Foto: Hotels.com

Dette er Norges beste takterrasser

Disse hotellene har alt; best beliggenhet, flotte fasiliteter og byens beste utsikt.

Noen hoteller har ikke bare flott beliggenhet og bra service. Noen hoteller har også byens beste utsikt fra takterrassene sine. Når du kan nyte en matbit, noe godt i glasset og en henrivende utsikt – da er sommerkvelden fullkommen. Her er Norges beste takterrasser.


1.Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum ligger Clarion Hotel The Edge med sin innovative arkitektur og speiler seg i vannflaten. Et moderne hotell for deg som setter komfort og god service høyt.

Opplev nordlyset og midnattssolen,Tromsøs kulturliv og den norske naturen. Full pakke når du besøker The Edge. I 11. etasje finner du Skybar, hotellets store stolthet og gjestenes favoritt. Har du enda ikke besøkt dette innovative hotellet, kan du gjøre det i sommer. Her finner du flere bilder og mer informasjon om hotellet. 

2.Clarion Hotel & Congress, Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, der fjorden møter Trondheim sentrum. Bor du på Clarion Hotel sover du få meter fra havnekanten med Pirbadet, Norges største badeanlegg, og Rockheim, det nasjonale opplevelsessenter for pop og rock, som dine nærmeste naboer.

Med Trondheims største attraksjoner så nærme, kan du gjøre mye ut av oppholdet ditt. Nydelig mat- og drikkeopplevelser, musikk og mennesker skaper en levende stemning og gjør hotellet til en naturlig møteplass.
Lyst på shopping? Du har Trondheims shoppinggate rett utenfor. Besøker du Trondheim er du nødt om å dra innom takterrassen. På kveldstid er Astrum Grill & Raw Bar et levende møtested. Med spennende DJ’s eller kveldens musikk blir baren et sted for mingling, samtaler og gode opplevelser.

Her kan du se flere bilder av dette flotte hotellet

Trondheim er en fantastisk by med mange attraksjoner. Her ser du andre hoteller og ledige rom.


3.First Hotel Grims Grenka, Oslo

Har du ikke vært på takterrassen Q Lounge i Oslo, er du nødt om å gjøre noe med det nå! Dette er uten tvil en av de beste takterrassene i Oslo. Hotellet ligger som en skjult perle mellom Karl Johans gate og Akershus festning. Med gangavstand til alle de beste attraksjonene, kan du få en weekendtur du seint vil glemme.Du får følelsen av å være i sydlige strøk når du kan ligge og nyte en Smokey martini eller Summer Goose på en av de mange sol-sofaene.

Se flere bilder av det superkule hotellet midt i Oslo sentrum her.


4.The Thief, Oslo

The Thief er oppkalt etter sin beliggenhet på Tjuvholmen, og har som eneste norske hotell oppnådd medlemskap i det verdensomspennende nettverket Design Hotels. Petter Stordalen sitt hotell på Tjuvholmen er moderne, luksuriøst, innovativt og nå verdenskjent.  Vil du bli skjemt bort med det beste av det beste innen dyner, laken, kosmetikk og kunst på rommet- da har du funnet ditt neste hotell. Her spares det ikke på noe.

Restaurantene, baren, servicen og det utrolige spa-anlegget gir deg et femstjerners opphold du seint vil glemme. På takterrassen kan du nyte en god drink mens noen av Norges kjente og berømte sitter rett ved deg.

Se andre hoteller i Oslo her

5.Grand Hotel, Oslo

Oslos ikoniske hotell imponerer med elegante rom, fin restaurant, god frokost og fantastisk beliggenhet. Takterrassen er også en opplevelse, med en herlig utsikt over Oslo by. Ikke rart at verdens største kjendiser og politikere som Barack Obama og Michael Jackson har alle bodd på Grand. Dette er et æreverdig hotell som må oppleves minst en gang i livet. Oslos beste butikker, restauranter og kollektiv transport er rett utenfør hotelldøren.

Les mer om hotellet her.

Skal du til Oslo og vil unngå de verste turistfellene?

Dropp de vanlige attraksjonene og bli kjent med Oslo slik Oslobeboere bruker byen. Her kan du lese vår Oslo- guide med de skjulte perlene du MÅ vite om!


Les også:

Reis på weekendtur til Stockholm

Her bor du i Amsterdam