En høstweekend i fjellet?

God mat, frisk luft, spa og myke senger - en fjelltur i Norge er et "must". 

Kjenner du fjellet lokker? Det er ikke så rart – det å vandre i fjellet om høsten, enten med fiskestangen, geværet eller på sykkelen er en del av den norske tradisjonen og kulturen.

Og det er nå fremover det er finest i fjellet, så lengter du etter frisk luft, sauer som breker, lammemiddager, massasje og myke senger bør du sikre deg en helg og booke det du vil ha nå.

Norge har mange flotte hoteller å by på. Her er våre favoritter:

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa har blitt kåret til Norway’s Leading Spa Resort flere år på rad. Her finner du et bredt aktivitetstilbud i naturskjønne omgivelser, kun 1,5 timer fra Oslo og Gardermoen.

Hotellet kan by på en 16 meter høy innendørs klatrevegg, treningsrom, spa og svømmebasseng, samt skøytebane og skianlegg på vinterstid. Spillrom, utleie av kano, barnepass og matkurs er andre tilbud hoteller har. Her er noe for alle og enhver, med andre ord.

Klikk her for å sikre deg rom på Norefjell

 

Copperhill Mountain Lodge

Copperhill Mountain Lodge er et alpint designhotell i Åre i Sverige som tilbyr overnatting, konferanser og opplevelser. Nyt samisk spa, fjellnær mat og avslappende hytteliv på hotellet. Rett utenfor venter Åres turstier, skibakker om vinteren og storslagne utsiktspunkter.

Hotellets restaurant byr på deilig mat etter lange dager i frisk luft og naturomgivelser. For barna er det svømming, spill og lek som står på agendaen, og vil dere ha med hunden fjellturen er det også helt i orden.

Klikk her for å booke en opplevelse i Åre

 

Lillehammer Hotell

Lillehammer Hotel ligger i gangavstand fra Lillehammer sentrum med en stor privat park, samt stor, gratis parkering tilgjengelig for gjestene. Lillehammer sentrum har mye å by på for den som liker fjell i kombinasjon  med by, som mange spennende butikker, kunstmuseum, Maihaugen og kino.

For den aktive finner du et innendørs svømmebasseng samt sesongbasert utendørsbasseng, treningsrom og badstue. I vintersesongen er det skibuss fra hotellet som går til Hafjell Alpinanlegg og i høstsesongen kan man ta buss til Sjusjøen, Nordseter eller Hafjell for å tilbringe dagen i fjellet.

I ferier er det også tilrettelagt for barn, med bl.a. aktiviteter, lekerom, barnebuffet, barneinnsjekk og kino. Hotellet har ellers to restauranter – «Salt & Pepper» a la carte restaurant og «Tre Diktere» hvor det serveres frokost, lunsj og dagens middag.

Klikk her for by i kombinasjon med fjell i høst

 

Radisson Blu Resort, Beitostølen

Radisson Blu Resort, Beitostølen ligger i sentrum av Beitostølen-området, med kort avstand til alt, sommer som vinter.

Her kan du nyte høstens vakre farger i fjellet, unne deg en behandling på spaet med alle fasiliteter eller ta en svømmetur i det innendørs svømmebassenget.

Når solen går ned, kan du nippe til drinker i baren eller henge sammen med andre gjester på stedets nattklubb.

Hotellet serverer gratis frokost, har egen restaurant samt kaffebar/kafé. Gratis parkering på området følger med.

Klikk her for å besøke Beitostølen

Les også: Beitostølen er høstens hyttedestinasjon

 

Dr Holms Hotell

Dr. Holms Hotel ligger praktfullt til på Geilo, ved inngangen til Hardangervidda, strategisk plassert midt mellom Oslo og Bergen. Dr. Holmes Hotel er en perle sommer og høst med høyfjellet som nærmeste nabo – og om vinteren et eldorado for skigjester fra hele Europa.

I nærområdet finner du mange fine sykkel- og turmuligheter både med og uten guide, ridesenter, go-kart, bilslalom, ATV m.m.

Etter en lang dag i friluft kan du nyte en bedre middag i hotellets restaurant, påfulgt av et glass vin i baren eller en sving på dansegulvet i nattklubben.

Trenger kroppen litt pleie tilbyr Dr. Holms det eneste Shiseido-spaet i Norden. Du tas imot i lekre lokaler – en oase av nytelse og velvære på hele 1000 m2. Her kan du velge blant mange behandlinger basert på Østens filosofi og Vestens kunnskap.

Klikk her for å sikre deg en helg på berømte Dr. Holmes Hotell på Geilo

 

Highland Lodge

Highland Lodge er et designhotell beliggende i Hol-området på Geilo, med korte avstander til både tur- og skiløyper. Hotellet byr på gratis parkering for den som har bilen med, men du kan også enkelt ta deg hit ved hjelp av tog eller buss.

Her kan du  skjemme bort deg selv med en behandling på spa med alle fasiliteter eller lindre ømme muskler i spabadekaret. Svømmebasseng og barnebasseng er tilgjengelig for svømmeglade hotellgjester.

Deretter velger du mellom hotellets tre restauranter for en bedre middag. Og til sist kanskje en drink i hotellbaren over en hyggelig passiar. Gratis frokost serveres hver morgen.

Klikk her for å se når hotellet har ledig kapasitet

Pers Hotel

Pers Hotel har i en årrekke vært et populært valg blant barnefamilier, fordi de har så mye å by på. I tillegg til badelandet Tropicana på stedet, finner du i Bjørneparken i Flå og Langedrag kun 50 minutters kjøring unna. Ferieparken i Hallingdal ligger 20 minutter unna.

Ellers byr Gol på flotte turmuligheter, shopping og på Pers, behandling på spa med alle fasiliteter eller lindre ømme muskler i spabadekaret. På kvelden kan du bestille en drink i en av dette hotellets 2 barer/lounger eller ha det gøy sammen med andre gjester på stedets nattklubb.

Gjestene tilbys middag på stedets restaurantog gratis frokost serveres hver morgen. Andre fasiliteter på dette hotellet med 3 stjerner erinnendørsbasseng, barnebasseng og dampbad. Gjesteparkering er tilgjengelig mot en avgift.

Klikk her for å sikre deg et opphold på Pers i høst

 

Se flere flotte hoteller på høyfjellet her.