Gamle feriefavoritter blir stadig mer populære

Det er få steder som er så komplette som favorittene Mallorca og Antalyakysten. 

Spania og Tyrkia er soleklare favoritter når nordmenn skal velge sommerens syden-destinasjon. Med pittoreske strender, historiske severdigheter, rimelige priser, og fantastisk natur, er dette kun noen av grunnene til at du kan ta turen hit i sommer. 

En sommerferie i disse sydlige strøk blir alltid en suksess, enten du drar med familien, vennegjengen eller går for golfferie. Med bortimot null regn og en gjennomsnittstemperatur på ca.30 grader i sommermånedene, er brunfargen nærmest garantert.

På egen hånd

Det kan være mange kroner å spare ved å bestille ferien på egen hånd framfor å velge charter i sommerferien. På Lowcostholidays.no kan du lage din egen skreddersydde ferie ved å finne de billigste prisene for din ferie. Her bestemmer du selv reiselengden og kan velge mellom hundrevis av hoteller. 

Husk: Det er lønnsomt å bestille fly og hotell  sammen.

Her kan du lage din egen skreddersydde ferie etter smak og budsjett

 

Antalyakysten, Tyrkia

Antalyakysten er Tyrkias mest populære med fargerike reisemål som Alanya, Side, Kemer, storbyen Antalya og golf-destinasjonen Belek. Hit valfarter norske familier i hopetall hvert år for å koble av på de idylliske strendene, spise dönerkebab og hummus, kjøpe med seg krydder, og for å oppleve litt av mystikken som skapes i det landet hvor vest møter øst.

Det er mye å velge imellom, men hva passer deg best?

Antalya 

Antalya er et av de vakre badestedene på den tyrkiske rivieraen. Her venter myke fine sandstrander, en rekke vannsportsfasiliteter som dykking, snorkling og vindsurfing, og et av de største badeland i Midtøsten, Dedeman Aquapark, også ligger i nærheten. Antalya tilbyr et innblikk i tyrkisk tradisjon, med den stemningsfulle havnen og en gammel by preget av tradisjonell tyrkisk arkitektur og smale gater.

Her kan du søke etter 3-stjerners hoteller, 4-stjerners, 5-stjerners eller all inclusive hoteller.

Sjekk alle hoteller i Antalya her

 

Alanya

Har du lyst på en ferie med aktiviteter for alle aldre og livlige netter, er Alanya stedet for deg. Her bor du nær to kilometer lange strender og et enormt utvalg av shopping, restauranter og utesteder. Den moderne havnen våkner til liv på kvelden med god stemning i barer og restauranter hvor du kan spise mens du ser solen gå ned over bukten. Ved havnen finner du en rekke piratskip som kan ta deg med på seiltur. For noen hundrelapper får du en uforglemmelig dag.

Lag din egen pakkereise- velg mellom massevis av hoteller her

Side

Side er et unikt feriested, som er perfekt for en romantisk ferie. Innrammet av dramatiske landskap og flotte sandstrender på begge sider, får du en perfekt kombinasjon av kultur og strandferie.

En ferie til Side ville ikke være komplett uten å besøke det enorme amfiteater, de gamle bymurene, de romerske badene eller templet Apollo. Eller bare vandre gjennom byens sjarmerende gamle gater, før du avslutter dagen med et romantisk måltid.

Her finner du alle hoteller i Side til flotte priser

Belek

Belek er et elegant badested og et golfreisemål av høyeste internasjonale klasse. Flere hoteller tilbyr all inclusive, store bassenger og aktiviteter. Belek er perfekt for kultur-elskere som liker å utforske eldgamle ruiner og perfekt for familien og resten av slekten.

Se etter hotell i Belek her- sjekk priser og tilgjengelighet

 LES OGSÅ: Spar tusener på sommerferien

Mallorca, Spania

Ferieøya Mallorca er et av nordmenns absolutt favorittdestinasjon, og nok en sommer topper listene over det meste populære reisemålet vi drar på ferie til. Mallorca er uslåelig på det meste. Øya byr på små badeviker, lange vakre sandstrender, høyreist pinjeskog, en sofistikert by som Palma, det ypperste av shoppingmuligheter og en rekke kulinariske opplevelser. Hva er du på utkikk etter?

Palma Nova/Magaluf

Nabobyene Palma Nova og Magaluf- på folkemunne bare kalt «Maganova»- passer utmerket for en sommerferie som garanterer avslappende dager og uforglemmelige netter. Her handler det om sol, vannsport, paraplydrinker og yrende natteliv med noen av de beste DJ-ene i Europa. Disse feriestedene er ment for alle som vil ha det moro, både store og små.

Søk etter hotell i Magaluf her

Du finner flotte hoteller i Palma Nova her

 

Alcudia

Liggende på nordkysten av Mallorca, er Alcudia barnefamiliens favoritt med 14 kilometer lang lys, finkornet og langgrunn sandstrand. Mor og far kan dovne seg i skyggen av palmer og pinjer, mens ungene boltrer seg i vannkanten.

Alcudia er også et reisemål som oppsummerer hvor mangfoldig Mallorca er. Her har du alt du kan ønske deg på en badeferie, og områdets vakre natur og fascinerende historie gjør det lett å forstå hvorfor Alcudia er blant de mest populære feriestedene på Mallorca. En ferie i Alcudia kan være akkurat så aktiv eller avslappende som du selv vil

Les mer om reisemålet og se nærmere på hoteller her

Puerto de Sóller

Puerto de Sóller er Mallorca på sitt mest idylliske. Den lille sjarmerende badebyen med ca. 1000 innbyggere ligger lunt til i en beskyttende bukt med to små strender i hver sin ende. Atmosfæren er elegant og romantisk. En reise hit byr på late dager på stranden kombinert med fotturer gjennom sitron- og appelsinlunder, utflukter med gamle åpne trikker til Sóller og nærliggende byer.

Her finner du hoteller i Puerto de Sóller

Se etter flere flotte feriesteder på Lowcostholidays her.

LES OGSÅ: Et møte med Miklagard