tar deg noen få minutter å komme ned til Champs-Elysses, og på veien kan du ta en bagel på Bagelstein hvis du hopper over frokosten på hotellet (18 euro, men god).

Selve hotellet

Rosinen i pølsen er selve hotellet, som ikke har mer enn 50 rom og veldig god, personlig service. Ekteparet som driver hotellet er vennlige og hjelpsomme, og tilbyr deg gratis kaffe og kaker (altså smørbakst som croissant og dets like) hver dag mellom 14.00 og 21.00. Rommene er smakfulle, romslige og gode. Suitene er store med eget oppholdsrom, og hotellet kan også tilby leiligheter for større familier eller reisefølger.

Sjekk hotellet nærmere her