Dette er årets hotteste nykommere i hotellverden

Dette er listen du ikke må gå glipp av!

Condè Nast presenterer hvert år en liste over nyåpnede, spennende og hotte hoteller i verden. Nå, i 2014, har de listet opp 51 hoteller som strekker seg fra bykjernen i New York, til landlige omgivelser i New Zealand. Vi viser deg åtte av årets hotteste nykommere i hotellverden. Den fullstendige listen finner du imidlertid her.

Her finner du de rimeligste flybillettene

SALA LODGES, SIEM REAP, KAMBODSJA

1

Det tok hele to år for grunderne bak dette hotellet å finne 11 nedlagte og autentiske Khmer-hus i lokale landsbyer, før de kunne transportere hver og en tilbake til den flotte tomten i utkanten av Siem Reap for rehabilitering. Resultatet ble værbitte villaer (datert fra 1956 til 1980), omgitt av flotte blomster og grønne vekster – et fantastisk sted for overnatting og for å oppleve noe utenom det vanlige!

Fordeler: Villaene har akkurat den rette mengden av ekstra luksus, med store regndusjer og king-size-senger.

1a

Bestill hotellet her

THE REDBURY SOUTH BEACH, MIAMI

2

I november i fjor gjenåpnet det tidligere Fairfax-hotellet, totalt renovert og klar for å motta gjester i sin 69 hotellrom. Designet på hotellet er fra Ashley Manhan og er preget av et edgy og lekent uttrykk, med fargesprakende detaljer som blant annet røde, flamingo-rosa og sitron-gule dører. Gledes du av flotte utsikter, vil bassenget på takterrassen (hvor du også finner en urtehage og en bar!) være det ideelle stedet for deg.

Fordeler: Du får også tilgang til The Raleigh og SLS South Beach når du bor på hotellet – et tilbud det er vanskelig å si nei til.

2a

Bestill hotellet her

DOMAINE DE LA BAUME, PROVENCE, FRANKRIKE

3

Den gamle herregården fra det 18. århundret har 15 komfortable rom, med en innredning preget av både rustikk og italiensk barokk. Herregården, som tidligere var hjemmet til den kjente kunstneren Bernard Buffet, passer derfor perfekt for deg som ønsker omgivelser preget av håndplukkede antikviteter, pastell-farget tekstiler, himmelsenger og vakre utskjæringer av sommerfugler og fugler.

Fordeler: Hvis du klarer å løsrive deg fra eiendommens fantastiske atmosfære, har du her også muligheten til å oppleve middelalderlandsbyen Tourtour kun en 10-minutters kjøretur unna.

3a

Bestill hotellet her

ANDAZ PENINSULA PAPAGAYO, COSTA RICA

4

Dette freshe funkis-hotellet ble designet av den kjente arkitekten Ronald Zurcher fra Costa Rica. Hotellet er en blanding av snelgehus-formede offentlige rom og syv lavblokker kamuflert i materialer som gjenspeiler ulike årstider. De flotte soverommene består forholdvis også kun av naturlige materialer som treverk og stein. Her kan du tilbringe dagene med kajakkpadling, sløving ved bassenget eller med spa-behandlinger.

Fordeler: Et vannvittig stilig og kult hotell, som også er et viktig bidrag til hotellnæringen ved Guanacaste kysten.

4a

Bestill hotellet her

HOTEL ESCONDIDO, PUERTO ESCONDIDO, MEXICO

5

Avslappende og behagelige Puerto Escondido på Mexicos sørlige stillehavskyst har lenge vært et trekkplaster for surfere. Grupo Habita, kjent for sine hoteller i Mexico City, har derfor skapt en 16 roms surfer-inspirert retrett, som kombinerer den naturlige strandopplevelsen, med fasiliteter som egne stupebasseng og spa-behandlinger.

Fordeler: Tequila smaker best der den kommer fra!

5a

Bestill hotellet her

POINT YAMU, PHUKET, THAILAND

6

På toppen av en odde som stikker ut i Phang Nha Bay, finner du dette vidunderet av et hotell. Designet av den italienske designeren Paola Navone, er dette et sted du vil ønske du aldri må forlate. Med utsikt over vannet, er bassengområdet stedet du garantert vil kunne nyte en god bok og et friskt bad. Den eneste ulempen ved hotellet, er at det ikke er en strand i nærheten – det gjør imidlertid ingenting når du kan kjøre en longtail-båt til spennende og vakre beach cluber på nærliggende øyer.

Fordeler: Point Yamu føles fantastisk bortgjemt, men Phuket Town er bare en 20-minutters drosjetur unna.

6a

Bestill hotellet her

THE LONDON EDITION, UK

7

The London Edition er ved siden av sitt utpregede flotte design, blitt et samlingspunkt for Londons-eliten. Med restauranten Berners Tavern, lobbyens kule cocktail-bar og nattklubben Basement er hotellet ikke bare et sted du bør bo, men også et sted hvor du bør tilbringe tiden din.

Fordeler: Designmessig er dette hotellet den perfekte kombinasjonen av et voksen, komfortabelt og kult uttrykk.

7a

Bestill hotellet her

LE GRAND BELLEVUE, GSTAAD, SVEITS

8

Denne herregården pleide tidligere å være et av byens mest berømte, formelle hotell (med den beste beliggenheten). Det var imidlertid før Etonian Daniel Koetser og hans kone Jesse (som er interiørdesigner) kjøpte og forvandlet den til et luksuriøst palass. Hva dette hotellet tilbyr sine gjeser er uten sidestykke: for familier finner du barneklubber, lekerom og en privat kino; for ski-entusiaster får du på stedet skiutleie, gratis lift overføringer, personlige guider; for den som ønsker velvære finner du et utrolig underjordisk spa med Bamford og Cellcosmet behandlinger, et stort basseng, et treningsstudio og åtte ulike dampbad, fra tradisjonell hammam til Himalaya salt-rom.

Fordeler: På hotellet er også den eksklusive Gstaad Yacht Club lokalisert – et sted du garantert vil kunne spotte flotte, kjente mennesker.

8a

Bestill hotellet her