Dette er verdens eneste 7-stjerners hotell

Hvem har vel ikke hørt om Burj-al-Arab? Dette hotellet har lenge ligget på toppen av verdens beste hotellopplevelser.

Om du er i tvil om hvilket bygg vi snakker om, så er det den 321 meter høye seil bygningen i Dubai.

Unike suiter

Her er det kun en mulighet for rommene, og det er luksuriøse suiter. Alle rommene har gulv til tak vinduer med en fantastisk utsikt over Dubais strandlinje.

Se bilder her

 

Vi har laget en liten sjekkliste over hva du kan forvente deg på verdens eneste 7 stjernes hotell:

  • Privat strand
  • Butlertjeneste 24 timer i døgnet
  • Egen spisestue på alle hotellrommene
  • Ubegrenset tilgang til vannsportaktiviteter
  • Bar som ligger 200 meter over havet
  • Akvarier
  • 8 restauranter
  • Enormt luksus spa
  • Bilservice med Rolle Royce

Med sine 321 meter så er dette ett av verdens høyeste hotell. Burj-al-Arab ligger på en menneskeskapt på hele 280 meter fra land, og selve øya brukte de hele to år på å lage. Som nevnt i sjekklisten så benytter hoteller Rolls Royce som service biler for gjestene, vi anbefaler derfor å benytte deg av dette tilbudet. Hvor mange ganger i livet får du oppleve å bli fraktet i en av verdens mest luksuriøse biler med privatsjåfør?

Her kan du bestille flybilletter til Dubai

En egen resepsjon og butler i hver etasje garanterer at du får den beste servicen under oppholdet her. Med hele 8 restauranter behøver du ikke å lete lenge for å finne god mat i nærheten av hotellrommet. Nesten alle restaurantene ligger under vannoverflaten, og noen av de tilbyr utsikt rett ut i et akvariet.

Her kan du se mer av hotellet

Al Muntaha

Den mest eksklusive av de 8 ligger i øverste etasje, dette er den kjente restauranten Al Muntaha. Her kan du nyte et førsteklasses måltid  med moderne europeiske retter og en flott utsikt over byen.

Bucket list

Å oppleve dette hotellet burde være på bucket-listen til de fleste, for dette er en attraksjon verdt å besøke. Siden døgnprisen på hotellet er ganske stive, så er dette et sted du kan tilbringe en natt av oppholdet om du er i Dubai. Syntes du dette også blir for dyrt så må du ta turen innom for å kikke, eller spise et måltid i restauranten Al Muntaha. Men vær obs på at for å komme inn på hotellet så må man enten være gjest, eller ha en restaurantreservasjon. Det er mulig å betale litt for å komme inn også, men da kommer du ikke lenger enn til resepsjonen.

Her kan du søke etter mange flotte hoteller i Dubai

Les våre reisetips til Dubai her