Ferieparadiset Cancun

Skrevet av: Jeanette Mysen Wilhelmsen

Reisemålet Cancun er fantastisk, det er vakkert, eksotisk og blir ofte kalt Mexicos Karibien etter som beliggenheten til byen ligger på den karibiske kyst. Cancun ligger i den meksikanske delstaten Quintana Roo, og blitt et verdenskjent turistmål.

Jeg vil anbefale en tur til Isla Mujeres. Det er et lite tropisk meksikansk øyparadis som ligger 15 minutter med båt fra Cancun. Her kan man kan leie golfbil for en dag og det er en flott måte og utforske øya på. Øyen har noen av de vakreste strender, og aktiviteter som delfinsvømming er et flott høydepunkt. En flott opplevelse er skilpaddemuseet hvor skilpaddene blir tatt vare på fra de er små. Snorkling eller dykking er et must hvis man er glad i vannaktiviteter, da Isla Mujeres er et dykkeparadis med sitt verdenskjente ” Cancun underwater museum of art ”.

Øya kan være fin for overnatting, her finner man nydelige små hotellperler, som Cabanas Maria del Mar eller Ixchel Beach Hotel.
Andre utflukter som anbefales er tur til Tulum. Det er en av Yacatans mest imponerende mayaruiner.

Tulum er et av de viktigste steder i Mexico og meget vakkert.
Playa del Carmen er også verdt et besøk med levende atmosfære og et rikt uteliv.
Garfon Park er en park ikke langt fra Cancun . Parken har vakre omgivelser og det er mulighet for flere aktiviteter som fiske, og turer på nydelige naturstier.

ME BY MELIA Cancun

Med sin beliggenhet og sine fantastiske strender falt hotellvalget på Me By Melia Cancun. Dette er et moderne hotell med høy standard og en flott opplevelse. Hotellet er all Inklusiv med godt utvalg av både mat og drikke.

Her er det flere restauranter med varierende mat fra forskjellige verdensdeler, så det ble både spennende og noe nytt hver dag.
Frokosten var en opplevelse, en fantastisk buffe og et rikt utvalg av det man kunne tenke seg.
Hotellet hadde et flott og stort bassengområde med solsenger og daybeds, med kort avstand til den nydelige sandstranden.

Flere ganger i uken arrangerte hotellet grilling ved bassenget som en egen happening, og det var et meget hyggelig arrangement under fantastiske omgivelser som skapte liv og stemning.
Rommene var meget lekre med store vinduer med utsikt over kanalene, og rengjøringen var av høy standard.
Spa-avdelingen på hotellet var meget bra og hadde et variert spekter av meget bra behandlinger.
Aktiviteter på hotellet er variert og liker man vannski, vannscooter og å surfe, så har de et rikt utvalg.

Rammen rundt Cancun med nydelige strender, krystall klart vann ,fantastisk hyggelige mennesker, nydelig klima og et bra prisnivå gjør dette reisemålet til et sted man aldri glemmer og et sted man vil tilbake til.

Shopping

Det var mulighet for shopping i nærheten av hotellet, dette området het Isla Mall Shopping.

Her var det alt fra eksklusive butikker til mer turist butikker. Området var som en liten landsby med små koselige hus.
I gangavstand fra hotellet lå Luxury Avenue med et variert tilbud av internasjonale butikker.
Ønsker man og dra inn til byen Cancun og shoppe er det flotte shoppingsentre med et rikt utvalg av det man ønsker seg. Det er kort vei med taxi eller buss.

Hvordan komme seg til Cancun

Cancun Internasjonale flyplass ligger i nærheten av byen, og flere internasjonale flyselskaper har meget gode priser og tilby.
De fleste flyselskapene går via Miami og er man tidlig ute kan man få veldig gode priser eller pakkeløsninger.
Høysesong på Cancun er Desember – april.

Anbefalte restauranter:

Maten i Cancun er generelt billig og man finner alle prisnivåer når det gjelder restauranter.

Du Mexigue: Veldig god mat ,internasjonal, fransk. Meget bra service.
La Dolce Vita Centro: Italiensk. God mat.
Casitas: Romantisk spisested ved stranden. Fantastisk atmosfære

 

Om Jeanette

bilde42

Hei. Jeg heter Jeanette Mysen Wilhelmsen, jeg er 49 år, har 3 voksne barn og er en som alltid har hatt lidenskap for reiser.

Jeg vokste opp med en far som var pilot i Braathens Safe og jeg jobbet selv i 13 år i flyselskapet. Jeg tok utdannelse i reiseliv etter gymnaset og hadde stor glede av det jeg hadde lært i jobben min.

Helt fra jeg var liten var vi så heldig og reiste mye, vi besøkte utallige spennende land og fikk sett mange kulturer. Jeg fortsatte å reise i voksen alder og ønske om nye spennende reisemål ble enda mer gjeldende. Jeg ønsker med min erfaring og lidenskap for reising og formidle noen av mine opplevelser, samt gi råd, tips og ideer til forskjellige destinasjoner slik at flest mulig får en minnerik ferie.

 

Les andre saker fra Jeanette:

Fantastiske Singapore

Borneo: et tropisk ferieparadis

En hotellperle på Mykonos

Fascinerende Barcelona