Disse feriene gjør deg sunnere og slankere

… og dette i omgivelser du sent vil glemme.

Ønsker du å redusere vekten din, men syns det er vanskelig å få til på egenhånd hjemme? Eller er du kanskje lei av ferier hvor du innser at gravitasjonen begynner å virke nedover?

Bytt ut fråtsing i usunn mat og alkohol, med en ferie hvor du garantert vil bli både sterk, sunn, frisk og flott. Med hjelp fra CNN.com har vi nedenfor listet 10 ulike hoteller hvor dette er mulig.

Klikk her for å finne de rimeligste flybillettene.

1. Lefay Resort & Spa, Gardasjøen, Italia

slank1

Ved Italias største og vakreste innsjø, Lake Garda, ligger Lefay Resort & Spa. Dette økologiske resortet strekker seg over 3000 kvadratmeter og tilbyr ulike behandlingsmetoder for en sunnere livsstil og helse. Hjernen bak metodene er doktor Maurizio Corradi og hans filosofi om at «du må nyte livet». Han mener at enhver diett som legger tunge restriksjoner på mennesket, er dømt til å mislykkes og fokuserer derfor på behagelige og velfungerende metoder. Bestill oppholdet til en god pris her.

2. Fitness Travel, Senegal

Fitness Travel Company har en rekke reiseruter hvor gjester får utforske et nytt land og samtidig komme i topp fysisk form. En av deres kommende turer er til Senegal, hvor gjestene vil legge ut på en actionfylt uke med blant annet lange løpeturer langs strandpromenaden, en 18-mil sykkeltur til et viltreservat for løver, kajakktur til en privat strand og afrikanske dansetimer til lyden av lokale trommer. Fitness Travel Company har også andre turer, som f.eks til Thailand, Masai og Tyrkia. Les mer om de ulike mulighetene her.

3. Ti Sana, Lombardia, Italia

slank2

50 kilometer nord for Milano ligger den familieeide resorten Ti Sana. Behandlingsprogrammene ved Ti Sana har som hensikt å garantere sine gjester vektreduksjon over muskler og vanntapp, i tillegg til å redusere andre utfordringer som blant annet dårlig forbrenning. Her vil du derfor gå i gjennom en kartlegging av kroppens helsemessige tilstand og stressnivå, få utviklet en individualisert trening- og kostholdsplan for vektredusering. I tillegg til dette vil du få god oppfølging i etterkant av programmet. Klikk her for å bestille hotellet til en rimelig pris.

4. The Ranch, Live Oak Malibu, USA

The Ranch – Live Oak Malibu, tre mil over Pacific Ocean i Santa Monica Mountains, finner du et fitnessområde på hele 120 mål. Her går deltakerne gjennom ulike program designet for psykisk utholdenhet, vektlap, detox og for å lære hvordan man vedlikeholder vektreduksjonen i hverdagen. Programmene fokuserer på bærekraftig trening som daglige turer, yoga og kjærnemuskelatur. Programmet har en lengde på 7 dager. Les mer om programmet her.

5. Selje Hotel, Selje, Norge

slank6

Bare noen få meter fra den hvite og vakre Seljesanden, finner du Selje hotell og velværesenteret Selja Spa Thalasso. Velværesenteret tilbyr badstue, boblebad, innendørsbasseng og treningsstudio, samt en terrasse med utsikt over sjøen. I området omkring hotellet finnes med mange muligheter til aktivitet og hotellet leier ut både båder og sykler til sine gjester. Sjekk hotellets programmer for de behandlingsmetoder som kan hjelpe deg å få en sunnere og slankere kropp her. Høres dette ut som noe for deg? Her finner du hotellet til en rimelig pris.

Tips! Har du kanskje et eget trening- og kostholdsprogram du ønsker å opprettholde, men trenger et hotell med de riktige fasilitene? Bestiller du gjennom Nordic Choice Hotel vil du kunne velge mellom en rekke flott hoteller i hele Norden.

6. Canyon Ranch, Tucson, USA

slank8

Canyon Ranch strekker seg over et stort område i Sonora-ørkenen og er et supert alternativ om du ønsker en ferie der helse og velvære prioriteres. Det unike ved denne ranchen er det store medisinske apparatet- det sysselsetter over 60 fagfolk innen helse, inkludert leger, ernærligsfysiologer, trenere og atferdsterapauter. Her vil gjester ta del i en rekke medisinske prøver og vurderinger, for at de deretter skal motta et individualisert ernæringsprogram og treningskurs. Her kan du bestille hotellet.

7. Talise Spa, Madinat Jumeriah, Dubai, U.A.E.

Talise Spa har ikke bare rykte på seg for å være et av de beste sparesortene i verden, men også for å kunne tilby det beste vekttap-programmet i hele midtøsten. Med en helheltlig tilnærming til mennesket- det handler ikke kun om dietter, men om livsstil- fokuserer behandlingsmetodene både på kroppens fysiske og mentale sammensetning, riktig ernæring og fysisk bevegelse. Les mer om programmet her.

8. Thermia Palace, Slovakia

slank3

På vakre Thermia Palace møter du et dyktig medisinsk personell, som jobber for at de tilreisende skal oppleve velvære, men også vekttap. Deres behandlingsprogrammer strekker seg normalt over en uke og ved siden av et sterk fokus på diett og helse, er målet også å redusere/hindre skader i ledd og kroppen sjenerelt. Her vil du hente energi, styrke og trenes opp til å kunne ha en aktiv livsstil og hverdag. Bestill hotellet her.

9. Absolute Sanctuary, Koh Samui, Thailand

slank5

I behagelige omgivelser på den flotte øye Koh Samui, vil atmosfæren i seg selv være en motivasjon for å nå dine mål om vektreduksjon. Reiser du imidlertid til hotellet Absolute Sanctuary, kan du velge mellom et 7, 10 eller 14-dagers slankeprogram med spesialiserte dietter og aktiviteter. Diettene kjennetegnes gjerne av lette måltider med organiske produkter og detox-programmer, mens treningen er todelt: både fysisk og mental. Ønsker du å komme tilbake fra ferien og være solbrun og slank? Bestill dette hotellet her.

10. Rancho La Puerta, Mexico

Ved overgangen mellom Laguna og Sierra Juarez fjellkjeder ligger Rancho La Puert, en gigantisk resort full av hager, fjell og enger. Her består behandlingprogrammet for vektreduksjon av riktig inntak og posisjonering av mat og bygging av muskler. Målet er at gjestene skal føle seg bedre gjennom gode matvaner, trene hyppigere og føle seg sterk i egen kropp og eget sinn. På treningsfronten tilbys det over 40 ulike daglige aktiviter som alle varierer i grad av intensitet. Les mer om programmet her.

 

Les også: To utrolige opplevelser sommeren 2014

Les også: Det råeste du kan oppleve i år

Les også: Dette er verdens vakreste steder