Endelig blir venneturen billigere

Med ungdomsbillett fra SAS kan du dra på tidenes tur uten å blakke deg.

Du vet den turen som du og gjengen har snakket om så lenge, som aldri blir noe av? Nå kan endelig drømmen bli virkelighet, med ungdomsbilletter fra SAS til utrolige priser. Ungdomsbillettene er et spesialtilbud for deg under 26 år, som gir deg sjansen til å fly til destinasjoner i Europa og Skandinavia til en langt billigere penge enn normalt.

Sjekk ut ungdomsbillettene her.

SAS Ungdom gir deg den perfekte muligheten til å hive deg rundt og bestille turen du alltid har hatt lyst til å dra på. I anledning ungdomstilbudet, har vi listet opp noen av de beste reisemålene for unge som vil dra på en tur med mye fart og moro. På disse stedene kan du enten feste hele natten, eller velge en roligere variant med strandliv og sol i fokus.

Fest og moro i Magaluf

Jentetur

Med ungdomsbillett kan du fly til ferieøya Mallorca for ca. 1200 kr. tur/retur i juni, mens vanlige priser ligger på rundt 1800 og oppover. Du flyr direkte til Palma i Mallorca med SAS, og herfra er det kun en kjapp busstur som skiller deg fra den populære partybyen Magaluf. På grunn av de mange barene og det konsentrerte utelivet, har Magaluf de siste årene blitt et av de aller mest populære partystedene for europeisk ungdom som er ute etter fest og moro. De lange, hvite strendene og de perfekte temperaturene bidrar også til at mange velger nettopp Mallorca og Magaluf.

Her kan du bo i Magaluf:

Hoteller

Sol Guadalupe,  Sol Antillas Barbados, Sol Wave House

Er dere ute etter en litt roligere ferie, bør dere velge et hotell som ligger litt utenfor Magaluf. Palma Nova er navnet på et område som ligger rett i nærheten, men som samtidig lar deg bo i fred uten å ha festen rett oppå deg. Her kan du dra inn til vakre Palma for shopping og kultur, samtidig som du kun er et steinkast unna partylivet i Magaluf.

Kjøp din ungdomsbillett til Mallorca her.

Uteliv, strand og shopping

Barcelona er en by som er kjent for de fleste, og det er ikke uten grunn at mange velger å legge ferien til den spanske storbyen. Her får du uteliv, shopping, strandliv og kultur i ett, og du kan skreddersy en ferie som passer deg. Med ungdomsbillett kan du reise tur/retur til Barcelona for rundt 1300 kroner i hele sommer, men vær rask – antall ledige billetter er begrenset!

Her kan du søke etter priser og datoer med ungdomsbillett.

177121060

Her får du 20 gode grunner til å dra til Barcelona.

Billig og idyllisk i Alanya

Tyrkia er nok en feriefavoritt, og her er det spesielt  byen Alanya som skiller seg ut. Den tyrkiske sydkystens største ferieby kan skilte med Tyrkias beste uteliv, flotte strender, et behagelig prisnivå og spennende markeder. Det er lite ledig til Alanya i juli, men i august er det fortsatt gode muligheter til å finne billige billetter.

Sjekk priser og ledig kapasitet til Alanya her. 

483227985

Her kan du lese mer om hvorfor du bør velge Tyrkia.

Du kan selvfølgelig også reise på mange andre typer ferier med ungdomsbillett – SAS flyr for eksempel også til Paris, Berlin, Santorini, Roma og København. Her kan du lese mer om SAS Ungdom og bestille din neste ferietur. Hvor drømmer du om å reise med vennegjengen eller kjæresten? Del dine reiseplaner i kommentarfeltet.