Dette bør du drømme om

Den ultimate ferien må være å kunne oppleve flere drømmedestinasjoner på en og samme reise, velge om du vil slappe av på solsengen eller dra på sightseeing, bo komfortabelt og slippe å tenke på kostnader fordi alt er inkludert. I tillegg er det jo en drøm og slippe timevis med kjedsomhet i flysetet, men faktisk kunne feriere og forflytte seg fra sted til sted på samme tid. Med Royal Caribbean kan du velge mellom 300 destinasjoner over hele verden, men ikke overraskende er Karibien ett av deres aller «hotteste» reisemål. Her seiler du avgårde på det vakre Karibiske havet på et cruise med alt du kan ønske deg av fasiliteter. Samtidig kan du glede deg over å besøke kritthvite strender, høre lyden av palmesus, ta en drink fra en kokosnøtt, dykke blant vakre koraller og smake eksotisk karibisk mat. Vi har funnet noen favorittsteder i Karibien som du kan reise til med Royal Caribbean:

Labadee, Haiti

labadee Paradiset for alle badeløver og leknelystne. Denne havnen av Haiti er forbeholdt cruisebåtens gjester, her kan du leke deg med vannsport og vannsklier, kanskje prøve en tur på zip-lineren eller rett og slett slikke sol på den kritthvite stranden. Samtidig kan du tenke på at det at nettopp du og andre cruiseturister går i havn her, bidrar til hundrevis av arbeidsplasser i det fattige landet og økonomisk til haitiske myndigheter gjennom blant annet turistskatter. Faktisk er Royal Carribean og deres cruiseturister de som har bidratt til de største turismeinntektene for Haiti de siste 30 årene.

Falmouth, Jamaica

foss   Når du ankommer Falmouth i Jamaica har du blant annet mulighet til å gå på elvevandring i famøse Dunn River Falls. Fossefallene er 55 meter høyt og 180 meter langt, og er et av de få fossefallene som fører direkte ut i sjøen – i dette tilfelle Det karibiske hav. En tur opp fossefallet tar mellom 1 – 1,5 time, og man går ofte i en kjede ved at man holder de andre fotturistene i hendene og ledet av en guide. Du kan kombinere en dagstur med fossefallvandring med flåtetur på Martha Brae River og avslutte dagen med en ridetur i Montego Bay i solnedgang.

Cozumel, Mexico

RCI_Mexico_Diving Den meksikanske øya Cozumel er kjent for et fantastisk og spektakulært liv på havbunnen, og den perfekte destinasjonen for deg som vil snorkle eller dykke. Vannaktiviteter på Cosumel kan kombineres med en reise i tid i idylliske Tulum på fastlandet. Her blir du tatt med tilbake til 1500-tallet når du vandrer i ruinbyen som var en av de siste av sitt slag bygget av mayaindianerne. Mayaruinene ligger idyllisk til med utsikt over Det karibiske hav, og klatrer du ned noen trapper kan du kaste deg ut i det krystallklare vannet.

Ombord

basseng Mellom destinasjonene koser du deg selvsagt ombord på et av Royal Caribbeans cruiseskip, som heller ikke mangler attraksjoner og aktiviteter. Du kan velge mellom flere restauranter å innta middagen på, du kan få spabehandlinger, velge mellom forskjellige treningstimer og se underholdning som musikaler, konserter og show. På dagtid kan du sole deg på dekket, ta en dukkert i bassenget, shoppe i et stort utvalg av butikker eller ta et slag minigolf. Også for barna finnes det en rekke aktiviteter som er skreddersydd for de aller minste, tenåringene eller de midt i mellom. Det gir også dere voksne en mulighet for litt alenetid.

Du kan velge mellom en rekke lugarer ombord på Royal Caribbean, enten du vil ha balkong eller ikke, innvendig eller utvendig lugar eller ønsker å slå til med en av de lekre suitene. Og det beste av alt er at når du først har betalt så trenger du ikke å tenke på kostnader på resten av turen. Her er både mat, aktiviteter og underholdningen inkludert.

Opplev cruise i Karibien her.