Foto: iStock

Dette er Europas beste hoteller

Har du overnattet på en av disse hotellperlene i Europa?

TripAdvisor har kåret Europas 25 beste hoteller i 2018. Kåringen er basert på anmeldelser fra reisende på TripAdvisor, som er et av verdens største reisenettsteder.

De har nå publisert listen over de mest populære, imponerende og beste hotellene i Europa. Sjekk om du har har overnattet på en av prisvinnere! Disse hotellene er også et godt utgangspunkt dersom du vil oppleve noen av Europas mest magiske steder.

Sjekk listen på Europas beste hoteller her:


1.Hotel Beldevere, Bellagio, Italia

“Nå har vi vært her for 14. gang og det sier vel nok?” – anmeldelse fra TripAdvisor.

Hvis du vil bo utenfor sentrum og bo komfortabelt i fred og ro, er dette hotellet for deg. Et perfekt hotell for deg som vil på skiferie. Hotellet ligger i Piemonte ved alpene omringet av vakkert naturlandskap.


2. La Reserve Paris

Bo som kongelig på dette nydelige hotellet i Paris. Den perfekte beliggenheten, det flotte spa-anlegget og en 2-stjerners Michaelin-restaurant, er noen av grunnene til hvorfor dette hotellet seiler opp på topp.

Les mer om hotellet her.


3. Kayakapi Premium Caves, Kappadokia, Tyrkia

Det er det unike naturlandskapet og luftballongene som den tyrkiske byen, Kappadokia, er kjent for. Og her bor du på et fantastisk hotell i en grotte med mye historie og sjarm.

Les mer om hotellet her.


4. Hotel 41, London

Dette luksushotellet i London er ofte omtalt som Storbritannias beste  – og vi skjønner godt hvorfor. Hotel 41 er så populært at du skal være heldig for å finne ledig rom her – særlig når hotellet er kun fordelt på 30 rom.

Les mer om hotellet her.


5.The Killarney Park Hotel, Killarney, Irland

The Killarney er et familieeid hotell og et av de mest kjente hotellene sør i Irland. Hotellet ligger i nærheten av sentrum, samtidig som du bor midt i et idyllisk naturlandskap.

Hotellet er som en destinasjon i seg selv og bør settes på din «må gjøre-liste»!

Les mer om hotellet her.


6. The Milestone Hotel, London

Om du vil unne deg en familieferie i  London, er dette hotellet det rette valget. Et vakkert hotell med både svømmebasseng, biljardrom og terrasse. Her kan du virkelig nyte din afternoon tea i en ekte, britisk stil.

Les mer om hotellet her.


7.Aria Hotel, Budapest

Budapest er kjent for sine lave priser på hotell, mat og shopping. Slik bor du mye rimeligere på et 5-stjerners hotell enn du hadde gjort i Norge! Dette hotellet har tidligere vunnet tittelen «verdens beste hotell 2017» av TripAdvisor og kom på første plass. Hver etasje er dedikert til en ikonisk musiker, og du får en herlig utsikt fra hotellets restaurant – med byens beste ostekake!

Les mer om hotellet her.


8.Quinta Jardins do Lago, Funchal, Portugal

Et elegant, lite hotell midt i et herlig ferieparadis. Omringet av en herlig hage som består av over 500 plantearter. Alle rommene har utsikt over hagen eller havet.

Les mer om hotellet her.


9.Hotel Sultania, Istanbul

Enda et lekkert boutiqehotell på listen er dette hotellet i Istanbul. Her bor du i kort gåavstand til de mest populære severdighetene som den blå moskeen, krydderbasaren og Hagia Sofia. Frokost er inkludert, og du har tilgang til det herlige innendørsbassenget. Perfekt hotell for par!

Les mer om hotellet her.


10.Waldorf Astoria, Amsterdam

Dette hotellet ligger langs kanalen Herengract, som står på unescos verdensarvliste. Bygget består av tre kanalpalasser fra 1700-og 1800-tallet, slik at her bor du på en av de mest luksuriøse gatene i Amsterdam.
Les mer om hotellet her.


Se resten av topp 25-listen her:

11.Vital-und Wanderhotel Taurertwirt, Østerrike

12.Levni Hotel & Spa, Istanbul

13.Hotel Abadia Retuerta LeDomaine, Sardoncillo, Spania

14.Hotel Eden Garda, Italia

15.J.K Place Roma

16.Pension Marianna, Hellas

17.Betmanowska Main Square, Krakow

18.BoHo Prague Hotel, Praha

19.Puebloastur Eco-Resort, Spania

20.Canaves Oia Suites, Santorini, Hellas

21.Hotel Fabric, Paris

22.Harvey’s Point, Irland

23.Aria Hotel, Praha

24.Casa Camper, Barcelona

25.Lindos Blu, Lindos, Hellas


Les også:

Den ultimate guiden til Thailand

Dette er Europas nye shoppingmekka

Oslos beste utesteder