En hotellperle på Mykonos

Av: Jeanette Mysen Wilhelmsen

Den greske øya Mykonos er en av de flotteste turistdestinasjonene og en av Hellas’ mest berømte øyer. Jeg og mannen min valgte å ta reisen hit for en avslappende og romantisk ferie. Det er alltid spennende når man drar til steder man ikke har vært før. Trendy hoteller hvor det er lekkert interiør, samt en atmosfære med litt liv og musikk er viktig når jeg skal velge hotell.  Det er også viktig med bra utvalg av restauranter og hyggelige steder å sitte. Vi ønsket ikke å bo midt i Mykonos by, men ikke for langt unna heller. Valget falt på Myconian Villa Collection – hotellet som vant pris for et av Hellas beste hoteller i 2015.

 

Myconian Villa Collection

Myconian Villa Collection ligger rett ovenfor Elia Beach. Det er en kjede av flere ulike hoteller, hvor alle holder meget høy standard. Resortet ligger imponerende til på høyden, og hotellet er bygget i grov vulkansk stein, men den karakteristiske hvite greske mursteinen ga et lekkert delikat inntrykk. Resepsjonområdet er smakfullt og man blir tatt imot av meget serviceinnstilt personell som viser profesjonalitet.

Hele hotellet er smakfullt innredet. Ønsker man å spise middag på hotellet, har de en flott restaurant med overblikk over baren og bassenget. Her får man servert nydelig mat og drikke, samt levende musikk mens man nyter den fantastiske utsikten.

Gikk over alle forventninger

Rommene på Myconian Villa Collection var utrolig fine. Vi hadde et rom med fantastisk utsikt mot havet og en balkong hvor vi kunne sitte og nyte solnedgangen. Interiøret var lekkert, delikat og smakfullt. Her var det ikke spart på noe.
Det var en også en egen innendørs spa avdeling på hotellet som hadde et stort utvalg av behandlinger. Vi valgte å dele opp dagen med å ligge noe på stranden og noe ved bassenget. På stranden hadde hotellet egne senger og service. Stranden var nydelig, med klart rent vann og mye å se på. For å komme seg ned til stranden kunne man bruke en Shuttle bil som tok et par minutter, eller gå.

Elia Beach har en stor restaurant med utsikt mot havet og stranden. Deres spesialitet var gresk mat og det smakte fantastisk. Hyggelig personale og grei service. Vi pleide å reservere bord til lunsj, da det ofte ble veldig hektisk midt på dagen.

Transport til Mykonos by gikk jevnlig både fram og tilbake på kvelden. Transport til og fra flyplassen, bør bestilles gjennom hotellet da det er få Taxier på Mykonos.

Vi opplevde byen som fantastisk koselig – byen er en oase av trange smale gater med brostein og små greske hus med blå sprosser og mange koselige restauranter. Sjarmerende små butikker og lekre merkebutikker var det også.

Ønsker man å få med seg solnedgangen og spise litt eller bare ta noe og drikke, må man få med seg Little Venice. Lite visste jeg om hvor nydelig og sjarmerende dette stedet var. Mykonos er definitivt et sted jeg reiser tilbake til.

 

Finn billige flybilletter her

 

4 anbefalte restauranter i Mykonos by:

Avra:

Ett fantastisk romantisk og koselig spisested med utrolig god gresk mat. Fantastisk service og atmosfære. Husk å bestill bord.

 

Kursaros:

Dette er Mykonos beste fiskerestaurant. Levende atmosfære, yrende liv, bra musikk og super bra service.

Husk å bestille bord.

 

Katrin:

Et usedvanlig sjarmerende spisested ,små bord og stoler utenfor i de trange gatene. Mat og vin var fantastisk. Ønsker man seg fylte greske tomater er dette stedet:) Service var meget bra.

Bord må bestilles på forhånd hvis man ønsker og sitte ute.

 

M-eating:

Usedvanlig god mat og topp service. Flott atmosfære. Bestill bord ute.

 

Barer:

ODE

Kastro Bar Mykonos

Bubbles Bar

 

Les mer om Myconian Villa Collection her. 

 

Sjekk flere hoteller i Mykonos her. 

 

Les mer om Hellas aller beste øyer her

 

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil

 

Følg oss på Instagram og Facebook !