Før klokken stilles til sommertid, bør du booke hotellrom…

Spa, tivoli, dyreparker, strandliv, fjelltopper, kunst, musikkfestivaler og shopping – uansett hva du har planer om å gjøre i sommer, så lønner det seg å sikre seg overnatting nå.

Lite er vel bedre enn å våkne opp i hvitt hotellsengetøy vel vitende om at en deilig frokostbuffet venter på deg, og at hele den resterende dagen så kan du gjøre akkurat hva du vil, fordi du har ferie.

Men overnattingen må være i boks, og nå kan du gjøre noe smart.

Rabatt frem til sommertid
Nordic Choice Hotels feirer nemlig sommertid denne helgen (Jepp, det er på tide å skru klokken en time frem mot sommeren) med å tilby opptil 30% rabatt på sine hotellovernattinger i sommer, og de tilbyr hoteller spredt utover det ganske land, samt nabolandene Sverige, Danmark, Litauen og Latvia.

Rabatten gjelder fra nå og frem til kl 0200 natt til søndag, og som alltid går de beste rommene først. MEN har du planer om byferie i Oslo, Stockholm, Gøteborg eller København, spa-opphold i Strømstad, dyreeliv i dyreparken i Kristiansand eller tivolilykke i Liseberg så glem ikke å reservere hotellet nå. Det er ingen grunn til å vente for billigere blir det ikke.

 

Bookingperiode: 24. mars – 29.mars

Reiseperiode: 19. juni – 16. august

 

Gøteborg

 

Bo på Clarion Post, kjør berg- og dalbane på Liseberg, shop i Nordstan, spaser i trãgårdsparken, besøk Universum med barna eller bare nyt livet i Haga.

Les mer om alt du kan gjøre i Gøteborg her 

 

Goteborg

Her er hotellene du kan bo på i Gøteborg

 

Oslo

 

Enten du bor rett utenfor hovedstaden eller langt unna – vår egen hovedstad er full av skatter man aldri får sjansen til å nyte i hverdagen. Operaen, Akershus festning, Ekebergåsen og skulpturparken, Barcode, Munchmuseet og Botanisk Hage, Vigelandsparken, Tusenfryd, Slottet og vaktskiftet, Bygdøy, Tjuvholmen og Astrup Fernley, Homenkollen og utsikten, øyene i Oslofjorden, Grünerløkka, Frogner, Nasjonalgalleriet og spikersuppa. På tide å utforske egen by?

Topp ti Oslo finner du her

Oslo-by

 

Sjekk hva som er ledig av Nordic Choice hoteller på tilbud her

 

 

København

 

Danskebåten (som er byttet ut med fly), Tivoli, shopping på Strøget og i området rundt (også på søndager), Havfruen, Runde tårn, Akvarium, deilige restauranter, Dyrepark, båtsightsing, sykkelsafari og deilig bakverk. Køben er Nordens svar på Paris med de beste restauratene og motebutikkene du kan få her oppe i nord.

 

kØBENHAVN

 

Se ledige hoteller her, og merk hotellet i Roskilde om du skal ha med deg en konsert men er lei av teltlivet.

 

 

Kristiansand

 

Dyreparken, Kaptein Sabeltann live, badeland, sjøliv, Bystranda, shopping, Sørlandsidyll og ferjeovergang til Danmark. Et flott feriested enten som mål eller stoppested på vei til Danmark.

Les mer om Norges hete sommerbyer her

 

Kristiansand

 

Sjekk ledige hotell her

 

 

Spa-opphold i Strømstad

 

På tide å pleie kropp og sjel? Benytt sjansen til å teste ut Quality Spa & Resort Strömstad med kjæresten, familiemedlemmer eller venner. Hotellet ligger idyllisk til på Nötholmen kun ti minutter fra sjøkanten, og i tillegg til hotellets tilbud med spa, restaurant og deilige senger kan man shoppe i Strømstad, dra på sykkeltur i området eller spille golf på en av banene i nærheten.

 

stromstad

Sjekk ledige spa-opphold her

 

 

Sjekk alle hoteller du kan få rabatt på i sommer her, og husk at du MÅ booke innen natt til søndag kl 0200.