Europas nye shoppingmekka

Reisesyk og lyst på shopping? Da er Berlin storbyen du bør besøke.

Berlin har aldri vært så populært som nå, så har du fortsatt ikke besøkt byen, må du sette Berlin på din reiseplan!

Berlin har gjenskapt seg som en moderne metropol fylt av kontraster. Her får du severdigheter, kultur, shopping og matopplevelser som du seint vil glemme. Ta med kompiser eller venninner på tur. Reisen er ikke lang, og det trenger slettes ikke å koste mye. I Berlin finner du alle type hoteller; hippe, upscale og classy.

Søk og sammenlign priser fra mer enn 800 nettsider

Gjør deg klar for tidenes jentetur!

Shopping i Berlin er mangfoldig. Du finner de tradisjonelle butikkene og store kjedene, enorme kjøpesentre, markeder og små lokale butikker. Ser du etter en designerveske eller andre designerkupp? Berlin har noen av de beste vintagebutikkene i Europa!

Trenger du en pause så sett deg ned og nyt en kald, tysk øl eller spis på en av byens mange fantastiske restauranter, kafeer eller puber!

Gjør deg klar til å utforske uoppdagede skatter innen skjønnhet, mote, interiør og mat. Dette er Berlin-guiden du trenger!

Tips: Dette hotellet er utenom det vanlige! Skal du på guttetur eller venninnehelg, bør du sjekke ut byens kuleste hotell:

Michelberger Hotel

2851507_4_z

Se flere bilder og les mer om hoteller her

Se de beste hotellene i Berlin her

Shop luksus og vintage

Du har kommet til den riktige byen om du er på utkikk etter vintagekupp. Er dere venninner på tur, bør dere sette av minst en dag til å kun utforske byens fantastiske utvalg av secondhand- butikker.

 

THE CORNER BERLIN- Französische Straße 40

Klær i alle farger, fasonger og de nyeste kolleksjonene fra Givenchy, Saint Laurent, Fendi og Valentino henger tett i tett langs de lange veggene. Drøm deg bort i butikkens klesutvalg i første etasje, men husk å gå i et nivå opp også. Der vil din indre Carrie Bradshaw komme til himmelen. Her finner du nemlig en vegg fylt med Christian Louboutin-sko og mye, mye mer.

Kredittkortet kommer til å brenne!

ANDREAS MURKUDISPotsdamer Straße 81E

Det som engang var et trykkeri, har nå gjenoppstått som en luksusbutikk fylt med skatter til både menn og kvinner. I tillegg til kleskolleksjoner fra Cèline, Maison Martin Margiela, finner du også interiør og kosmetikk fra kjente merker som Aésop.

Finn de billigste flybillettene her

VOO STOREOranienstraße 24

En bortgjemt perle som bør oppføres på listen over butikker du bør besøke. Gjemt bort i en liten bakgård, rommer den et utrolig utvalg av klær og tilbehør fra merker som Acne, Carven, Opening Ceremony og Kenzo.  Er du glad i sneakers og ser etter noe ingen andre har, har denne butikken stort utvalg sko fra Nike, New Balance og Adidas i limited edition.

DO YOU READ ME?!Auguststraße 28

En morsom butikk hvor du kan kjøpe coffeetable-bøker og magasiner innen alle sjangre. Du kan møte på redaktører fra moteverden og andre it-jenter på utkikk etter inspirasjon og leserstoff.

Manufactum- Hardenbergstrasse 4-5

Her finner du alt fra interiør, kjøkkenprodukter, mat, klær og pyntegjenstander.

BlushRosa-Luxembourg-Strasse 22

Dette er for alle jenter som elsker undertøy og nattøy.

KaDeWeTauentzienstrasse 21-24

Du kommer ikke unna shopping i Berlin uten å nevne byens største kjøpesenter (engang Europas største). Kjøpesentre er over 100 år gammelt og er en institusjon i byen. Dette er Berlins svar på Harrod’s i London og Galeries Lafayette i Paris. Luksusbrands møter kjedebutikker og restauranter. Dette er fortsatt et av de mest besøkte shoppingstedene i Berlin.

Ta en titt innom Mall of Berlin, Alexa,  Friedrichstrasse og Hackescher Markt.

GarmentsLinienstrasse 204-205

Dette er butikken du bare må besøke om du elsker vintageskatter.

Fortsatt ikke nok shopping? Les vår store Outlet-guide til Tyskland

Ikke vent og book din neste venninnetur! Fin hotell som passer deg her

Bo her

Das Stue

5256909_88_z

Du er nødt om å se flere bilder av dette luksushotellet i Berlin.

Pestana Berlin Tiergarten

4360170_134_z

 

Her finner du de beste og mest anbefalte hotellene i Berlin

Skjønnhet og kosmetikk

BREATHE- Rosa-Luxemburg-Strasse 28

Er en butikk som tilbyr parfymer utenom det vanlige. Du får kjøpt helt unike lukter og naturlige skjønnhetsprodukter. Kjøp parfymen som heter «Made in Norway» av Sissel Tolaas. Den skal lukte som…Norge!

SUSANNE KAUFMANN BOUTIQUE SPA W HOTELU DAS STUE- Drakestraße 1

Her må du booke deg inn, men det er absolutt verdt det. Ønsker du avkobling i hverdagen kan du unne deg litt ansiktsbehandling utført med kun organiske produkter.

FRESHNAILS-Kurfürstendamm 96/Markgraf-Albrecht-Straße

Ta med venninnegjengen til det kritthvite lokale hvor du kan pleie negler og lakke de i alle regnbuens farger!

 

Bo her:

Hotel Palace Berlin

18069_248_z

Se ledige rom her

Hotel Q

1056514_70_z

Futuristiske rom med helt unik design frister dette hotellet med. Se flere bilder og les mer om hotellets fasiliteter her

Se listen over alle hoteller i Berlin her

Her spiser du

Frokost:

Silo Coffee

Dagens første måltid er den aller viktigste, og spiser du her får nok energi til å løpe rundt i Berlins gater

The Juicery

Trenger du en oppkvikker eller vil ha et sunt og godt mellommåltid mellom shopping og sightseeing? Da er dette et must.

Cabslam

Her får du store og fargerike porsjoner med vidunderlig frokostretter som egg, bagels, salater og deres kjente pannekaker i alle smaker!

Her kan du bo i Berlin

Middag:

Bandol sur Mer

Ser du etter en unik opplevelse? Ta turen innom franske Bandol sur Mer i hjertet av Brunnenstrasse. Restauranten som promoterer moderne franske retter har fått begeistrende omtalt i flere matmagasiner og reiseguider. Her velger du mellom to menyer; en med fokus på kjøtt , og en på fisk. Du blir ikke skuffet. Kjendiser som Angelina Jolie skal visstnok ha spist her opptil flere ganger.

La Soupe Populaire – Prenzlauer Allee 242

Restauranten åpnet to år siden, men har allerede bemerket seg som en av de mest spennende restaurantene i byen. Du får ikke bare et eksepsjonelt måltid. Her sitter du omringet av fantastisk arkitektur og verdenskjent kunst og interiør som er gjennomtenkt til minste lille detalj.

Anbefalt rett: Königsberger Klopse

Se alle ledige hotellrom i Berlin

GRILL ROYAL Friedrichstraße 105B

Ser du etter et godt stykke kjøtt, byens beste østers eller kanskje biff tartar? Da tar du turen til denne restauranten hvor maten er himmels, stemningen på topp og du kan nyte kveldens mange timer ved å prøve deg på en av de mange kjøttstykkene som kommer i kilo-porsjoner!

PAULY SAAL Auguststraße 11-13

Er du i Tyskland, skal du også spise tysk mat. På Paul Saal blir du servert tradisjonelle retter med en moderne tolkning. Takket være kjøkkensjefen, Michael Höpfl, har restauranten fått sin aller første Michelin-stjerne.

Her kan du bo i Berlin

Tips:

ERICH HAMANN – Brandenburgische Straße 17

Dette er 100 år gammel familiebedrift som du må besøke hvis du liker sjokolade. Velg mellom 70 forskjellige smaker! Kjøp en gave til noen du er glad i.

Nydelig innpakning!

Etter en deilig middag bør du ta turen til fasjonable Monkey Bar som ligger øverst på 25 hours hotel Berlin. En drink eller to med utsikt over Berlin er den perfekte avslutningen på dagen.

Sjekk ut Instagram-kontoen BerlinFoodGuide for gode tips til Berlins utrolige restaurantutvalg!

Sov fasjonabelt på

Waldorf Astoria Berlin

4738600_129_z

Denne utsikten vil du både sovne og våkne til. Se flere bilder og les mer om hotellet her

Topp 10 attraksjoner i Berlin

Finn de beste og billigste flybillettene

Brandenburger Tor er kanskje den mest kjente severdigheten i byen. Trumfbuen ble bygd i 1734 og under Andre Verdenskrig markerte den skillet mellom øst og vest.

Reichstag er hjemmet til det Tyske parlamentet og et utmerket utsiktspunkt. Glasstaket gir deg en utrolig panoramisk utsikt over byen og en sjanse til å ta i bruk selfie-stanga!

Dyreparken er en av Europas største og kanskje mest anerkjente. Du finner over 14 000 dyr i Zoologischer Garten.

Berlinmuren er en selvfølge om du besøker byen aller første gang.

Pergamon-Museum er et av Berlins fineste og mest besøkte.  Navnet har museet fått på grunn av sitt Pergamon-alter fra det gamle Hellas.

Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche er den ikoniske kirken som er et av de fremste symbolene på Berlin. og symboliserer krigens grusomheter.

OL- Stadion er en arkitektperle som bør oppleves når du er i Berlin. Hendelsene fra de olympiske lekene fra 1936 foreviger denne stadion i historien.

Schloss Charlottenburg er som en mini-Versailles. Omgis av majestetiske hager i barokkstil blir slottet omtalt som de vakreste i Tyskland. Et perfekt sted for avkobling fra byens mas.

Fjernsynstårnet er ikke bare et kommunistregimets prestisjeprosjekter. Med sine 368 meter imponerer konstruksjonen deg med en restauranten som ligger helt på toppen av tårnet.  Få en 360-graders utsyn over den tyske hovedstaden.

Alexanderplatz er Berlins knutepunkt og var tidligere en markedsplass. Hver dag passerer rundt halv million mennesker «Alex». Plassen har en viktig plass i Tysklands historie og er et av de stedene i byen alle bør ha vært innom.

Finn de beste og billigste flybillettene

Se alle ledige hotellrom i Berlin

Les også:

Oslos beste utesteder

Dette er Europas beste Hotell & Spa

Denne byen vil trollbinde deg