De beste feriehusene i Danmark bestiller du nå

Danmark og København er en stor feriefavoritt for oss nordmenn. Egentlig året rundt.

Hvor skal dere i år? Danmark har hvitere strender og bedre familiesteder enn du kanskje tror. Se våre anbefalinger.

Så raskt destinasjon er bestemt, er det på tide å velge overnatting. Hotell er nok den naturlige tanken for mange, men hvorfor ikke leie et feriehus? Her kan du sove så lenge du vil uten å måtte stresse om morgenen for å rekke hotellfrokosten. Det er ingen kamp om de beste solsengene rundt bassenget – eiendommen har dere jo helt for dere selv. Noe lekeklubb er unødvendig – barna har sin egen i hagen.

Ett av mange steder du kan leie gjennom Dancenter. Her fra idylliske Skagen.

Kanskje dere skal leie med en annen familie? Ofte kan det å leie en drømmevilla for en uke, koste hva en brøkdel av hotellet ville kostet for ferietiden. Foruten den økonomiske fordelen med større plass og rom, er det en sosial måte å feriere på. Barna får dekket sine lekebehov med andre barn, mens voksne kan nyte en ferie uten at alt handler om is, vannsklier og bading.

Om du er på jakt etter bolig til Danmark-ferien, er dette nettsiden for deg. For er det noe ferien er, så er det en tid til å stresse mindre, senke skuldrene og nyte tiden du har sammen med dem du er på ferien med. Så hvorfor ikke overlate stresset til noen andre? Det viktigste rådet er å bestille feriehus så tidlig som mulig. De beste objektene blir nemlig utsolgt lang tid i forveien!

Her kan du søke og lete etter drømmehuset i Danmark


Feriehus i Danmark

Det er ikke en tilfeldighet at et stort antall nordmenn velger å leie feriehus i Danmark år etter år. Det er særlig hvite strender, vakkert naturlandskap og stabilt sommervær, kombinert med en flust av opplevelser som lokker. En badeferie i Danmark kan nesten være som å være i Syden, bare med en hel annen stemning. Du finner like gjerne hvit sand, store sanddyner og det reneste badevannet i Danmark som i sydligere strøk. (Se noen anbefalinger for fine steder lenger ned på siden)

Samtidig er Danmark et perfekt reisemål hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt. Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre morsomme opplevelser for både store og små.  

Noen av de mest populære destinasjonene i Danmark:

Ebeltoft

Løkken

Blokhus Feriehus i Blåvand

Skagen

Bornholm

Sjælland

Se flere feriehus i Danmark her!


5 tips og triks ved leie av feriehus

1. De beste ferieboligene går først, så bestill i god tid

Mange bookes raskt opp av kunder som har bodd der tidligere og funnet sin favoritt, fått anbefalinger av gode venner eller på nett. I tillegg var det flere som så drømmehuset forsvinne foran øynene sine året før som var raske med å legge inn forhåndsreservasjon for kommende sesong.Så det gjelder å være ute i god tid, særlig om du vet at du skal besøke populære destinasjoner under høysesong. I lav- og mellomsesong er det enklere å finne drømmeferieboligen, og da også ofte til en rimeligere penge.

2. Opplev destinasjonen på en unik måte

Ved leie av feriebolig har man en unik mulighet til oppleve ting ved reisemålet man ellers ville gått glipp av. Snakk med lokalbefolkningen, huseier/nøkkelforvalter på stedet, eller det lokale servicekontoret for å få tips til severdigheter, steder å besøke, aktiviteter, gode restauranter, forslag til lokale matretter og så videre.

3. Ved leie av feriehus slipper du kampen om solsengen

Samtidig har du alt du trenger rundt deg, uten støy fra andre feriegjester.

4. Du styrer din egen ferie

Det fine med å leie et feriehus er at du styrer helt selv. Man kan enkelt gjøre oppholdet rimelig ved at man har mulighet til å lage alle dagens måltider selv. Gjør innkjøp på en lokal forretning og lag felles måltider, det er både sosialt og økonomisk.Flere av boligene har også mulighet for leie av kokk eller lignende fasiliteter mot gebyr. Helt utmerket om storfamilien er samlet eller merkedager skal feires.

5. Husk å bestille sengetøy, håndklær og sluttrengjøring der dette ikke er inkludert.