Dette er Paradise Hotel

9. mars er festglade ungdommer igjen å se på TV-skjermen – sesong syv av Paradis Hotel går nemlig av stabelen. Uansett om engasjementet for programmet er stort eller ikke, vil området som serien spilles inn garantert interessere deg; et vakrere sted skal du nemlig lete lenge etter.

Søk etter de beste og billigste flybillettene her

Chamela – det mexicanske paradis

På vestkysten av Mexico, omtrent tre timer i bil fra flyplassen i Puerto Vallarta, finner du Chamela og det mye omtalte hotellet Paradise Hotel.

Chamela ligger i Chamela Bay, et område som består av 11 øyer og flere holmer. Chamela, som også er kjent som Island Bay, ble i 2001 fredet som naturreservat at den mexicanske regjeringen. Mye på grunn av dette finnes det svært lite utviklede turistområder, så en reise hit innebærer at man vet hvor man skal. Stedet holder imidlertid svært god standard, og vil garantert gi deg en autentisk opplevelse du sent vil glemme.

468210157

Vakre Puerto Vallarta er den nærmeste byen til Chamela

Om du kan bo på hotellet hvor serien Paradis Hotel spilles inn? Nja. Stedet eies av en velstående mann som bor i området rundt hotellet, og leies svært sjeldent ut til private. Men hvor bør du bo? Da overnattingsmulighetene i Chamela er svært begrenset, er det gjerne veldig dyrt å bo her. Vi anbefaler deg derfor å sjekke inn på et hotellrom i byen Puerto Vallarta (som er den nærmeste byen til Chamela), for deretter å dra på utflukt til det vakre området.

Hotellene du bor bo på i Puerto Vallarta

Hyatt Ziva Puerto Vallarta

1

Bestill hotellet her

Garza Blanca

2

Bestill hotellet her

Casa Velas

3

Bestill hotellet her

Grand Velas

4

Bestill hotellet her

Hva med østkysten?

Chamela og Puerto Vallarta ligger som sagt på vestkysten av Mexico. På østkysten, altså på den karibiske siden, finner du også mange flotte områder verdt et besøk, hvor også reisetiden er mye «kortere». Stadig flere nordmenn velger å legge ferien sin i det spennende landet. Vi skjønner de godt; Mexico kan tilby deilig mat, verdens vakreste strender og hyggelige mennesker. Dette er høydepunktene på østkysten:

Søk etter de beste og billigste flybillettene her

Tulum

177138665

De hviteste vakreste strendene finner du i idylliske Tulum. Sanden er som å gå på mel og havet er vilt med en vakker turkis farge. Her bygges det ingen gigantiske resorter eller høye bygninger som i nabobyene Playa del Carmen og Cancun. Her skal livet nytes fra en hengecøye uten for din «cabaña» (hytte på stranden), med utsikt til Det karibiske hav og en Corona i hånda. Ønsker du innblikk i meksikansk historie bør du få med deg mayaruinene som ligger idyllisk til ved havet.

Her skal du bo: Cabañas Tulum

Untitled

Bestill hotellet her

Isla Holbox

178435027

Isla Holbox er fremdeles en rolig øy, i motsetning til andre feriesteder langs Riviera Maya. Her finner du ingen store resorter, men små hoteller og idylliske «cabañas» på den hvite stranden. Her er det selvfølgelig beach og bading som gjelder, og vil du ha en liten pause fra solen kan du cruise rundt øya i en golfbil.

Her skal du bo: CasaSandra Boutique Hotel

1605960_137_z

Bestill hotellet her

Chichen Itza

481272289

Skal du oppleve noe kulturelt i Mexico og befinner deg på Yucatan-halvøya, er Chichen Itza et must. Chichen Itza er byruiner bygget av mayaindianerne på 500-tallet, og er et av verdens syv underverker. Den mest kjente attraktsjonen er Kukulkanpyramiden, også kjent som El Castillo. Pyramiden har et tempel på toppen for mayaindianerne tilba guden Kukulkan. Pyramiden viser også en dyptgående kunnskap om matematikk, geometri, akustikk og astronomi.

Her skal du bo: The Lodge at Chichen Itza

3749567_59_z

Bestill hotellet her

Søk etter de beste og billigste flybillettene her

paradise_hotel_2015_jentene