FERIEHUS: Dette er de mest populære reisemålene. Dette må du vite før du leier.

De beste feriehusene bestiller du nå

Er du på jakt etter feriehus til ferien? Her får du tips til de mest populære reisemålene i Europa, samt andre tips til ting du bør vite når du skal leie feriehus i utlandet.

Vinterværet begynner å bli et minne i bakspeilet, og vårsolen har så vidt dukket opp på himmelen. Det betyr for mange at ferieplanleggingen er godt i gang. Hvor skal dere i år? Danmark, Kroatia, Spania eller kanskje Italia? Europa ligger for dine og familiens føtter!

Så raskt destinasjon er bestemt, er det på tide å velge overnatting. Hotell er nok den naturlige tanken for mange, men hvorfor ikke leie et feriehus? Her kan du sove så lenge du vil uten å måtte stresse om morgenen for å rekke hotellfrokosten. Det er ingen kamp om de beste solsengene rundt bassenget – eiendommen har dere jo helt for dere selv. Noe lekeklubb er unødvendig – barna har sin egen i hagen.

Kanskje dere skal leie med en annen familie? Ofte kan det å leie en drømmevilla for en uke, koste hva en brøkdel av hotellet ville kostet for ferietiden. Foruten den økonomiske fordelen med større plass og rom, er det en sosial måte å feriere på. Barna får dekket sine lekebehov med andre barn, mens voksne kan nyte en ferie uten at alt handler om is, vannsklier og bading.

Om du er på jakt etter bolig til Europa-ferien, er Feriehus.no nettsiden for deg. I et hav av alternativer, har den erfarne aktøren samlet de mest velkjente og seriøse utleierne av feriehus i Europa i ett søk. Totalt har de over 100.000 ferieboliger i sin database. Feriehus.no yter personlig service og hjelper deg og familien med å finne den perfekte boligen for ferien. Du gir dem dine ønsker og kriterier – de finner frem de beste alternativene for deg og din familie. 

For er det noe ferien er, så er det en tid til å stresse mindre, senke skuldrene og nyte tiden du har sammen med dem du er på ferien med. Så hvorfor ikke overlate stresset til noen andre?

Det viktigste rådet er å bestille feriehus så tidlig som mulig. De beste objektene blir nemlig utsolgt lang tid i forveien!

Book ditt feriehus nå på Feriehus.no.


Feriehus i Danmark

Det er ikke en tilfeldighet at et stort antall nordmenn velger å leie feriehus i Danmark år etter år. Det er særlig hvite strender, vakkert naturlandskap og stabilt sommervær, kombinert med en flust av opplevelser som lokker. En badeferie i Danmark kan nesten være som å være i Syden, bare med en hel annen stemning. Du finner like gjerne hvit sand, store sanddyner og det reneste badevannet i Danmark som i sydligere strøk. Samtidig er Danmark et perfekt reisemål hvis man vil på en bilferie, og ikke måtte reise langt.

Og uansett hvor dere er i Danmark, så har de fleste sommerbyene korte avstander til fornøyelsesparker og andre morsomme opplevelser for både store og små.

 

Noen av de mest populære destinasjonene i Danmark:

Feriehus i Ebeltoft

Feriehus i Løkken

Feriehus i Blokhus
Feriehus i Blåvand

Feriehus i Skagen

Feriehus ved Legoland, Billund

Feriehus på Bornholm

Feriehus på Sjælland

Se flere feriehus i Danmark her!


Feriehus i Kroatia

Mange har oppdaget det vakre landet som ligger øst for Adriaterhavet. Og mange nordmenn som skal til Kroatia velger å heller booke feriehus fremfor hotell, da man vil leve som de «lokale». Lokal gjestfrihet, krystallklart vann, deilig klima og spennende severdigheter lokker flere og flere til Kroatia.

Les også: Reiseboom til Kroatia

Å feriere i Kroatia er i tillegg mye billigere enn de fleste andre landene i Europa, så hit kan du ta med hele familien uten å bruke opp hele feriebudsjettet. Hvis du ikke har lagt planer for sommerferien, vil vi anbefale deg å virkelig anbefale deg å vurdere Kroatia. Byer som Dubrovnik, Pula og Split er de mest kjente, men Kroatia er vakkert uansett hvor du befinner deg.

 

Noen av de mest populære destinasjonene i Kroatia:

Feriehus i Trogir

Feriehus i Makarska

Feriehus i Split

Feriehus i Dubrovnik

Feriehus i Pula

Feriehus på Istria

Feriehus på Korcula

Feriehus på Brac

Søk feriehus og ferieleiligheter i Kroatia her!

Feriehus i Spania

Spania er nok best kjent for sol, strandliv og tapas, men landet byr på opplevelser for alle sanser. Få land tilbyr et så variert ferietilbud som Spania: himmelsk klima, flotte strender, kulinariske opplevelser blandet med kultur, natur og storby. Det er stort tilbud av feriehus i Spania med privat basseng og hva enn du måtte ønske deg.

De fleste eiendommene tilbyr privat eller offentlig utendørsbasseng, med plass for hele familien. Bo i villa eller hus i nærheten av stranden! Av reisemål er det Marbella og Mallorca som skiller seg ut. Mens Marbella er kjent for å være en «rikmannsby» som passer mer for vennegjengen eller par, er øya Mallorca mer familievennlig med tilgang til badeland og flere barnevennlige aktiviteter.

Noen av de mest populære destinasjonene i Spania:

Feriehus på Mallorca

Feriehus i Malaga

Feriehus i Marbella

Feriehus i Barcelona

Feriehus på Costa Blanca

Feriehus på Costa del Sol

Feriehus på Costa Brava

Feriehus på Gran Canaria

Søk feriehus og ferieleiligheter i Spania her!

Feriehus i Italia

Å leie feriehus i Italia er noe helt spesielt! Bo midt i et slående vakkert landskap, nydelige strender, vingårder og en kjempesjarmerende atmosfære.

Bo på alt fra storslåtte villaer med basseng ved kysten av Toscana til moderne leiligheter i storbyer som Firenze, Roma og Venezia. Du kan handle inn ferske råvarer fra det lokale markedet og bare nyte det italienske kjøkken i ditt «eget» hus. Du tar alt i eget tempo og bestemmer selv hvordan feriedagene skal planlegges. Hva med et feriehus ved den italienske riviera – eller en skiferie i de italienske alper? Det er mange som mener at byen Cortina er verdens vakreste skisted. I Italia finner du noe for alle.

Noen av de mest populære destinasjonene i Italia:

Feriehus i Toscana

Feriehus på Sicilia

Feriehus på Sardinia

Feriehus i Firenze

Feriehus i Roma/Lazio

Feriehus i Lucca

Feriehus i Liguria

Feriehus på Amalfikysten

Søk feriehus og ferieleiligheter i Italia her!

Feriehus i Frankrike

Den unike atmosfæren i Frankrike – landet som er kjent for kjærlighet og lidenskap – lokker mange nordmenn til landet. Ja, dét og førsteklasses vin og mat, samt et rikt kulturliv. Interhome tilbyr mange feriehus i attraktive feriedestinasjoner i Frankrike. Enten du vil oppleve de franske alpene ved Rhône Alpes eller slikke solen på en solseng ved bassenget ved den franske riviera. Vil du heller oppleve en fantastisk øyferie? Da er Korsika det perfekte stedet, som er Frankrikes største ferieøy. Du kan til og med leie en ferieleilighet i Paris om du vil.

Noen av de mest populære destinasjonene i Frankrike:

Feriehus i Nice

Feriehus på Côte de Azur

Feriehus i Provence

Feriehus i Cannes

Feriehus i Var

Feriehus i Antibes

Feriehus på Korsika

Feriehus i Sainte Maxime

Søk feriehus og ferieleiligheter i Frankrike her!

Feriehus i Hellas

Solgaranti, fantastisk mat og nydelige badetemperaturer har gjort Hellas til en feriefavoritt for nordmenn siden 1960-tallet. Nå kan du leve som en lokal med din helt egen feriebolig på det greske fastlandet eller på en av Hellas populære øyer.

Mange familier velger Hellas som feriedestinasjon, ikke bare på grunn av de naturskjønne omgivelsene og et av Europas beste badevann, men på grunn av landets rike historie. I hovedstaden Athen finner du Akroplis, mens på Kreta kan du finne en rekke ruiner, blant annet i Heraklion. Hvorfor ikke leie seg en guide og få mer ut av oppholdet for hele familien?

De mest populære øyene kan by på utrolig mye forskjell – fra lokale variasjoner i matveien til forskjellig natur. Er du en strandløve, eller kanskje mer en fjellgeit? Hvorfor ikke leie hus et kort steinkast fra lange sandstrender på Kos eller opplev de fantastiske turmuligheter på Kreta. I Hellas finner man noe for hele familien – mulighetene er uendelige.

 

Noen av de mest populære destinasjonene med i Hellas:

Feriehus på Kreta

Feriehus i Chania, Kreta

Feriehus på Rhodos

Feriehus i Heraklion, Kreta

Feriehus i Rethymnon, Kreta

Søk feriehus og ferieleiligheter i Hellas her!

 

Feriehus i Norge

Mulighetene for å leie feriehus og hytter i Norge er mange. Enten du skal ha hus med basseng, ved sjøen eller hytte på fjellet. Ved å leie dette får du oppdage Norge på en hel annen måte! Norges vakre naturlandskap tilbyr vakre strender, praktfulle fjorder og fjell. Fra hele verden kommer det folk for å oppleve Norges ikoniske reisemål, så hvorfor ikke gjøre det samme?  Bo i et hus på det idylliske Vestlandet, der de vakreste fjordene som Hardangerfjorden, Sognefjorden, Nærøyfjorden og Geirangerfjorden ligger. Eller hva med en tur til dyreparken på Sørlandet med hele familien?

Er du mer opptatt av å bo i nærheten av Norges vakreste kyst? Det får du dersom du bor på Nordland – med populære Vega, Lofoten og Kjerringøy som turistmagneter.

Noen av de mest populære destinasjonene i Norge:

Feriehus på Sørlandet

Feriehus i Lofoten

Feriehus i Vestfold

Feriehus i Østfold

Feriehus i Rogaland

Feriehus på Vestlandet

Feriehus i Vest-Agder

Feriehus i Telemark

Søk hytter og feriehus i Norge her!

Feriehus i Sverige

Sverige er et allsidig reisemål som er like flott om vinteren som på sommeren. Om du har tenkt å leie feriehus om sommeren, frister Sverige med mer enn sol og badeturer. Det finnes mange fornøyelses- og dyreparker rundt omkring i Sverige; Skansen, Liseberg, Skara Sommerland, Tomteland, Astrid Lindgrens Verden, Tomteland – og mange flere. Flere feriehus er også lokalisert i områder hvor du kan oppleve vinteren i Sverige på sitt beste. Når det gjelder strandsteder, er det Öland, Skåne og Halland som er de mest populære stedene.

Noen av de mest populære destinasjonene med feriehusene i Sverige:

Feriehus i Bohuslän

Feriehus i Västra Götaland

Feriehus i Skåne

Feriehus i Småland

Feriehus på Gotland

Feriehus på Öland

Feriehus i Värmland

Feriehus i Strömstad

Søk feriehus i Sverige her!


Dette bør du huske på ved leie av feriehus, ifølge Feriehus.no:

 

1. Ha reisedokumentene dine tilgjengelige, enten elektronisk eller printet ut

2. Sett deg inn i ansvarlig utleier sine leiebetingelsene på forhånd og om det eventuelt skal betales et skadedepositum etc. ved innsjekking.

3. Husk å registrere dine ankomstdetaljer iht. utleiers retningslinjer beskrevet i dine reisedokumenter, og/eller kontakt nøkkelansvarlig på destinasjonen noen dager før avreise med informasjonen.

4. Ved eventuelle språkutfordringer med nøkkelansvarlig ved ankomst, i de tilfeller det ikke er et eget lokalt servicekontor (spesielt for Sør-Europa) : Kontakt ansvarlig utleiers kundeservice, så hjelper de gjerne til. Kontaktinformasjon står alltid i reisedokumentene.

5. Er det noe i ferieboligen som ikke er i orden, snakk først med det lokale servicekontoret eller nøkkelansvarlig på plass, slik at det kan utbedres. Bærer det ikke frem, kontakt ansvarlig utleiers døgnåpne kundeservice. Vi anbefaler at du dokumenterer feil eller mangler med foto


Feriehus anbefaler: 5 tips og triks ved leie av feriehus

1. De beste ferieboligene går først, så bestill i god tid

Selv med 100.000 ferieboliger samlet i ett søk, anbefaler vi deg å være tidlig ute med planlegging og bestilling av feriehuset. Boligene åpnet opp for booking av 2019-sesongen allerede i fjor sommer.

Feriehus.no videreformidler mange unike feriehus og leiligheter med fantastisk beliggenhet, og det er alltid de beste feriehusene som går først; Mange bookes raskt opp av kunder som har bodd der tidligere og funnet sin favoritt, fått anbefalinger av gode venner eller på nett. I tillegg var det flere som så drømmehuset forsvinne foran øynene sine året før som var raske med å legge inn forhåndsreservasjon for kommende sesong.

Så det gjelder å være ute i god tid, særlig om du vet at du skal besøke populære destinasjoner under høysesong. I lav- og mellomsesong er det enklere å finne drømmeferieboligen, og da også ofte til en rimeligere penge.

2. Opplev destinasjonen på en unik måte

Ved leie av feriebolig har man en unik mulighet til oppleve ting ved reisemålet man ellers ville gått glipp av. Snakk med lokalbefolkningen, huseier/nøkkelforvalter på stedet, eller det lokale servicekontoret for å få tips til severdigheter, steder å besøke, aktiviteter, gode restauranter, forslag til lokale matretter og så videre.

3.Ved leie av feriehus slipper du kampen om solsengen

Samtidig har du alt du trenger rundt deg, uten støy fra andre feriegjester.

4. Du styrer din egen ferie

Det fine med å leie et feriehus er at du styrer helt selv. Man kan enkelt gjøre oppholdet rimelig ved at man har mulighet til å lage alle dagens måltider selv. Gjør innkjøp på en lokal forretning og lag felles måltider, det er både sosialt og økonomisk.

Flere av boligene har også mulighet for leie av kokk eller lignende fasiliteter mot gebyr. Helt utmerket om storfamilien er samlet eller merkedager skal feires.

5. Husk å bestille sengetøy, håndklær og sluttrengjøring der dette ikke er inkludert.


Sikre deg et feriehus til sommerferien allerede nå! Klikk deg inn til Feriehus.no her.

 

Les også:

De beste hotellene i Oslo

Bergens mest populære hoteller

Vil du oppleve nordlys og fantastisk natur? Her bor du i Tromsø