Ferietrikset som danskene sparer tusenvis på

Nå kan du endelig benytte deg av ferietrikset som er storsuksess i Danmark.

I 2012 bestilte over to millioner mennesker sin ferie på lowcostholidays, et selskap fra Storbritannia som ble startet i 2004. Selskapet har ikke i stor grad tilbydt sine tjenester i Norge før årets feriesesong, men i vårt naboland i sør har selskapets tjenester blitt en gigantisk suksess.

Hemmeligheten til lowcostholidays, som gjør at selskapet kan utkonkurrere chartertilbud, er at selskapet finner din perfekte ferie til den laveste mulige priser ved å kombinere rimelige flybilletter, gode avtaler med hoteller – og gode priser på transport til og fra flyplassen.

Du kan også få rabatt på reisen ved å sjekke vår kupongside her

Valgfri charteropplevelse

For deg som kunde betyr det en mye større valgfrihet på avreisetidspunkt, hotell og flytider. Du kan reise til storbyer, eksotiske reisemål eller til de vanlige charterferiemålene. Over 350 flyselskap og 300 000 hotell er med.

Fra Norge kan du reise fra Oslo, Bergen, Harstad-Narvik, Kristiansand, Sandefjord, Moss, Tromsø, Ålesund, Molde  og Trondheim til de aller fleste stedene i Norge.

Når du søker i søkemotoren velger du først dine flyavganger med full valgfrihet før du kan velge mellom svært mange hoteller

Sjekk prisene selv på lowcostholidays.