Få et spa-opphold for under tusenlappen

Opplev høstmagi på et av Norges vakreste skjærgårdshoteller.

Lyst på et avslappende døgn eller en weekend på et vakkert sted med din kjære? En hyggelig helg med gode venner hvor du kan fylle dagene med aktiviteter som golf, deilig mat og skjærgårdsopplevelser? Eller en jentehelg med deilig spa-behandlinger og god vin?

Kragerø Resort tilbyr utallige opplevelser og inntrykk med en idyllisk og naturfylt ramme. Hotellet har en spennende og unik arkitektur, og en beliggenhet som gir deg fantastisk utsikt over en av Norges vakreste kystbyer, og det fra flere av sine fasiliteter.

Eksklusivt tilbud

Nå kan Nettavisen Reisetips i samarbeid med Kragerø Resort tilby en unik pris til våre lesere. Prisene gjelder dersom du booker og bor på hotellet før 3. november 2014. Inkludert i prisen får du frokostbuffét og tilgang til spa- og treningsanlegget.

Bestill en natt for to personer til 990 kroner: Bruk kampanjekode NETT1
Bestill to netter for to personer til 1690 kroner: Bruk kampanjekode NETT2

* Velg alternativet kampanje/firmakode når du fyller inn kampanjekoden

Krager Resort-31_0

Høstmagi og spektakulær utsikt

Hotellet har en en størrelse på 1700 mål. Her finner du det meste av det du kan drømme om av fasiliteter. Spa-anlegg og treningsfasiliteter. Tennisbaner og golfbane. Om sommeren er beach club-en og beachvolleybanen åpen. Men om høsten har du kanskje mest glede av vakre turområder, en båttur som viser skjærgårdens høstmagi eller utendørs bloblebad med spektakulær utsikt.

I tilknytning til hotellet ligger Kragerø Golfpark som er en av Norges vakreste golfbaner. Både de med og uten grønt kort kan ha glede av parken. For deg med erfaring passer 18 hulls-banen best, mens andre kan spille vanlig golf eller fotballgolf på korthullsbanen.

For noen passer en formiddag i spa-anlegget bedre. Her kan resorten skilte med fasiliteter som svømmebasseng, badstuer, steambadstue og boblebad, i tillegg til behandlinger som kurbad, stempelmassasje og yogabehandling.

Er dere en gjeng som liker fart og spenning kan en tur i skjærgården med rib anbefales. Hotellet kan arrangere dette i tillegg til en rekke andre aktiviteter.

 

rib

 

Panoramautsikt over skjærgården

Bo i dobbeltrom hvor enkelte av rommene har balkong, eller skjem deg bort med en designerleilighet som har utsikt over sjøen eller golfbanen. I en oceanview suite får du som navnet tilsier, panoramautsikt over den vakre skjærgården.

Book rom til en eksklusiv pris her.
Bruk kampanjekode NETT1 eller NETT2

049_spa_1_1