Dette er verdens beste luksushotell

Unn deg selv en herlig ferie og topp det hele med et luksushotell du aldri vil glemme.

Vi har samlet ti flotte luksushoteller fra Laurel Nights. Foto: Hotels

Dette er hotellene for deg som vil oppleve det beste av det beste. Hotellene er valgt fra Nettavisens hotellside, Laurel Nights.

De beste luksushotellene er rangert etter tilfeldig rekkefølge:

1. Nayara Springs, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Dette drømmehotellet ligger i La Fortuna i Costa Rica, og har ofte kommet på topplisten i flere kåringer. Hvis du er på utkikk etter en romantisk ferie i herlige omgivelser du bare kan drømme om – ja, da er dette det rette stedet for deg. Nayara Hotel er et luksusresort fordelt på tre restauranter, utendørs basseng og et spa med toppservice.

Ta en nærmere titt på hotellet her


2. The Oberoi Vanyavilas, Sawai Madhopus, India

Hotel

Dette er uten tvil et av de mest spektakulære hotellene i verden, som du aldri vil forlate. Oppfyll din drøm å reise til India og bo på dette luksushotellet i Sawai Madhopur. Resortet er fordelt på et spa, et utendørsbasseng, 25 gjesterom, restaurant og bar/lounge.

Les mer om hotellet her


3. Aria Hotel Budapest by Libary Hotel Collection, Budapest, Ungarn

Er du i Budapest kan du få topphoteller til mye rimeligere pris enn her til lands, så ikke bli overrasket om du trodde at det skulle bli dyrt. Dette er et luksuriøst boutiquehotell med flott design inspirert av musikk. Aria Hotel er fordelt på fire etasjer, og hver etasje hyller fire store musikksjangere; jazz, klassisk, opera og moderne. De har også byens beste ostekake.

Ta en nærmere titt på hotellet her


4. Riad Kniza, Marrakech, Marokko

En fantastisk Riad i Medina, fordelt på 11 gjesterom, restaurant og bar, utendørs basseng, takterrasse og massasje/behandlingsrom. I tillegg får du gratis Wi-fi og frokost for å gjøre totalopplevelsen enda bedre. Om du har planer om en bryllupsreise, så er dette romantiske hotellet et godt utgangspunkt.

Drøm deg bort og se flere bilder av hotellet her


5. Portrait Firenze, Firenze, Italia

Det er tydelig at Portrait Firenze er inspirert av den romantiske atmosfæren i Firenze. Designer Michele Bönan har pyntet rommene med Chanel-portretter i gullrammer, stuebord i marmor og friske blomster.

Les mer om hotellet her


6. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, Ubud, Indonesia

Her bor du bortgjemt i jungelen omringet av rismarker, men samtidig i nærheten av sentrum. Dette hotellet er perfekt for en romantisk ferie, men har også en familieprofil.

Se flere bilder her


7. Bellevue Syrene, Sorrento

En idyllisk beliggenhet, fotografisk utsikt og helt nydelig design. Hvert rom har sitt unike design, veranda og interiør i toppkvalitet. Hotellet ligger i den sjarmerende byen Sorrento, kjent for sine sitrontrær og nydelig landskap utover horisonten.

Her finner du det


8. Kandolhu Maldives, Maldivene

Her blir du bare blendet av den skjønnheten hotellet er omringet av, og ikke mist innvendig. Hotellet ligger i Male på Maldivene, og tilbyr fire restauranter og gratis wi-fi. Fra hotellet er det bare å traske ned til det krystallklare vannet Maldivene er kjent for. Om du vurderer en bryllupsreise anbefaler vi at du bor på dette hotellet.

Se flere lekre bilder av hotellet her


9. Rosewood Mayakoba, Playa del carmen, Mexico

Rosewood Mayakoba er kåret til et av de beste hotellene i Mexico. Plassert på et idyllisk område i Playa del Carmen, i nærheten av El Camaleon golfklubb og Tres Rios økopark. Dette er en resort inspirert av Maya-befolkningen med moderne design, hvor målet er å være det beste miljøvennlige hotellet.

Se mer av hotellet her


10. Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, Lindos, Hellas

Dette er ett av de beste hotellene i Rhodos. Voksenhotellet ligger vakkert til i en skråning ned mot sandstranden og Vilca-bukt. Fra hotellet er det selvsagt en fantastisk utsikt over Middelhavet.

Se mer av hotellet her


Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights.Her finner du verdens beste hoteller.