Nayara Springs i Costa Rica vinner nok en gang Tripadvisors kåring. Se hele listen over verdens beste luksushoteller her.. Foto: Hotels.com

Dette er verdens beste luksushotell

Tripadvisor har kåret de 25 beste luksushotellene i verden. Sjekk hotellene som gir deg hakeslep.

Unn deg selv en herlig ferie og topp det hele med et luksushotell du aldri vil glemme.  Reisenettstedet Tripadvisor har kåret de 25 beste luksushotellene i verden. Dette er hotellene for deg som vil oppleve det beste av det beste.

Vil du få større oversikt over verdens beste hoteller, bør du sjekke ut Laurel Nights.


1.Nayara Springs, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Nayara Springs - Adults only, La Fortuna, Villa, Gjesterom

Verdens beste hotell 2017 vant også samme kåring i fjor. Drømmehotellet ligger i La Fortuna i Costa Rica, og har ofte kommet på topplisten i flere kåringer.

Hvis du er på utkikk etter en romantisk ferie i herlige omgivelser du bare kan drømme om – ja, da er dette det rette stedet for deg. Nayara Hotel er et luksusresort fordelt på 3 restauranter, utendørs basseng og et spa med toppservice.

Vi tok denne reisen for tiårsjubileet vårt. Vi ønsket ro, bortskjemming og fullstendig hvile og rekreasjon. Nayara Springs skuffet ikke.”- En leser fra Tripadvisor

Ta en nærmere titt på hotellet her og bare nyt det – eller bestill det.


2.The Oberoi Vanyavilas, Sawai Madhopus, India

The Oberoi Vanyavilas, Ranthambhore, Sawai Madhopur, Utendørsbasseng

Nummer to på listen rykker bare oppover og oppover. I fjor havnet The Oberoi på 6.plass i samme kåring. Dette er uten tvil et av de mest spektakulære hotellene i verden, som du aldri vil forlate.

Oppfyll din drøm å reise til India og bo på dette luksushotellet i Sawai Madhopur. Resortet er fordelt på et spa, et utendørsbasseng, 25 gjesterom, restaurant og bar/lounge.

“Ren perfeksjon. Det er utrolig stille og fredelig å være i utkanten av tigerreservatet. Reis dit og opplev magien!” – En leser fra Tripadvisor

Les mer om hotellet her.


3.Aria Hotel Budapest by Libary Hotel Collection, Budapest, Ungarn

Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection, Budapest, Lobby

Verdens tredje beste luksushotellet i verden vant også tittelen «verdens beste hotell» kåret Tripadvisor i år. Er du i Budapest kan du få topphoteller til mye rimeligere pris enn her til lands, så ikke bli overrasket om du trodde at det skulle bli dyrt. Dette er et luksuriøst boutiquehotell med flott design inspirert av musikk. Aria Hotel er fordelt på fire etasjer, og hver etasje hyller fire store musikksjangere; jazz, klassisk, opera og moderne. De har også byens eneste skybar og byens beste ostekake.

“Ganske enkelt perfekt. Herlige fasiliteter og design, perfekt beliggenhet, hjelpsomt personale, rent, moderne, flotte spatjenester, nydelig frokost hver dag og vin og ost på ettermiddagen!”- En leser fra Tripadvisor

Ta en nærmere titt på hotellet her.


4. Riad Kniza, Marrakech, Marokko

Riad Kniza, Marrakech

En fantastisk Riad i Medina, fordelt på 11 gjesterom, restaurant og bar, utendørs basseng, takterrasse og massasje/behandlingsrom. I tillegg får du gratis Wi-fi og frokost for å gjøre totalopplevelsen enda bedre. Om du har planer om en bryllupsreise, så er dette romantiske hotellet et godt utgangspunkt.

“En fullstendig oase midt i den hektiske medinaen. Hele stedet er dekorert i tradisjonell stil med lokale antikviteter, og er vakkert i sin beskjedne enkelhet.”- En leser fra Tripadvisor

Drøm deg bort og se flere bilder av hotellet her.


5.Portrait Firenze, Firenze, Italia

Portrait Firenze, Florence, Deluxe-studio, utsikt mot elv, Stue

Det er tydelig at Portrait Firenze er inspirert av den romantiske atmosfæren i Firenze. Designer Michele Bönan har pyntet rommene med Chanel-portretter i gullrammer, stuebord i marmor og friske blomster.

“Paradis på Arno. Det var fantastisk å se på solnedgangen fra soveromsvinduet!” – En leser fra Tripadvisor

Les mer om hotellet her.


6.Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, Ubud, Indonesia

Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, Ubud, Villa, utsikt, Oppholdsområde

Mandapa vant andreplassen i kåringen over verdens beste hoteller av Tripadvisor i år. Det er vel kanskje ikke rart at dette hotellet topper hotell-lister igjen og igjen. Her bor du bortgjemt i jungelen omringet av rismarker, men samtidig i nærheten av sentrum. Dette hotellet er perfekt for en romantisk ferie, men har også en familieprofil.

“Fantastisk. Alt vi kunne ha håpet på ble tatt hånd om, selv før vi tenkte på det.– En leser fra Tripadvisor

Se flere bilder her.


7.Hotel The Serras, Barcelona, Spania

The Serras, Barcelona, Rom (Grand Deluxe, Ciutat Vella View), Gjesterom

Dette hotellet var nytt på listen i 2016, og rykker opp to plasser i år. Hotel De Serras er en god blanding av historie og kunst. Blant annet hadde kunstneren Pablo Picasso sitt første studio i bygningen i 1896, da han var kun 15 år gammel. Dette elegante hotellet er perfekt for weekendturen, jobbtur eller en luksuriøs ferie i hjertet av Barcelona. En trendy atmosfære med kjempebra service.

“Wow, wow, wow! Dette hotellet er fullkomment når det gjelder service, stil, renslighet og komfort.» – En leser fra Tripadvisor.

Les mer om hotellet her.


8.Kandolhu Maldives, Maldivene

Kandolhu Maldives, Kandolhu, Villa, privat basseng, over vannet, Balkong

Kandolhu Maldvies går opp tre plasser fra i fjor – og med god grunn. Her blir du bare blendet av den skjønnheten hotellet er omringet av, og ikke mist innvendig. Hotellet ligger i Male på Maldivene, og tilbyr fire restauranter og gratis wi-fi. Fra hotellet er det bare å traske ned til det krystallklare vannet Maldivene er kjent for. Om du vurderer en bryllupsreise anbefaler vi at du bor på dette hotellet.

“Vi tilbrakte syv netter på denne vakre øya og oppholdet var perfekt. Hver eneste tomme er perfekt og servicen er fullkommen.”- Leser fra Tripadvisor

Se flere lekre bilder av hotellet her.


9.Rosewood Mayakoba, Playa del carmen, Mexico

Rosewood Mayakoba, Playa del Carmen, Deluxe-suite, utsikt mot lagune, over vannet, Gjesterom

Rosewood Mayakoba havnet på 13.plass i fjor og kaprer 9.plassen i år. Hotellet er kåret til et av de beste hotellene i Mexico – og nå også beste luksushotellet i verden. Plassert på et idyllisk område i Playa del Carmen, i nærheten av El Camaleon golfklubb og Tres Rios økopark. Dette er en resort inspirert av Maya-befolkningen med moderne design, hvor målet er å være det beste miljøvennlige hotellet.

“Personalets personlighet og hjelpsomhet er ganske enkelt enestående. Vår personlige hovmester kom til frokost og ga oss informasjon om bestillinger og aktiviteter. Han var høydepunktet på reisen vår!” – En leser fra Tripadvisor

Se mer av hotellet her.


10.Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, Lindos, Hellas

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites - Adults Only, Rhodes, Hotellets front

Lindos Blu trapper opp fra 19.plass til 10. Dette er et relativt nytt luksushotell, og ett av de beste i Rhodos. Voksenhotellet ligger vakkert til i en skråning ned mot sandstranden og Vilca-bukt. Fra hotellet er det selvsagt en fantastisk utsikt over Middelhavet.

“Servicen er på et helt annet nivå med genuin varme og omtanke, og et øye for alle detaljer. Fullstendig avslapping, en kort drosjetur til Lindos, Akropolis og Niketempelet.” – En leser fra Tripadvisor

Se resten av listen over verdens topp-25 hoteller her.


Finn verdens beste hoteller på Laurel Nights

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/07/iStock.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights.Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her