Er cruise den ultimate ferien?

Det sies at cruise er den beste måten å oppleve verden på. Du bor på et flytende hotell, pakker ut kofferten en gang og våkner til nye spennende steder hver dag. Med Royal Caribbean kan du velge mellom hele 300 destinasjoner, men noe av det vakreste du kan oppleve er et cruise blant Middelhavets perler, mellom vakre karibiske øyer og havner eller i hjemlige farvann med cruise i Norden. Inkludert i cruiseprisen får du mat og drikke, underholdning og aktiviteter for hele familien. Dette er en smakebit på hva du kan oppleve:

Cruise i Middelhavet

capri

Med Liberty of the Seas får du på én uke oppleve blant annet Sagrada Familia, Det skjeve tårnet i Pisa, Colosseum og Capri. Flere høydepunkter får du selvsagt ombord. Kanskje det frister med en økt i klatreveggen, en runde på surfemaskinen eller en skøytetur for hele familien? Kveldene kan du nyte med deilig mat i en av de mange restaurantene ombord, etterfulgt av et isshow, en musikal eller en runde på dansegulvet.

Få et godt tilbud her.

Cruise i Karibien

cozumel

Er du mer sugen på kritthvite strender, krystallklart hav og palmesus er Karibien tingen for deg. Du kan for eksempel velge den populære ruten med Vision of the Seas fra Fort Lauderdale i Florida. I løpet av fem dager får du oppleve vakre Mayaruiner på den meksikanske øya Cozumel og verdens nest største korallrev på Roatán i Honduras. Hele familien vil elske oppholdet ombord. Skipene er tilpasset barn i alle aldre med både tenåringsområde med lounge og diskotek, barneklubb og barnehage for de aller minste. Og mens ungene ser på film på det store utendørs filmlerretet på båten, kan de voksne ta seg en behandling i spaavdelingen, eller en time med yoga eller kickboksing i treningssenteret.

Få et godt tilbud her.

Cruise i Norden

geiranger

Med nyrenoverte Legend of the Seas kan du oppleve norske fjorder og kystbyer i kombinasjon med tyske Hamburgs vakre kanaler. Båten har avreise fra Oslo og tar deg med videre til Stavanger, Geiranger, Ålesund og Hamburg, før den returnerer til hovedstaden etter syv netter. Ombord kan du kose deg med minigolf, spa, utendørs kino eller spise i den asiatiske fusion-restauranten, Izumi, eller biffrestauranten, Chos Grille.

Få et godt tilbud her.