Dette er Norges beste hotellrestauranter

I løpet av de neste månedene skal Hotellmagasinet kåre Norges beste kjedehotellrestaurant. Kriteriene til kåringen som magasinets testpanel har lagt vekt på er meny, mat, miljø, service, anbefalingen, pris og totalsum. Testingen vil skje gjennom høsten, vinteren og våren og det vil gis karakter mellom 1-6 i samtlige kategorier, skriver Hotellmagasinet.

Vi har tatt en titt på de nominerte for årets hotellkjederestaurant 2015:

1.Olavs Pub og spiseri – Best Western Nova Hotell

Olavs Pub og spiseri spesialiserer seg på internasjonale retter, og serverer lunsj og middag. Som en av Trondheims største puber med kapasitet på 500 personer, kan gjestene nyte drinker i baren i en herlig atmosfære. Best Western Nova Hotell ligger i hjertet av Trondheim, fordelt på 44 soverom med frokost inkludert.

Bestill hotellet her.

Sjekk menyen her.

Les også: De 250 beste hotellene i Norge

2.Roast – Scandic Havet Bodø

Hotell Scandic Havet ligger på kaikanten i Bodø Sentrum og er Nord-Norges høyeste hotell og største konferansehotell. I 17.etasje ligger restauranten Roast som tilbyr kjøttretter, fersk fisk og sjømat.

Her kan du få servert Roast Board – en kombinasjon av kjøtt tilberedt på kullgrill. Her får du så klart en fantastisk utsikt over Bodø by på kjøpet.

Bestill hotellet her.

Sjekk menyen her.

3.Brasserie Paleo – Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz finner du Brasserie Paleo sentralt i Oslo. Du kan velge mellom middag,lunsj, selskap, brunsj, cocktail-eller vinmeny. «Paleo handler verken om lavkarbo, høykarbo eller lavkalori, men om å spise ren og naturlig mat som kroppen trenger og som bidrar til god helse og sunn livsstil», står det i Paleos hjemmesider.

Bestill hotellet her.

Sjekk menyen her.

Les også: Her er de norske hotellene turistene elsker

4.Madu – First Hotel Gims Grenka Oslo

Hos MADU får du en romantisk atmosfære med fokus på nordiske tradisjoner. Menyen har nemlig fått navnet «Nordic Raw» hvor nordisk mat serveres rå, nesten rå eller med lav temperatur for å bevare på smaker og næringsstoffer. Biff, skalldyr, fisk, lam og elg er noe av det du får på fatet. Dette 4-stjernershotellet ligger sentralt i Karl Johans gate i Oslo.

Bestill hotellet her.

Sjekk menyen her.

Les også: Sjekk når du bør bestille hotellrommet

5.Kitchen & Table – Clarion Hotel Admiral

Kitchen & Table er en del av et nytt restaurantkonsept hos Clarion Hotels, med den svenske mesterkokken og New York-baserte Marcus Samuelsson som kokkesjef.  Middagsmenyen er inspirert av flerkulturelle Manhattan med både internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Selveste Clarion Hotel Admiral ble åpnet i 2014 og ligger sentralt ved vannkanten med spektakulær utsikt over Bryggen og Fløyen.

Bestill hotellet her.

Sjekk menyen her.

Les også: Her får du best hotellfrokost

6.34 Restaurant & Bar – Rezidor

På toppen av Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo finner du 34 Restaurant & bar. Her får du servert panorama utsikt og et spennende kjøkken basert på norske råvarer, kreative kokker og en meny som endrer seg etter sesong og råvaretilgang.

Bestill hotellet her.

Les mer om restauranten her.

Les også: Her får du Norges beste hotellutsikt

 

..Sjekk ut Laurel Nights!

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.