Abu Dhabi: Bo som 1001 natt på dette hotellet midt i ørkenen. Foto: Booking.com

En oase i ørkenen

Det ligger et helt spinnvilt hotell fire timer ut i ørkenen utenfor Abu Dhabi

Vi liker ikke store hoteller, men vi må nesten gjøre et unntak for dette. Midt i Liwa ørkenen på grensen mellom Emiratene og Saudi Arabia ligger galskapsprosjeket Qasr Al Sarab som kanskje har den mest spektakulære beliggenheten vi noensinne har opplevd. Hotellet ligger isolert midt i ørkenen 3-4 timer med bil fra Dubai og du er omgitt av endeløse sanddyner og en magisk, tom stillhet. Nyt den fantastiske solnedgangen med et glass bobler på din egen terrasse eller ta på deg sandalene og gå en morgentur på den varme sanden. Vi må innrømme at ørkenen overrasket oss, det var en større opplevelse enn ventet.

Se mer av hotellet her.

Rommene

Qasr Al Sarab er som nevnt et stort hotell med 200 rom. Vi ville styrt unna standardrommene som er relativt små og mangler terrasser. Gå for en terrasse suite så får du en egen, spektakulær uteplass, et kjempestort badekar og king bed. Hotellet har også egne villas med private svømmebasseng. De er dyre, men bra. Noen av rommene ligger langt fra resepsjonen, bassenget og restaurantene, men hotellet har 24 timers buggy service. Bare tast 0 og noen plukker deg opp i en golfbil.

Se mer av hotellet her.

Mat & Drikke

Hotellet har flere restauranter av ulike typer. Den største serverer også frokosten som er av typen buffe. Godt utvalg av alt, men klassisk stort hotell opplegg, med andre ord helt ok, men ikke spesielt. Den samme restauranten kjører også buffe på kveldstid, med mye god arabisk mat, samt retter fra de fleste andre steder på planeten. Det finnes i tillegg en meget god biffrestaurant og en enklere restaurant med arabiske småretter, hamburgere og pasta. Bredt og meget godt vinkart, men som ellers i Emiratene ganske dyrt.

Se mer av hotellet her.

Strand

Lite strender her, men desto mer sand! Hotellet har et stort felles svømmebasseng med solstoler hvor du kan ligge når solen står på som verst. Men her må man komme seg ut i sanden. Vårt beste tips er å gå opp sandfjellet ved hotellet før frokosten når temperaturen fortsatt er relativt svalende. En gåtur i ørkenen etter mørkets frembrudd er magisk, men pass opp for skorpioner og slanger!

Se mer av hotellet her.

Spa

Hotellet har et stort Spa som holder meget høy kvalitet og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Det samme gjør treningsrommet som kan konkurrere med ditt lokale Sats hva gjelder størrelse og utstyr. Det finnes også Sauna i tilknytting til Spa og treningslokalet.

Se mer av hotellet her.

 

OneLoveHotels

I samarbeid med Nettavisen har OneLoveHotels laget Norges eneste hotellklubb hvor du kan bestille alle dine hoteller til garantert beste pris og samtidig hjelpe noen som trenger det! Bli gratis medlem på OneLoveHotels og få du tilgang til nettets beste hotell- søkemotor. Her finner du over 5 millioner hoteller og vi garanterer deg billigste pris på alle sammen, men det er ikke det beste! Når du bestiller dine hoteller hos OneLoveHotels går 50% av inntekten direkte til UNICEF. Du velger selv hvilke prosjekter du ønsker å støtte når du blir medlem og når ditt prosjekt er fullfinansiert, så velger du et nytt.

Les mer om OneLoveHotels her.