Dette er Londons hotteste område

Shoreditch var en av de første forstedene til London, og da det etter hvert ble en del av byen ble det kanskje ett av de verste områdene i byen. Selv om det også var her Shakespeare satte opp sine første skuespill.

Under den andre verdenskrig ble nesten hele området ødelagt, og etter krigen begynte man å bygge opp området. Den store oppbygningen skjedde likevel ikke før nettselskapene flyttet inn i området tidlig på 2000-tallet. Nå er området det klart hotteste i London hvor de beste nye barene, restaurantene og butikkene åpner.

Området ligger for øvrig litt nord for Liverpool Street Station for de som har brukt Ryanair og hurtigtoget fra Stansted.

Shopping

Å shoppe i Shoreditch er en god del annerledes enn å gå en tur på Oxford Street. Her finner du vintagehimmel som Beyond Retro, kjendisfavoritten Start, veskevintage på Absolute Vintage, unik vintage på Rokit, kjøp design på Ally Capellino og den virkelig kule Boxpark. Dette er stedet hvor du oppdager de små, kule og virkelig annerledes butikkene .Rett ved dyre designerbutikker som Present ligger lokale butikker som har vært der i årtier. I hvert fall en stund, for her kommer det nye butikker hver eneste måneder.

Du kan lese vår guide til Oxford Street her

Restauranter

Skal du ha en av de beste biffrestaurantene i London så drar du på Hawksmoor Spitalfields, liker du meksikansk så booker du bord på Boho Mexica eller foretrekker du fransk mat bør du vurdere Galvin Cafe a Vin. Hvis det er slik at du er en av dem som liker Tapas bør du virkelig vurdere Eyre Brothers Restaurant.

Her finner du flere restauranter i Shoreditch

Barer og puber

Selvfølgelig nok er det svært mange veldig fine steder for en pint eller en drink i området. Skal du virkelig gå ut sjekker du ut Xoyo. Discopuben Horse & Groom er også noe litt annerledes. Kjendisene finner du visstnok på The Book Club. Pubmessig så høres det alltid ut som det er greit å sjekke ut The Fox. Eventuelt Well and Bucket. Skriv også opp Mucky Pup på listen. Bar? Happiness Forgets. Bar er også Village Underground.

Hoteller

De nye, kule hotellene dukker opp i Shoreditch-områdeet slik som boutique-hotellet Ace Shoreditch. Luksus får du på Andaz Liverpool Street. Eller hva med en luksusleilighet som 196 Bishopsgate? I området finner du også strålende South Place Hotel. Et fint valg kan også være re Shoreditch.

Her kan du søke etter flyreiser