VERDENS BESTE HOTELL: Kultur, eventyr og miljø er hotellets tre viktige temaer. Foto: Istock

Dette er verdens beste hotell

Hotellet kom på første plass på listen over verdens 100 beste hoteller.

Luksushotellet Nihiwatu i Sumba, Indonesia, er kåret til verdens beste hotell av prestisjemagasinet Travel & Leisure sine lesere. Se bilder av hotellet her.

Det er første gang at hotellet er med på listen over verdens beste hoteller, ettersom de gjenåpnet sine dører i 2015. I fjoråret var det The Oberoi Udaivilas i India som kapret førsteplassen, men hotellet har falt ned til 22. plass i år.

Kultur, eventyr og miljø

Nihiwatu ligger i øya Sumba, 400 km øst for Bali. På dette hotellet får du tilgang til førsteklasses surfing, de beste fiskemulighetene, idylliske gåturer gjennom fossefall, eldgamle landsbyer, sommerfuglstier, ridning, strand og diverse vannsportaktiviteter.

De som er interesserte i helse og velvære kommer nok til å føle seg hjemme her. Det er muligheter for å trene yoga på resorten og hotellets Nihi Oka Spa Safari tilbyr mange himmelske behandlinger. Totalt er det 32 suiter, hvor alle villaene er bygd på egen terrasse med private veranda. Utsikten mot den frodige, grønne jungelen og havet er nok for at vi sier «wow!».

Hotellets hovedfokus er nemlig kultur, eventyr og miljø. Med fokus på kultur, kommer du tett innpå de lokale tradisjonene og får oppleve Sumbas daglige liv. Eventyrlige opplevelser omfatter muligheter for å utforske det indiske hav med uttalelige vannaktiviteter. Til slutt kan gjestene bidra og hjelpe lokalsamfunnet og bli en del av veldedige prosjekter som forbedrer helse, økonomi og vanntjenester.

Se flere bilder av hotellet her.

Se hele listen over verdens beste hoteller her.

Dette var verdens beste hotell 2015:

Se flere bilder av hotellet her.

Fox_Social_Banner_526x333_NO

Hotels.com feirer utgivelsen av Istid: På Kollisjonskurs, ved å tilby deg en sjanse til å vinne en fantastisk spennende tur til Florida for en familie på fire! Flyreise, et fem netters hotellopphold, leiebil og en gratis omvisning i det fantastiske Space Center er inkludert! Vilkår og betingelser gjelder.

Klikk her for å delta i konkurransen.

Les betingelser og vilkår her.