Dette er verdens vakreste svømmebasseng

Vi innrømmer det gjerne – hoteller med imponerende evighetsbasseng er noe vi lett faller for. Du kan starte dagen med en svømmetur, du kan slappe av og nyte utsikten over horisonten og du kan bare ligge ved bassengkanten. Blant de aller flotteste og mest innbydende svømmebassengene i hele verden, finner du det som tilhører Hanging Gardens hotell på Bali.

Ubud-Hanging-Gardens-00-1

Fantastisk natur, spektakulær utsikt…En svømmetur i dette bassenget er noe helt spesielt. Hanging Gardens er vakkert integrert i naturen, og bassenget likner ikke noe vi har sett før. Selve hotellet er ikke mindre imponerende i seg selv heller – de 38 villaene er lekkert innredet, og har alle sitt eget private svømmebasseng. Hva med bryllupsreise eller en romantisk get-away her?

PicMonkey Collage

Det at hotellet ligger på Bali gjør det ikke akkurat mindre innbydende. Bali er surferne og livsnyternes paradis, og har mye å by på for deg som vil ha en avslappende ferie i vakre omgivelser. Du kan oppdage gamle templer, finne din egen, private strand og surfe på Kuta-Legian-Seminyak.

Her finner du flere hoteller på Bali.

Sjekk ut disse også

Rundt omkring i verden finner du mange fantastiske hoteller, og det er ikke bare Hanging Gardens som kan skilte med storslått basseng.  Sjekk ut de vakre hotellperlene nedenfor – kanskje din neste ferie går til et av disse hotellene?

Golden Triangle Resort, Thailand 

Golden Triangle Resort, Thailand

The Cambrian, Sveits

The cambrian

Hotel Hacienda Na Xamena, Spania

Hotel Hacienda Na Xamena

Marina Bay Sands Hotel, Singapore 

15197598

Sheraton Waikiki, Hawaii

25983425

Her finner du flybillettene til din neste tur.