Gledespakke for de under 26 år: Få årets sommerferie til en billig penge

Billigere flybilletter og bedre tilgjengelighet får du ikke.

Er du under 26 år? Eller har du kanskje barn som er under den alderen? Da er ungdomsbillettene fra SAS noe du virkelig bør sjekke ut. Dette er en ordning som gir ungdom mulighet til å reise innenfor Skandinavia og Europa, med billetter til veldig lave priser og høy tilgjengelighet.

Reis med ungdomsbilletter

Sommeren er rett rundt hjørnet, og om du enten skal på gutte-, jente- eller familietur kan de aller billigste ungdomsbillettene bestilles her.

La deg friste av…

Uforglemmelige Kroatia

177208291

De lokales gjestfrihet, det krystallklare vannet, deilige klimaet og spennende severdigheter lokker flere og flere til dette vakre landet. Enten om du ønsker å slappe helt av på stranden eller slå ut håret på kule utesteder, er Kroatia landet hvor du kan gjøre begge deler. SAS flyr direkte fra Oslo til både Split og Dubrovnik; to fantastiske byer, som også er det perfekte utgangspunktet for videre utflukter til landets vakreste øyer.

Her kan du lese mer om hvor i Kroatia du bør reise

180096759

Bestill ungdomsbillettene hos SAS her

Fest, shopping, by- og strandliv i Spania

159452750

Aldri tidligere har så mange nordmenn reist på ferie til Spania, noe som ikke er så overraskende. Få land tilbyr et så variert ferietilbud som dette landet: himmelsk klima, flotte strender, kulinariske opplevelser blandet med kultur, natur og storby. Dra på shopping- og strand tur til Barcelona, partytur med vennegjengen til Malaga, eller nyt late dager sammen kjæresten i deilige Mallorca – med SAS kan du fly direkte til alle byene.

Her kan du lese mer om reisen til Spania

185572258

Bestill ungdomsbillettene hos SAS her

Surfing og høy partyfaktor i praktfulle Portugal

160896636

Reis til praktfulle Portugal og opplev hvite sandstrender, frodige landskap og sjarmerende byer. Portugisiske ferier er best kjent for strandlivet, og for mange er Portugal det perfekte reisemål for surfing. Når portugiserne i tillegg er et folkeslag som elsker å spise, drikke og feste til langt på natt- så er kanskje dette årets destinasjon for tidenes opplevelse- eller partytur? Portugal er heller ikke et stort land, og det er lett å komme seg rundt med kollektiv transport eller bil som du kan leie rimelig her. SAS flyr både til Lisboa og Faro.

Her kan du lese mer om hovedstaden Lisboa

178588750

Bestill ungdomsbillettene hos SAS her

Sjarmerende, romantiske og opplevelsesrike Italia

170080220

Er du ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, en skikkelig fest eller romantiske opplevelser? Ja, da er Italia landet for deg. Mellom de vakreste innsjøene i nord og den flotte øya Sicilia i sør, ligger det en rekke byer som vil gi deg ferieopplevelser du sent vil glemme; blant annet motemetropolen Milano, romantikkens hjemby Roma, Italias sjarmerende kystlinje Amalfi og distrikter som Toscana, Venezia og Bologa. Hva venter du på? Bestill ungdomsbillettene her

Les mer om hvorfor du bør legge årets sommerferie til Italia her

185035201 (2)

Bestill ungdomsbillettene hos SAS her