Et eksklusiv spa-opphold, uten at det koster skjorta?

Da bør du sjekke ut dette tilbudet fra Kragerø Resort!

Mens vinterværet har tatt grep om vårt langstrakte land, bør du pakke weekend-bagen og søke ly på et av Norges flotteste spa-anlegg. På Kragerø Resort kan du nå få et eksklusivt drømmeopphold til superpris.

Prisene angitt i artikklen innebærer at oppholdet må finne sted før 22. mars 2016. 

Eksklusive suite, til drømmepris.

Mange har lagt sin elsk på Kragerø Resort, og det skjønner vi godt. Kragerø Resort tilbyr utallige opplevelser og inntrykk med en idyllisk og naturfylt ramme. Hotellet har en spennende og unik arkitektur, og en beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt over en av Norges vakreste kystbyer, og det fra flere av sine fasiliteter.

Hva med å overraske din bedre halvdel med en romantisk spahelg, eller koble av i fantastiske omgivelser med venner eller familie? Uansett formål, en helg på Kragerø Resort er noe du sent vil glemme. Nå har vi gleden av å gi deg følgende tilbud*:

Suite_tilbud

Klikk her for å bestille oppholdet til superpris

(For å bruke rabattkoden, huk av på kampanje/firmakode)

Benytter du deg av tilbudet og bestiller en suite på Kragerø Resort, kan du forvente deg å bo i delikate designerleiligheter med separat soverom, eget bad med badekar og dusj, kjøkken med god spiseplass og stue med behagelige møbler og flatskjerm TV. Alle leilighetene har romslig balkong. Noen av rommene har sjøutsikt og utsikt over golfbanen.

Hva venter du på?

049_spa_1_1

Tilbudet til deg som vil gjøre et superkupp!

I tillegg til superpris på et opphold i suite på Kragerø Resort, kan vi også gi deg som ønsker å gjøre et skikkelig kupp følgende priser:

dobbeltrom_tilbud

Klikk her for å bestille oppholdet til superpris

(For å bruke rabattkoden, huk av på kampanje/firmakode)

Alle dobbeltrommene på Kragerø Resort har behagelige senger, eget bad, flatskjerm TV med internett, og skrivepult. Enkelte av dobbeltrommene har også balkong.

5-rom

Kragerø Resort – stedet du aldri vil gå lei.

21-collage

Hotellet har en en størrelse på 1700 mål. Her finner du det meste av det du kan drømme om av fasiliteter. Spa-anlegg og treningsfasiliteter. Tennisbaner og golfbane. Om sommeren er beach club-en og beachvolleybanen åpen. Men i disse vintertider har du kanskje mest glede av vakre turområder, en lang og deilig lunsj på hotellets flotte restaurant eller utendørs boblebad med spektakulær utsikt.

I tilknytning til hotellet ligger også Kragerø Golfpark – en av Norges vakreste golfbaner. Både de med og uten grønt kort kan ha glede av parken. For deg med erfaring passer 18 hulls-banen best, mens andre kan spille vanlig golf eller fotballgolf på korthullsbanen.

For noen passer en formiddag i spa-anlegget bedre. Her kan resorten skilte med fasiliteter som svømmebasseng, badstuer, steambadstue og boblebad, i tillegg til behandlinger som kurbad, stempelmassasje og yogabehandling.

Med fantastiske omgivelser uansett hvor du snur deg, er det en ting som ihvertfall er helt sikkert; dette blir en avslappende drømmehelg!

Bestill overnatting på Kragerø Resort til superpriser her

NB. Husk å bruke bookingkodene ovenfor og huk av på kampanje/firmakode.

aktiviteter_kragerø

* Prisene angitt i artikklen innebærer at oppholdet må finne sted før 22. mars 2016.