Er dette et av Nordens beste hoteller?

Nå har du sjansen til å finne det ut – helt gratis!

I Stockholm ligger Clarion Hotel Sign, et tidløst mesterverk av et hotell, som kombinerer det beste av skandinavisk arkitektur og design.

I forbindelse med lanseringen av nyhetsbrevet for Reisetips, har vi gleden av å gi en heldig leser en gratis hotellweekend for to personer på det praktfulle hotellet. Det eneste du trenger å gjøre, er å melde deg på vår nyhetsbrev. I nyhetsbrevet vil du få inspirasjon, tips og gode tilbud til din mail, helt gratis. Vi kårer en vinner i slutten av neste uke.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her:

Clarion Hotel Sign

Et hotell i særklasse

Clarion Sign Hotel Wingårdhs Arkitekter 02-2008, Stockholm

Plassert i hjertet av Stockholm ligger spa-hotellet Clarion Hotel Sign. Kjent for sitt unike og tidløse design,er dette hotellet perfekt for deg som ønsker en overnatting på et førsteklasseshotell.

Best på skandinavisk design og arkitektur

clarion3

Hotellet er tegnet av den kjente arkitekten Gert Wingårdh, og er bygd i granitt og glass som reflekterer folkelivet og den grønne parken utenfor. I lobbyen blir du møtt av Arne Jacobsens klassiske stoler Egget og Svanen, og fire musikkspillende heiser frakter deg opp i hotellets etasjer. Over hele hotellet vil du i tillegg finne vakre svart-hvitt fotografering – kunststykker fra kjente skandinaviske fotokunstnere.

Hotellrom preget av kvalitet og komfort

dtgfah

Det viktigste for mange når de bor på hotell, er kvaliteten på rommene, og et bedre tilbud enn det Clarion Hotel Sign tilbyr, skal du lete lenge etter. Alle hotellrommene er innredet med verdensberømte ikoner innen klassisk design, fra blant annet Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. 

Velg mellom moderate dobbeltrom, standard enkelt- eller dobbeltrom, superior dobbeltrom, deluxe dobbeltrom, praktfulle suiter eller flotte familierom. Her finner du garantert rommet tilpasset dine behov.

Få mer informasjon og bestill hotellet her

En unik, amerikansk inspirert matopplevelse

p

Er du lysten på en ny og spennende matopplevelse, trenger du ikke engang forlate hotellet. Hotellets egen restaurant, American Table, har nemlig det du trenger.

Som restaurantnavnet tilsier, er dette et amerikansk konsept, som henter inspirasjon fra det mangfoldet av kunst, matkultur, litteratur og musikk som USA gjenspeiler. Amerikansk livsstil blandet med svenske ingredienser og råvarer, gjør dette til en matopplevelse du sent vil glemme. I tillegg må vi fremheve at restauranten har en utrolig hyggelig atmosfære, som også passer perfekt for de som bare å ønsker å ta en drink eller to!

Få mer informasjon og bestill bord på Amercan Table her

Opplev hotellets luksuriøse spa-avdeling

cl_sign_spa_pool2

Tar du turen opp i åttende etasje, finner det det luksuriøse Selma CitySpa+ – et av de aller første spa-avdelingene i Skandinavia og et konsept som stammer fra vakre Sunne i Sverige. Skjem deg bort i badstuen, treningsstudioet, med en behagelig spabehandling, eller en dukkert i det oppvarmede utendørsbassenget med utsikt over Stockholm.

Cl_Sign_spabar

I samme etasje ligger også Spa Bar, takbaren som er åpen om sommeren og som tilbyr sommerlige drinker, en lett barmeny og DJ-er som spiller musikk flere dager i uken. Spa Bar er åpen når været tillater det, og kan også bestilles.

Dette er stedet for deg som vet hvordan å nyte livet!

Svært fornøyde gjester på Clarion Hotel Sign

PicMonkey Collagepå

Gjester som tidligere har bodd på Clarion Hotel Sign sitter igjen med gode opplevelser og anbefalinger:

«Modernistisk og flott hotell med sentral belligenhet, kun få minutters gange fra jernbanestasjonen. Lyse og pene rom, flott bad og behagelige senger. Stor og oversiktlig frokosthall med godt utvalg, frukt og grønt, og varmmat. God service. Noe stive lunsjpriser i baren, ellers ingenting og utsette på».  (Tripadvisor, av Magnus R, Trondheim)

«Kjempefint hotell, fine rom, god mat og perfekt service, og meget bra sentralt i Stockholm»(Tripadvisor, av Kristina T.C, Skien)

«Bodde på hotellet i 3 netter, hotellet ligger veldig sentralt i forhold til både sentrum og togstasjonen. Rommet var veldig flott, god seng og bra renhold. Benyttet også hotellets spa tilbud og basseng, meget tilfredstillende. Anbefaler et opphold på det sterkeste!» (Tripadvisor, av en anonym expedia reisende)

Her finner du de rimeligste flybillettene

Ønsker du å unngå turistfellene når du er i Stockholm?

Dette er byens skjulte skatter.