Dette er de beste cocktailbarene i Paris

Eiffeltårnet, Louvre, Picassomuseet, Moulin Rouge, Notre-Dame er bare noen av attraksjonene som assosieres med den vakre byen.

 

paris3

 

Paris tilbyr så mye mer enn det. Mye av det som gjør den franske hovedstaden til den sjarmerende byen så mange forelsker seg i, er nok dens innbyggere og deres tradisjoner. Hverdagslige ritualer som det obligatoriske kaffen og en nybakt croissant på en av byens utallige kafeer, etterfulgt av en sein middag med venner hvor både vin og samtaler om alt fra politikk til kunst nytes med en fransk eleganse.

 

PARIS

Listen med restauranter, kafeer, utesteder og shoppingmuligheter er like lang som listen over severdigheter og historiske steder alle burde besøke en gang i livet. Paris er uten tvil en by som passer alle og det er få som har vært her og ikke lagt sin elsk på denne vakre byen. Målet er å finne sin rytme. Å kunne spasere rundt og la de vakre omgivelsene synke inn.

Klasse for deg selv

Det er ingen som har så mye klasse og stil over seg som franske kvinner, sies det. Skal du lese en bok før du reiser til Paris, burde du kjøpe «How To Be Parisian wherever you are«. Den kjente bloggeren, Camilla Pihl, postet bildet av boken på sin Instagram-konto og etter det har boken vært en storslager.

Ifølge nettsiden LonelyPlanet , har en ny trend inntatt Paris – nemlig drinker. Coctailbarer gjør visst et stort comeback og du finner alt fra tradisjonelle til mer moderne mikser ved barene. Franskmenn er kjente for å nyte et godt glass vin, men denne har nå blitt byttet ut med en klassisk martini eller en mer tropisk variant. Høres absolutt ikke dumt ut nå som våren melder sin ankomst og flere vurderer å reise bort en langhelg til den romantiske byen.

 

Trenger du flere grunner for å dra til Paris? Les dette.

Før avreise burde du ha planlagt hva du vil se, hvor du vil spise og lignende.

Det finnes nå apper som kan gjøre din ferie enda enklere. Les om de her.

 

Bestill billige flybilletter her

 

Her bestiller du drinker

Baren med de mest omtalte drinkene er uten tvil den hyppe Jefrey`s på 14 rue Saint-Sauveur 75002.

Du finner nok en drink du liker på Experimental Cocktail Club,(37 rue St-Saveur, 2). Lokalet er litt gjemt, men det er absolutt verdt et besøk.

Harry’s New York Bar(5 rue Daunou, 2e ),  er for deg som ønsker å gå i fotsporene til F.Scott Fitzgerald og Ernest Hemingway og utfordre smaksløkene med en Bloody Mary.

The Lockwood ( 73 rue d’Aboukir, 2e ), er en populær destinasjon for både frokost og kaffe om morgen, som på kvelden når du spaserer forbi Louvre. Bytt ut mørke kaffebønner med sursøte drinker.

martini

Det er vissnok ingen steakhouse som er like hypt og kult som Beef Club ( 58 rue Jean-Jacques Rousseau, 1er). Skal du ha en ordentlig T-bone- så er dette stedet for deg. I kjelleren til restauranten, The Ballroom  mikser de drinker som garantert vil sette deg i god stemning for resten av kvelden.

Le Coq (12 rue du Château d’Eau, 10e), en trendy bar som er verdt et besøk mens du besøker den franske hovedstaden.

La Cup Horn (8 rue de Birague, 4e ) er for alle som favoriserer det mer eksotiske og hvor Pina Colada står øverst på lista.

 

Overnatting

La Maison Favart

PicMonkey Collage1

La Maison Favart ligger i hjertet av Paris, med gåavstand til Opera Comique, Paris Opera og Galeries Lafayette. Ikke langt unna ligger også Palais Royal og Louvre. Alt på dette hotellet er gjennomført til den minste detail og du blir tatt  tilbake til Mary Antiunette sin tid. Dette er et perfekt hotell for et forelsket par eller venninnetur.

Lei en bil og se mer av den romantiske byen. Slik får du best og billigst leiebil

 

Pullman Paris Tour Eiffel

 

PicMonkey CollageØnsker du å nyte en godt måltid eller et glass med vin med Eiffeltårnet som din nærmeste nabo, kan dette hotellet være et godt valg.

Ønsker du å ta en spasertur langs elven til Bateaux Mouches for å oppleve sightseeing på Seinen, er det rett ved. Hotellets restaurant Frame er kjent for sine god e europeiske retter, men som gjest får du både tips og hjelp om du ønsker å utforske det franske kjøkkenet.

 Sjekk ut disse Instagramkontoer!

 

7 Eiffel

PicMonkey Collage37 Eiffel ligger i Paris (Eiffeltårnet – Musée d’Orsay), i nærheten av American University of Paris, Eiffeltårnet og Les Invalides. Ikke langt unna ligger også Rodin-museet og Champ de Mars. Ingenting er overlatt for tilfeldigheter når det gjelder dette hotellet. Moderne, elegant med en flott beliggenhet. Her får du gjestene en flott hotellopplevelse.

De reisende skryter av en svært behjelpelig personale og god servise som mange vet har mye å si for trivselen på reise.

B Montmartre

paris

Hôtel Beauséjour Montmartre ligger bortgjemt i en stille sidegate ved travle Place de Clichy i Paris’ 17. arrondissement. Beliggenheten er bra for å komme til Sacré-Cœur i Montmartre, 1,5 km unna. Metrostasjonen Clichy ligger ett kvartal unna. Er du interessert i teater eller film er den berømte kabaretsalen Moulin Rouge ti minutters gange nedover Boulevard de Clichy. Hotellet har en eksklusivitet over seg og interiører er en blanding av moderne med innslag av det eksotiske. Du kan glemme at du er i en storby selv om hotellet ligger midt i et knytepunkt med populære kafeer og butikker som nærmeste nabo.

Madison Hotel

madisoncollMadison Hôtel ligger i Paris (Saint-Germain-des-Prés, Luxembourg), i nærheten av Saint-Germain-des-Prés klosterkirke, Louvre og Luxembourg Palace. Ikke langt unna ligger også Pont Neuf og Luxembourg-hagen.

Et nydelig 4stjerners hotell som sjarmerer sine gjester med fine rom, beliggenhet og de svært hjelpsomme personale. Madison har har en bar/lounge. Det er gratis tilgang til trådløst Internett i fellesområdene. Andre fasiliteter er bibliotek, flerspråklig personale og tour-/billettassistanse.

 

Les også:

Her får du en uforglemmelig ferie

Følg oss på Instagram og Facebook !