Dette er det beste, nye hotellet i Dubai!

Se hvilket hotell som stakk av med seieren i 2015.

Lyst å besøke eventyrlige Dubai, men du blir overveldet over det ekstreme utvalget av luksushoteller?

World Travel Awards er reiseverdens svar på filmens Oscar, og årets vinnere kan hjelpe deg med avgjørelsen vedr. hvilket hotell, hvilken resort, spa eller destinasjon som burde oppføres på din liste. Finn det beste spa-hotellet eller se hvem som stakk av med prisen over Norges beste hotell her. Finn det beste Norge har å by på her.

Prisen for det beste nye hotellet i De forente arabiske emiratene gikk til Sofitel Dubai Downtown.

7492_ho_00_p_1024x768

Dubai byr på alt du måtte drømme om. Du kan sove, spise og shoppe på de mest fasjonable hotellene, restaurantene og kjøpesenterne. Er du ute etter luksus, overdådighet og en ferie du seint vil glemme, er Dubai din drømme-destinasjon. Vil du lese mer om eventyrlige Dubai, kan du ta en titt her.

Sofitel ligger i nærheten av legendariske Burj Khalifa og er direkte tilknyttet til Dubai Mall som er et kjøpesenter du aldri har sett lignende til. Er du glad i kilometer med butikker, restauranter og eksklusive merker er dette rene paradiset for deg.

Søk og sammenlign priser fra mer enn 800 nettsider.

Her finner du mer informasjon om dette prisvinnende hotellet i Dubai.

Rom

Om du allerede har bestilt deg ferie til Dubai eller har planer om å gjøre det, så må du bo på et luksushotell. Om det kun er for en eller to netter, hører det til Dubai-opplevelsen.

Det nye hotellet utmerker seg på grunn av teknologien og den moderne stilen. Alle rommene har en utsikt over Dubai-kysten eller sentrum. Ingenting er overlatt for tilfeldigheter og alt er av den ypperste klassen. Kaffemaskin fra Nespresso, meditasjon fra BOSE, badeprodukter fra Lavin og mye, mye mer.

Liker du luksus, bør du sjekke nettsiden LaurelNights.no. Her finner du oversikt over verdens beste og mest prestisjefulle hoteller.

7492_su_00_p_1024x768

Se flere bilder av rommene på  Sofitel- hotellet her.

Spisesteder

5 stjerners-hotellet har en rekke spisesteder å velge mellom. Du finner både internasjonale smaker, så vel som asiatiske og autentiske. På Above tilbys du en livlig atmosfære med live DJ, vannpiper og uhindret utsikt over verdens høyeste bygning;  Burj Khalifa. En slik utsikt er ikke hverdagskost for mange og det er ingen tvil om at gjestene av dette fabelaktige hotellet blir imponert over både rommene, servicen men også den sentrale beliggenheten.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider.

7492_ba_02_p_1024x768

Les mer om hotellet her.

Shopping

Alle vet at shopping i Dubai kan nesten bli en ekstremsport. Du klare ikke å begrense deg når brands og merker fra hele verden står for dine føtter. Når avstanden til Mall of Emirates eller Dubai Mall er så kort, bør du ha kredittkortet klart og sparekontoen full.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider.

6899004_97_z

Dubai Mall

Dette er det største shoppingsenteret i verden, og kan vel egentlig mer sammenlignes med en by. Dubai Mall er på 1,124 millioner kvadratmeter. Til sammenligning er Oslo City 79 791 kvadratmeter (selve kjøpesenterdelen av Oslo City er på litt over 19 000 kvadratmeter). Over inngangsdøren til shoppingsenteret står det Welcome to Everything, og det vel omtrent fakta. Inne i shoppingsenteret finner du det største akvariumet i Midt-Østen, 22 kinosaler, et fossefall og butikker som Victoria’s Secret, TopShop, Chanel, Calvin Klein, Bloomingdale’s og egne butikker fra Samsung, Sony og Bose – bare for å nevne noe av det veldig mye. Sjekk nettsiden til det enorme kjøpesenteret her.

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider.

Mall of Emirates

Med over 560 butikker og spisesteder kan du tilbringe flere dager på kjøpesenteret og fortsatt ikke få med deg alt. Lyst å stå på ski i ørkenen? Mall of Emirates byr ikke bare på butikker, men også et av verdens største innendørs skianlegg. Les mer om det verdenskjente senteret her.

Les også: Dette er Europas nye shoppingmekka.

Spa

6899004_34_z

So SPA tilbyr skjønnhetsbehandlinger, massasje og franske badeprodukter. Treningssenteret har toppmoderne utstyr og personlige sertifiserte trenere.

Sjekk ledige rom og flere bilder av  dette prisvinnende hotellet her.

Unn deg en ferie og besøk eventyrlige Dubai.

Les også:

Europas beste hotell & spa

Denne byen vil trollbinde deg

Norges beste hotellfrokost får du her