Dette er turistenes hotellfavoritter

Norges 25 beste hotellene er kåret av Tripadvisor. Klarer du å gjette hvem som stakk av med 1.plassen?

Tripadvisors har kåret Norges 25 beste hoteller, og vi har valgt å presentere de Topp 10.

Hotellene er spredd utover hele Norge og alle vil finne noe for sin smak. Fra fjellhoteller, luksushoteller til sjarmerende små perler. Hvor mange av disse har du besøkt?

Vi starter med nummer 10 på listen.

Nr. 10

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger midt i Oslo sentrum med gangavstand til både shopping og restauranter. Ikke langt unna finner du Karl Johans gate og Operahuset, Oslo domkirke og Parlamentet. Hotellet roper moderne eleganse og alle rommene har et flott interiør. Gjestene kan nyte en bedre gratis frokost og på kvelden burde tilbringes på  restauranten Grilleriet, som ligger vegg i vegg med hotellet.

clarion

Nr.9

Hotel Ullensvang

Dette hotellet ligger langs Hardangerfjorden og tilbyr sine gjester en forbløffende utsikt over flott norsk natur. Hotellet har behold en tradisjonell stil og her kan alle senke skuldrene og nyte fantastiske omgivelser. Som gjest kan du velge mellom fasiliteter som treningssenter, boblebad, innendørs tennisbane, lekerom og bowling på forespørsel. Ullensvang Hotel har også robåter og en vanntrampoline som gjør det til et familievennlig hotell hvor både store og små kan nyte ferien.

loft11

Nr.8

Clarion Collection Hotel With

Skal du ta turen til vakre Tromsø er anbefalingene til Tripadvisor brukere å overnatte på Clarion Collection Hotel With. Her er du rett ved vannet i sentrale Tromsø, med utsikt over Tromsdalstinden.Mange av rommene har nydelig utsikt over Tromsøysundet eller Ishavskatedralen. Er du i Tromsø for å bli kjent med byen er dette midt i blinken for deg. Du har gangavstand til byens mange attraksjoner.

Tur

Nr.7

Støtvig Hotel.

Dette hoteller tar oss tilbake i tid og vi elsker det. Med både kinosal, bowlinghall og en amerikansk inspirert diner «Woody Bar»- hvor menyen består av småretter, burgere og mikshakes. Gjestene kan benytte seg av spa som har både innendørs- og utendørsbasseng i tillegg til dampbad og badstue.Er du glad i vann og fjord er det mulighet for å leie en båt eller svømme på den private stranden ved fjorden.

støtvig

nr.6

Dalen Hotel

Dette hotellet befinner seg i idylliske, fredelige bredden til Telemarkskanalen, samt innsjøen Bandak. Et flott spa-anlegg med full servise betyr litt selvpleie og tid for å nyte roen i flotte omgivelser. Er det en stund siden en god nattesøvn ? Her er det ingen tvil at du vil kunne drømme deg bort i mange timer. Sengetøy av egyptisk bomull er de rikes favoritt og her sover alle gjestene som de berømte og rike.

DalenHotel

Nr.5

Clarion Collection Hotel Bryggen

Ønsker du å bo i hjertet av Ålesund er dette hotellet på femteplassen av Norges beste. Et sjarmerende hotell med gangavstand til Jugendstilsenteret, Ålesund akvarium og Ålesund museum. Badstue, dampbad og solarium er noe av det du kan koble av med på Clarion Hotel Bryggen. Her kan hele familien nyte en langhelg sammen.

ÅlesundHotelnr.4

Venabu Fjellhotell

Hotellet kom på fjerdeplass hos Tripadvisor av god grunn. Omgitt av fjell er dette hotellet den perfekte destinasjonen for både avkobling og skiaktiviteter. Her har du løypene rett utenfor døren. I tillegg er det muligheten for uteie av sykler, kanoer og langrennsski. Bestilling av  guidede fotturer, skileksjoner og andre aktiviteter er også på aktivitetsmenyen. Etter en sporty dag kan du nyte stillheten og en god bok på hotellets bibliotek. Ønsker du å innta en god middag, kan anmeldelsene fra gjestene skryte av den tradisjonelle norske maten du får på hotellet.

venabufjell

Har du lyst å ta en sporty tur med venninnegjengen? De beste destinasjonene finner du HER.

Dette er verdens best hotell!

Nr. 3

The Thief

Designerhotellet på Tjuvholmen oser eleganse.Vil du bor der kjendisene bor når de inntar hovedstaden – da er dette hoteller for deg. Ved å booker et rom her kan du være sikker på at du får en uforglemmelig hotellopplevelse. Kanskje du til og med ikke tilbringer så mye tid utenfor rommet heller.Her er det luksus og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Sengene med Tempur-Pedic-madrass har sengetøy i egyptisk bomull og 42-tommers plasma-TV finnes i hvert rom . Du kan velge å skjemme deg bort på hotellets berømte spa, eller ta et bad i kildevannsbadekaret. Gjestene serveres gratis frokost og en bedre middag kan inntas på et av de to kjente restauranter. Hotellet er også vinner av Tripadvisors Travalers Choice 2015.

TheThief

Kleivstua Hotell

Nummer 2 på listen til Tripadvisor finner du det lite, sjarmerende hotellet som tilsammen består av 18 hus med 42 rom. Kun 45 minutter unna Oslo er dette blitt et populært sted for arrangementer som konferanser, bryllup, jubileum og andre store begivenheter. Ser du etter et sted med tradisjoner, historie og tilgang til skog og mark er dette stedet for deg.

KleivstuaLes mer: http://www.kleivstua.no/

Nr.1

Solstrand Hotel & Bad

Kun 30 minutters kjøretur unna Bergen finner du Solstrand Hotel &Bad som stikker av med førsteplassen hos Tripadvisor. Hotellet har en fortryllende utsikt over Bjørnefjorden. Hoteller appellerer til golf entusiaster siden Bjørnefjorden Golfklubb er bare en 10-minutters spasertur unna. Gjestene skryter av god mat på hotellens restaurant som serverer vestnorske spesialiteter, basert på sesongens lokale råvarer. Solstrand Hotel & Bad som som navnet tilsier innendørs- og utendørsbasseng,3 badstuer, treningsrom og spa.

 

solstrand

Nettavisens lesere kåret sine hotellfavoritter. De kan du lese mer om HER.

 

 

Følg oss på Instagram #na_reisetips