Dette er Europas beste hotell & spa

Nordmenns favorittøy blir bare bedre og bedre.

Hva er bedre enn sol og strand på ferie? Kanskje kombinasjonen av sol, strand og spa!

Ja, vi elsker å koble av, senke skuldrene og unne oss et par behandlinger i løpet av ferien.

En massasje som får bort alle muskelknutene i ryggen, eller en ansiktsrens som får oss til å gløde. Det er ikke rart folk flest elsker spa – litt selvpleie i vår kaotiske hverdag er helt på sin plass.

World Travel Awards gir hvert eneste år priser for beste hotell, beste flyselskap og beste destinasjoner. Prisen for Europas beste hotell og spa gikk til det eksklusive hotellet Jumeirah Port Soller Hotel & Spa i Spania.

Unn deg ferien du fortjener

4796342_35_z

Du får kanskje den beste appelsinjuicen når du ankommer hotellet..

Når det første som møter deg er en nypresset glass med appelsinjuice og en utsikt over evighetsbassenget, vet du at du har ankommet riktig. Velkommen til et av de mest prisbelønte hotellene på Mallorca.

En 30 minutters tur fra Palma finner du dette nydelige hotellet hvor alle rommene har egen balkong som byr på utsikten vi bare drømmer om.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har 3 restauranter som serverer et bredt utvalg av retter og gir fantastisk utsikt over sjøen.  Es Fanals kan ved første øyekast virke som en enkel bistro. Ikke la deg lure. Her får du servert den nydelig sjømat, regional tapas og paella. Men det mest imponerende ved hele restauranten er utsikten over den vakre Middelhavet.

Ønsker du en litt mer formell matopplevelse, kan du booke bord på hotellets andre restaurant, Cap Roig. Deres Tasting- meny forandres sesong etter sesong. Her vil de mest kresne mat-entusiaster få en positiv opplevelse.

Ta en nærmere titt på dette prisvinnende hotellet

Talise Spa

4796342_137_z

Mallorca har både sol, strand, natur og kultur og er derfor det ideelle stedet for fornyelse, avkobling og litt egen-pleie.

Det prisvinnende spaet tilbyr en helt ny generasjon av behandlinger. Er du opptatt av det naturlige er dette absolutt et spa for deg. Behandlingene består av naturlige ingredienser som sitrus, mandler og olivenolje for at du skal få den beste opplevelsen og resultater. Tilbring noen timer i på et tyrkisk bad, boblebad, utendørs eller i termal-området.Spaet tilbyr mange ulike behandlinger.  Len deg tilbake og nyt timene hvor du står i fokus og kun det beste er bra nok.

Blir du fort rastløs og trenger utløp for energi, finner du også et fitness- senter på hotellområdet.

Søk etter de beste og billigste flybillettene her

Her sover du godt

PicMonkey Collage

Alle de elegante rommene på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa har egen balkong, klimaanlegg, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med satellittkanaler, kaffetrakter og minibar.

Designet og interiøret gjenspeiler hva som har stått i fokus, nemlig komfort. Fargene er lyse med innsalg av treverk og stein. Malerier av lokale kunstnere pryder veggene, mens solen vekker rommet til livet , takket være de mange vinduene. Start din morgen med en Nespresso-kaffe mens du ser solen står opp over Mallorcas vakre fjell og hav.

Se flere bilder av de forskjellige rommene her

Sykkel, tur, småbyer

4796342_153_z

Utforsk øya

For du lyst til å utforske Mallorca ligger byen Valldemossa en 25-minutters kjøretur fra hotellet. Palma sentrum og lufthavn ligger 35 minutters kjøring unna.

Palma er Mallorcas største by og et av Mallorcas mest varierte reisemål. Her får du litt av alt, og er det noe du må smake på så er det byens tapas og champagne (cava)! Ta turen innom gaten Carrer d’Apuntadores for de beste spisestedene.

Søk etter de beste og billigste flybillettene her

4796342_148_z

Vil du ha et pulserende nattliv? Om sommeren domineres feriestedet av festglade ungdommer som strømmer til fra alle kanter av Europa. Det er i Palma det skjer.

Er du glad i shopping? Palma har alt av designerbutikker til småbutikker som selger lærprodukter.

Hva med kort avstand til flotte sandstrender? Her er det tre strandperler: Playa Son Matias, Playa De Palmanova og Playa Es Carregador.

Husk: styr unna gamle tyrkiske bad fra 900-tallet i gamlebyen. Ingenting enn bare gamle, uinteressante ruiner.

På Mallorca produseres noen av Spanias beste viner. Det er mange spanske vingårder å velge mellom her i øya – nærmere 5 vingårder! Du kan få omvisning på flere vingårder, samt vinsmaking.  Se oversikt her.

Besøk en av de største vingårdene på Mallorca, Macia Batle. 

Du kan leie sykler, gå turer med eller uten guide eller leie en bil.

Les mer om det prisbelønte hotellet her

Er du glad i luksus, bør du titte innom Laurel Nights. Her er det kun det beste av det beste som gjelder.

Søk Mallorca og finn de mest enestående hotellene på den vakre øya.