Foto: iStock

Den perfekte gaven til jul

Det er liten tvil om at en reise er noe av det beste man kan få til jul, kanskje spesielt hvis reisen skal gjennomføres sammen med den som gir gaven. Se for deg å overraske familien med en tur til Thailand mens det fortsatt er vinter, gi bort en romantisk weekend i Paris til kjæresten eller ta med hele gjengen til Berlin. Vi garanterer store glis under gaveåpningen!

Her finner du de billigste flybillettene.

 

Men hvor skal årets reise gå? Når du skal bestille en reisegave, så må det jo være et sted som passer alle som blir med. Her er våre beste forslag til reisegaven.

Småbarnsfamilien

Lanzarote, Spain - April 23, 2016: Tourists admiring the view on the La Graciosa, Allegranza and Montana Clara islands as seen from the viewing platform of the Mirador del Rio, Lanzarote, Canary Islands, Spain

Lanzarote: Den spanske byen er et perfekt reisemål for hele familien. Her er utsikten over La Graciosa, Allegranza og Montana Clara Island. Foto: iStock

Ta med hele familien til Kanariøyene! Hit kan dere dra nå mens det er kaldt hjemme, og få 20 deilige varmegrader. Det er heller ikke for langt, så flyturen skal nok gå relativt smertefritt. Blant nordmenns favoritt-reisemål finner du Gran Canaria, Teneriffe og Lanzarote. Vi kan også anbefale en tur til sanddynene i Corralejo!

Sjekk også vår guide over de beste hotellene på Gran Canaria for inspirasjon. Her finner du oversikten over de 25 beste hotellene i Spania.

Kjæresten

Paris, France - September 15, 2013: A People visiting the Wall Of Love. The Wall of Love stands at the center of the Abbesses garden in Montmartre. The phrase “I love you” is written on the wall more than a thousand times in over 300 different languages. This wall was created by two artists, Frederic Baron and Claire Kito.

Paris: Ta med kjæresten til romantikkens by og se kjærlighetsveggen i Montmartre, hvor «jeg elsker deg» står skrevet over 1000 ganger i over 300 ulike språk. Foto: iStock

Mulighetene er uendelige når det kommer til ferien med din bedre halvdel. Er han/hun romantisk vil garantert en tur til Paris slå an, og har dere begrenset budsjett men vil både leve og spise godt er Berlin et ypperlig alternativ. Er planen å virkelig slå på stortromma, kan du overraske med en tur til Thailand. Det kan du så klart også når det er familien du skal ta med, hvis du har lommebok til det!

Les også:

20 grunner til å reise til Thailand

Paris’ skjulte skatter

Derfor er Berlin verdens beste storby

Bilderesultat for the thief

Foto: The Thief

På Oslos prakthotell på Tjuvholmen kan du nyte Oslofjorden i fulle drag, spise fantastisk mat basert på nordiske råvarer, ta en spabehandling, spise frokost så lenge at du går rett over i lunsj, og tusle over på Astrup Fearnley-museet i tøflene (vel nesten da, men du får gratis inngang som gjest på The Thief).

Bestill en kjærlighetspakke med 5-retters middag på restauranten Fru K og book deg inn på en klassisk massasje eller prøv en ny og mer spennende behandling som Thief Shiatsu i et av verdens 25 aller beste spa (ref. Condé Nast Traveller).

Thief shiatsu er en beroligende japansk massasje som utføres på behandlingsbenk eller matte på gulvet. Terapeuten bruker tomler, fingre, albuer og håndflater på alle kroppens shiatsu punkter. Ingen olje – kroppen dekket med et lett stoff – dyp massasje

Her finner du The Thief

Godt under to timer fra Oslo finner du Norefjell Ski & Spa hvor du kan kombinere spa med ski i vinter. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann).

Det er mange muligheter, et stort vannområde og flere behandlingstilbud. Eksempel på behandling du kan skjemme deg bort med er Vinterdrøm.
Dette er en sirkulasjonsøkende kroppskrubb, fuktighetsgivende aloe vera-innpakning, mini ansiktsbehandling og massasje med varme lavasteiner. Ren nytelse.

Her finner du hotellet

En reise til nyttårssalget

Skal du overraske noen med en gave som virkelig vil nytes, elskes og medføre stor takknemlighet så kjøper du en reise til nyttårssalget. Forsåvidt begynner salget mange steder allerede i romjulen, men det er i januar man kan gjøre de virkelige kuppene i de store byene.

Her gir vi deg noen kjappe tips til hvor du kan bo for å få mest mulig ut av en slik tur. Et tips er å booke hotell og fly før det er for sent. Kjøp flybilletten, book hotellet – kjøp en konvolutt – og på 1-2-3 er årets beste gave i boks.

Søk etter fly her – søk i over 800 reisesteder med ett søk

Januarsalg i London

London, UK - March 22, 2015: Piccadilly Circus and the giant LED screens. Photo contains heavy pedestrian foot traffic and many local businesses.

Salgene i London er store, og mange. Det er også mange mennesker på salgene, av samme grunn. Du kan sjekke ut de store shoppingområdene i vår gigantiske London-guide.Flest folk vil nok helst vurdere å shoppe rundt Oxford Street, og da bør du sjekke vår guide til butikkene der.

Her er anbefalte hoteller i nærheten av Oxford Street:

Luksus boutique: No.5 Maddox Street

Større hotell med god kvalitet: Doubletree Hilton

Fint og stort: Bloomsbury

Legendarisk: Langham Hotel

Rimelig, men litt lenger å gå: Tune Paddington

Januarsalg i Berlin

Berlin, Germany - December 9, 2014: The outside of the Primark clothes store in Berlin (Alexanderplatz) on a sunny day. Large vertical Primark logo on side of building.

Dette er den hotteste storbyen i Europa nå. Her er det supert uteliv, veldig gode restauranter og to av alt. Det er også veldig god shopping, i flere områder av byen. Enten du starter på KaDeWe eller i området rundt fjernsynstårnet så vil du finne god shopping, Med rimelig taxi og veldig godt t-banenettverk er det lett å komme fra område til område. Den virkelig store fordelen med Berlin er at de selv om det er mange som shopper så har de god plass med brede fortau.

Her er anbefalte hoteller i nærheten av god shopping:

Godt design: H10 Berlin Ku’damm 

Super beliggenhetMelia Berlin

Rimelig og sentralt: Hotel Palace Berlin

Design og rimelig: Sana Berlin Hotel

Skandinavisk og sentralt: Scandic Berlin Potsdamer Platz

LuksusHotel Adlon Kempinski

Designperle: Casa Camper Berlin

Januarsalg i New York

New York, NY, USA - December 21, 2015: A large crowd of shoppers and tourists in Herald Square near Macy’s in New York City.

Det er ingen tvil om at det muligens kuleste januarsalget er i New York. Der er det en drøm å handle med amerikanske priser, og tar du til og med turen ut til deres outlet så er det også salgspriser på outletprisene. Finner du rimelig flyreise så bør du reise hit. Du kan sjekke vår guide til drømmeturen til New York her (med gode outletpriser), eller vår virkelig store guide til New York. Eller rett og slett hoppe rett i vår guide til Soho med hotellanbefalinger der.

Hvis det er slik at du ikke ønsker å dra til Soho, men bo nærmere Times Square så er dette våre anbefalinger:

Luksus: Lotte New York Palace

Kvalitet: Omni Berkshire Place

RimeligPod 51

KultYotel

Sentralt: Hilton Garden Inn at Times Square

 

Les også:

Norsk hotell er Nord-Europas beste

Gaven ingen bytter

50 julegavetips til under 500