Dra på juleshopping til nye «Mall of Scandinavia»

12. november er dagen du bør krysse av i kalenderen.

Om du ikke allerede har fått det med deg, så får Stockholm snart et nytt landemerke som både kvinner og menn i alle aldere kommer til å ville besøke.

«Mall of Scandinavia»
12. november åpner nemlig Skandinavias største shoppingsenter – «Mall of Scandinavia»-  i bydelen Arenastaden i Stockholm, og kan by på intet mindre enn 230 butikker innenfor kategoriene mote, skjønnhet, leketøy, sport og elektronikk m.m. Inkludert i dette finner du selvfølgelig også restauranter, vinmonopol og matvarebutikk, samt treningsstudio, Sveriges første imax-kino med Nordens største lerret og VIP- salonger og The Design Gallery – stedet der mote, livsstil, kunst og musikk forenes i et dynamisk miljø.

mall-of-scandinavia

En unik opplevelse
Blant motebutikkene finner man flere conceptstores, og både Nike, Disney, Tesla og Lego åpner butikker her. I tillegg til kjente varemerker finner man også svenske favoritter som illum, J. Lindbergh & other stories og cos.

«Mall of Scandinavia» kan friste med en spennende arkitektur, et lekkert interiørdesign, 3700 parkeringsplasser og mat og drikke på noen av landets beste serveringssteder. De lover en helt unik shoppingopplevelse og selvfølgelig overraskelser på selveste åpningsdagen 12. november.

Juleshopping og spennende opplevelser
Med andre ord så er det duket for mye bra juleshopping og spennende opplevelser på Skandinavias største kjøpesenter, «Mall of Scandinavia», fremover.

Har du lyst til å være med å oppleve åpningen, eller reise på juleshopping til Stockholm og oppleve Mall of Scandinavia samtidig? Book deg inn på et av Stockholms beste hoteller og nyt en weekend i söta brors stolte hovedstad nå før jul.

Her er 5 favoritthotell:

Grand Hotel Stockholm

Grand Hotel Lobby
Klikk her for å se nærmere på det

Berns Hotel, Stockholm

Berns Hotel

 

Klikk her for å kikke mer på Berns Hotel

Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

 

Radisson Viking

 

Klikk her for å se med på dette hotellet

Clarion Hotel Sign

 

Clarion Sign

Klikk her for å se bilder fra flotte Clarion Hotel Sign

Story Hotel Riddargatan

 

Story Hotel

Klikk her for å se flere bilder fra kule Story

Reise til Stockholm: Fly eller tog

Det er fullt mulig å kjøre bil til Stockholm (litt under 6 timer fra Oslo), eller tog. Toget tar omtrent like lang tid som bil, og kan bestilles på http://www.sj.se/. Du kan få togreiser ned til under 600 kroner tur/retur. Fly med SAS kan du få til litt under 1 000kr tur/retur. Flyet tar en time.

Ikke glem kredittkortet ved bestilling av reisen. Da har du ofte forsikringen dekket.