– Dette er mye bedre enn Syden

Dette norske hotellet med badeland er en stor vinner både for store og små.

Petter Stordalen har nemlig kjøpt tilbake det som var hans første hotell, Quality Hotel & Resort Langesund. Han kjøpte hotellet først i 1994, men solgte det igjen i 2001. Hotellet er igjen kjøpt tilbake, og har fått noen virkelig store ansiktsløftninger.

Mange millioner i oppussing

Over 50 millioner kroner er allerede brukt på uteområder, badelandet og fellesarealer. På kort tid har hotellet fått et virkelig friskt utseende med stor appell for veldig mange.

Sommeren 2021 besøkte til og med Lollo og Bernie hotellet. «Kjent fra syden»

For hotellet har nemlig en stor badepark med et gigantisk bassengområde. Dette er åpent for hotellets gjester fra klokken 7 på morgenen .

Der finner man badeland, vannsklie, boblebad, badstue, muligheten for å svømme ut på det nye uteområdet. I tillegg til ¨handle is, brus og pølser om man skulle ønske det. Og en god øl i sola.

Sjekk ledige rom på deres hjemmeside her

Bassengområdet har eget basseng for de aller minste, og flere forskjellige dybder. Delen med bølger og sklien er perfekt for litt større barn (også voksne barn).

Hotellet ligger særdeles vakkert til

Nå er dette hotellet en god del mer enn bare et stort badeland. Det er mye for barn her. Mye til og med for et norsk hotell med badeland.

Fra barnevennlig frokost (men selvfølgelig også egg, bacon og økologiske muligheter for de større) til aktiviteter hele ettermiddagen. Aktivitetene er alt fra å mate høner, kaniner og sauer til ansiktsmaling og leke-Idol.

Og hva er vel bedre å bruke et konferanserom til om sommeren enn et gigantisk hoppeslott? Ikke vet vi.

Se flere bilder av og les mer om hotellet her

mating
Hotellet har en egen liten dyrehage med sauer, høner og kaniner. Barna får være med å mate.

Sjekk ledige rom her

Tar du turen til Langesund sentrum kan du spise en utrolig fiskesuppe eller deilige blåskjell på Victoria Gjestgiveri. Du kan ogsår dra til Brevik for super pizza på Sjøloftet. 

For den som liker musikk og konserter bør man sjekke ut Wrightegaarden.

Mye bedre enn Syden

Tilbake på hotellet er det uansett slik at da noen seksåringer etter et par dager ikke var i tvil:

– Dette er mye bedre enn Syden

Om det skyldes de store områdene man kunne løpe på, innsjekkingen hvor man fikk gavekort på gratis is og tegneutstyr, badelandet eller maten skal vi ikke si så mye om.

Vi tror det var totalpakken fra et norsk hotell med badeland.

badeprken

Så får det være at det også her selvfølgelig er best med sol.

Et nydelig nytt uteområde som nærmest kan vurderes som en slags norsk beach club. Det er likevelmye innendørs aktivitet så dette kan også kan regnes som et særdeles godt valg uansett vær.

Se deres offisielle sider her

Hvis du får rom på hotellet i sommer kan det redde både regnværsdager og urolige barn. For de store er det også mulighet for trening i treningssenteret rett ved.

Se flere bilder av hotellet her 

Skal til Danmark kan du ta ferjen fra Langesund – og kombinere det med moro for barna så etappene ikke blir alt for lange. Et utmerket hotell med badeland i Norge.