Miami: Slipp unna vinterkulden og inneliv til fordel for solvarme og et yrende uteliv i Floridas kuleste by. Vi gir deg oversikten over solsikre reisemål. Foto: istock

Dette er vinterens beste reiser

Søker du tilflukt fra vinterkulden? Her finner du varmen i vinter.

Annonsørinnhold i samarbeid med Secret Escapes

Våknet du med frostrøyk i pusten og kalde føtter, fra en drøm om sol og varme i dag morges? Lengselen etter late dager i sola melder seg allerede for blåfrosne nordmenn.

Her er feriedestinasjonene vi drømmer oss bort til nå, med tips til de beste hotellene.

Les også: Derfor velger over 200 000 nordmenn Secret Escapes.

Vietnam: En unik og fantastisk reise

Vietnamese woman carrying fruits for sale in Hoi An town, Vietnam.

Historiske Hoi An er kjent som en av Vietnams beste byer med sin herlige atmosfære og historie. Byen kan skilte med en storslått arkitektur, kulinariske opplevelser, fine strender og bra shoppingmuligheter.

Høydepunktene i byen er å vandre gjennom gamlebyen, sykle gjennom det vakre landskapet og smake på nydelige retter som cao lau-nudler og com ga-kylling med ris. Ta et spennende matkurs eller sitt ned på en av de mange koselige restaurantene langs An Bang-stranden.

En flott måte å oppdage Vietnam på er å oppleve landets mange flotte byer via skinnegangen. Hopp på et nattog og ta reisen til for eksempel hovedstaden Hanoi. Togreisen tar omtrent 24 timer og er en spektakulær opplevelse i seg selv, i tillegg til latterlig billig. I Vietnam kan du nemlig få mat, losji og severdigheter til omtrent under 200-lappen!

Her bor du i Hoi An: Hoi An Beach Resort

Hoi An Beach Resort, Hoi An, BassengDette er et vakkert hotell med en tradisjonell vietnamesisk stil. Hoi An Beach Resort er fordelt på 121 luksusrom, mange av dem med egen balkong og utsikt over stranden.

Restaurantene River Breeze og Sunset Grill tilbyr lokale vietnamesiske retter med herlig utsikt over vannet og de mange fiskebåtene. Ta et ordentlig avbrekk fra hverdagen og nyt Waterlily Spa med eldgamle vietnamesiske behandlinger.

Les mer om hotellet her.

 

Spar inntil 70% på luksuriøse hotell og reiser. Se oversikten her.

beautiful sunset in asia

 

Thailand: En klar ener

Frodige jungler, berømte strender, unike dykkemuligheter og fantastisk mat tiltrekker mange nordmenn til eksotiske Thailand. Ikke minst at alt er superbillig!

Uansett hvor i Thailand du reiser så er landet en virkelig opplevelse. Reisende her er alt fra backpackere til millionærer, og du finner alt fra superbillige hoteller til de mer eksklusive luksushotellene de rike og berømte overnatter på.

Ta reisen til Thailands tredje største øy, Koh Samui. Øya er kjent for å være idyllisk, vakker og ett av Thailands mest trendy reisemål. Enten om du er ute etter å hvile ut i den solvarme sanden, nyte et glitrende show, spise reker eller drikke en iskald thailandsk øl, så kan du gjøre det her. Du finner alt fra skjulte strandperler til de mer folkerike. Den største stranden derimot er Hat Chaweng, som er seks kilometer lang med puddersand. Ta fergen videre til omkringliggende øyer eller lei deg en moped for en opplevelsesrik oppdagelsesferd. Her finner du ingen skyskraperhoteller da det er lovregulert at ingenting skal bygges høyere enn palmetrærne, men vi har funnet et flott strandhotell du bør sjekke ut:

Her bor du i Koh Samui: Manathai Koh Samui

Manathai Koh Samui, Koh Samui

Svaiende palmetrær, to store utebassenger, grønne oaser og kort avstand til Lamai Beach. På Manathai Koh Samui får du oppfylt alle dine drømmer. Med hele fire forskjellige restauranter har du et bredt utvalg av thailandske matretter.

Les mer om hotellet her.

Hos Secret Escapes får du eksklusive hoteller til rimelige priser.

 

Miami: En av USAs mest trendy byer

Miami, USA - August 5, 2013: The Art Deco Edison Hotel and a classic oldsmobile car on Ocean Drive, South Beach, Miami, USA. Classic cars are allowed to park at yellow line.

Velkommen til Miami. Floridas kuleste by har palmekledte gater, hvite sandstrender, gode shoppingmuligheter og eksotiske restauranter. Strendene er legendariske og strekker seg langs hele kysten med sine fargerike livvakthus og yrende uteliv. Miami Beach er et perfekt feriemål sommer som vinter. Når det er vinter for oss er det høysesong i Miami – da er det behagelige sommertemperaturer, svært lite regn og mye som skjer. Nyt strandlivet sammen med solbrune, trente kropper på South Beach, dans deg gjennom natten med en mojito i hånden og gå shoppingbananas på Lincoln Road!

Ved South Beach ligger Miami Beach sitt særegne Art Deco-distrikt, hvor de spennende 20-talls bygningene tar deg med tilbake til en svunnen tid. Her snakker vi pasteller, runde kurver, glass, krom og skip-liknende silhuetter.

Miami byr på mange flotte hoteller i nærheten av stranden, men vi anbefaler dette Art Deco-inspirerte hotellet som du får opptil 46 % rabatt på hos Secret Escapes:

Her bor du i Miami: Hotel Breakwater South Beach

Bilderesultat for Hotel Breakwater South Beach

På Hotel Breakwater South Beach får du et drømmeopphold som gjør ferien din i Miami flere hakk bedre.  En Art Deco-perle på South Beach med bar på takterrassen, basseng og stranden rett over gaten. Hotellet er ellers innredet med moderne interiør med et lite hint av Art Deco, fordelt på 99 rom.

Les mer om hotellet her.

 

Eksotiske Playa del Carmen i Mexico

Idyllic beach at the Caribbean sea of Mexico

Playa del Carmen byr på fantastiske strender med asurblått hav og hvit sand som mel. Byen ligger på østkysten av Yucatán-halvøya øst for Mexico og befinner seg i delstaten Quintana Roo.

Slikk solen og finpuss på brunfargen eller oppdag byens dykkeparadis på de mange strendene. Dykkeperlen Cozumel er den mest kjente og befinner seg 20 minutter unna fastlandet med båt. Bystranden i Playa del Carmen er tidligere kåret til en av verdens mest sexy strender. Ved siden av vakre sandstrender og deilig temperatur (som også ellers på østkysten i Mexico), kan du blant annet shoppe deg blakk i den populære handlegaten Fifth Avenue. I den populære gaten ligger også en rekke barer og restauranter for enhver smak.

Her bor du i Playa del Carmen: Thompson Playa del Carmen

Thompson Playa Del Carmen, Playa Del Carmen, Panoramic-suite, balkong (Beach House), Gjesterom

Tenk å våkne til en fantastisk utsikt over det karibiske hav – og alt du trenger å gjøre er å åpne hotelldøren for å føle på den friske havbrisen. Thompson Playa del Carmen er et luksushotell med et retrodesign som gjør oppholdet enda mer spennende. Du får servert cocktaildrinker ved ankomst, og du kan velge rom eller suite på strandavdelingen Beach House. På C-Grill får du servert middagsretter i en avslappende karibisk atmosfære på stranden.

Les mer om hotellet her.

 

Hos Secret Escapes kan du spare opptil 70% på eksklusive hoteller.

 

Dubai: Et herlig ferieparadis

Dubai, United Arab Emirates - March 25, 2016: View at beach and the skyscrapers at Dubai Marina during a hot day. In front people enjoying the sun on the beach and swimming in the ocean.

Tripadvisor kåret Dubai som et av verdens beste reisemål 2016, og det vel kanskje ikke så rart. Det arabiske paradiset kan blant annet smykke seg med å spektakulære bygninger som har slått verdens rekorder. Deriblant verdens høyeste bygning, verdens største shoppingsenter og verdens eneste 7-stjerners hotell, Burj Al Arab Jumeirah. For matentusiaster byr Dubai på mange høydepunkter. Gordon Ramsay sin restaurant Verre, det argentinske steakhouset Asado og den japanske restauranten Okku er verdt et besøk.

Dubai er et ypperlig reisemål for både soltørste og eventyrlystne med temperaturer over 20 grader, men kan også skryte av å ha en av verdens mest spektakulære nyttårsfeiringer. Du finner over 60 nyttårsfeiringer i Dubai hvert år. Tilbudet strekker seg fra glamorøse gallamiddager til hippe strandfester. Uavhengig av hva du foretrekker, er en uforglemmelig kveld garantert. Og tenk å kunne feire jul og nyttår på et sted med herlig klima?

Her bor du i Dubai: Bonnington Jumeirah Lakes Towers Dubai

Bonnington Jumeirah Lakes Towers, Dubai, Deluxe-suite, Gjesterom

Dette 5-stjerners hotellet tilbyr førsteklasses service og et magisk opphold. Velværeavdelingen i 11. etasje har et evighetsbasseng med fantastisk utsikt over Dubais glitrende bysilhuett. Hotellet kan også

skilte med en førsteklasses restaurant, The Cavendish.

Les mer om hotellet her.

 

Dette får du som medlem hos Secret Escapes

Rabatt: Secret Escapes tilbyr medlemmer rabatter inntil 70% på håndplukkede luksushoteller.
Her blir du medlem – kostnadsfritt.

Tilbudet: Når du er registrert vil du motta en epost så snart nye tilbud blir lagt ut, slik at du ikke går glipp av de beste rabattene.

Garanti: Som medlem kan du være sikker på at prisene er eksklusive for deg og at det ikke finnes lavere pris fra andre tilbydere i løpet av kampanjeperioden.

200 000 nordmenn velger Secret Escapes – sjekk ut grunnen her.

 

Selv om opplevelsene er viktige når vi er ute og reiser, er det minst like viktig å bo på et komfortabelt hotell med det lille ekstra. Hos Secret Escapes kan du spare opptil 70% på eksklusive hoteller som oppfyller alle dine krav.